שאלת סקר והתייעצות...

שאלת סקר והתייעצות...

יש לי איזו תחושת בטן שבגלל שאנחנו אוכלוסייה קצת הטרוגנית כאן ויש יותר מדי פלגים...אין מספיק דבק שיחבר... אין מספיק שיתוף של אנשים, לא עונים להודעות ולסקרים המצויינים של שרוני והשרשורים קצרים מדי. אולי זה בגלל שהפורום עוד צעיר ואולי צריך למקד מדוייק יותר את המכנה המשותף... יותר "עבודה" יותר "בית" ... על מה רוצים לדבר כאן במיוחד? מה הציפיות שלכם מהפורום הזה? לאיזה קטגוריה אתם שייכים (עקר/ת בית? עצמאי/ת שעובד/ת בבית? שכיר/ה שעובד/ת בבית או אחר...) תנו קצת אקשן לשירשור הזה!!!

שאלה מאוד טובה

שגם אני התלבטתי בה לא אחת ואני חושבת שהיא אחת הסיבות בגינה אני ממעטת להיכנס לפורום. כאשר ראיתי את הפורום לראשונה - שרוני כתבה הודעה כלשהי בפורום מנהלים וכך גיליתי אותו - חשבתי שמדובר בפורום לאנשים אשר עובדים מהבית ובעיקר נשים. אני אישה, אם ועובדת מהבית. בתחילת דרכי אמנם אבל עובדת. וזה מה שציפיתי מהפורום - מקום לדון בעבודה מהבית. לקבל ולתת עצות ו/או רעיונות ו/או טיפים וכל מה שקשור להתנהלות הנ"ל. חשבתי שהפורום הזה יהווה מקום עבורי שבו אוכל לפתח עוד ועוד את עצמי.

אנשים תתעוררו! מה קורה?!

חשוב מאוד לעשות כאן תיאום ציפיות ולתת פידבקים חיוניים לפורום כשהוא עוד קטן, כדי שיגדל להיות עו"ד או מהנדס או רופא...מהבית

ריביקי

New member
כולם../images/Emo1.gif ישנים פה

לדעתי יש פה גם כאלה שרוצים לקבל עצות על איך להתחיל לעבוד מהבית. וגם כאלה שעובדים בעבודות הבית...אבל באמת אנשים לא עונים על שאלות וזה נורא מעניין שכל אחד יענה ככה אפשר לשמוע על הדעות של כל אחד ואולי נלמד פה דברים חדשים... אז יאללה תתעוררוווווו כבר,כדור הארץ זקוק לכם.

תמונה מהממת!

נכון, שמתי לב שיש הרבה שנכנסים בשביל לקבל טיפים לאיך לשווק את עצמם בעסק עצמאי קטן מהבית...זה בעייתי כי אנחנו לא מתיימרים להיות פורום מקצועי/ פורום מומחים בדומה לייעוץ משפטי או פורום שיפוצים או פורומי ספורט למשל... אבל בהחלט מנסים.

דפנה מי

New member
אני למשל לא עובדת בכלל ואני בבית

וחלק מהזמן אני משתגעת מה אני יכולה לעשות ובמה לתרום לאחרים (כי זה מאוד משמח אותי לעזור לאחרים ושהם יכירו במעשיי) ואני לא מוצאת עבודה בתחום שלי (תכנות) ויש לי הרבה כישורים מעבר, כולל הדפסות שאני עושה "בזמני החופשי" - לוועד הבית (אנחנו גרים בבניין חדש, בן שנה), ועכשיו אני הריונית - למרות שבכלל לא רואים עליי... הבעל שלי עובד בתחום המחשבים מהבית והמחשב תפוס על ידו רוב היום ואין לו זמן להתקשקש בפורומים ואני מדי פעם יכולה לפלח כמה רגעים שהוא קם לרגע מהמחשב או רק בערב ואז כבר זה לא רלוונטי שאני אגיב על דברים שנכתבו בבוקר או על סקרים. מה כן אפשר שאני אשתלב כאן איתכם

ריביקי

New member
ברוררר../images/Emo24.gif

כולם משתלבים פה. וכן את יכולה להגיב על סקרים גם בערב ,גם אני עובדת בבוקר ובערב משלימה פה את כל מה שלא הספקתי בבוקר. אז יאללה תתחילי לשרשר איתנו.

דפנה מי

New member
../images/Emo6.gifתודה על העידוד

אני קופצת למקלחת ואח"כ אעבור ליד המחשב. משום מה נראה לי שגם לבעל מגיעה התייחסות (למרות שכבר ביליתי איתו קצת היום) כי הוא לפחות עזב את המחשב ואני כאן מול המסך - אז אני אהיה כאן קצר ונכבה להיום. בעוד כשבועיים הוא יוצא למילואים ומהיום אני ממש
כי הוא ממש יחסר לי - אבל אתם תהיו כאן איתי לעודד

Print

New member
הציפיות שלי

נדמה לי שהשאלה באמת במקומה. גם אני שמחתי לראות שנפתח פורום לאנשים אשר עובדים מהבית ובעיני - זה מאוד שונה מאשר לא לעבוד, להיות עקרת בית להיות מפוטר וכו'. המחשבה שלי הייתה שזה יהיה מקום שבו אנשים שיש להם עסק כלשהו מהבית או עבודה אותה הם עושים מהבית - יוכלו להתמך, לפטפט, לשתף ולסייע זה לזה. בעיני- זה שונה מאוד מלהיות עקרת בית. מכיוון שאחרי כל לידה גם אני הייתי אמא בבית ועקרת בית - חשוב לי להסביר שאני לא כותבת את זה משום מקום של זלזול חס וחלילה. רק שחשבתי ש"עבודה מהבית" זה לא רק כלים וכביסה. העניין הוא, שמה שמצאתי היא בעיקר דיבורים על מי מנקה, מי מסדר ומי מוותר. כל אלה שאלות חשובות אבל עבורי בפורום "עבודה מהבית" הן פחות חשובות. וכן, היו גם כמה שירשורים שענינו אותי אבל הרגשתי שזה טובע בים החומר הסקרים ושאר שאלות. אני מצטערת על כך שהדברים נשמעים כך ומקווה שתבינו שלא מדובר בהאשמה או משהו כזה. פשוט הציפיה שלי הייתה שונה.

English

New member
גם הציפיה שלי קצת שונה

אני עקרת בית איומה (גם כשעבדתי בחוץ וגם כיום כשעובדת מהבית) ולכן מודה שלמתכונים ולדיונים על עבודות בית אני לא יכולה לתרום. באופן אישי יותר חשובים לי תחומים כמו ההפרדה בין הבית לעבודה כאשר הכל נעשה מהבית, איך להתייעל מול המחשב (ולא לברוח כל הזמן לפורומים או גלישה סתמית באינטרנט
) ואפילו איך להפנים את העובדה שזהו, זו העבודה שלי היום ועלי לבצע אותה על הצד הטוב ביותר, גם אם אין בוסים ואיום לפיטורין מעל הראש. וכמו Print, אני לא רוצה לבקר או להעליב אז בבקשה קבלו כך את דברי. אני לפעמים קופצת לפורום ובקושי רואה דיונים, הרבה יותר בוקר טוב וערב טוב ואישית אין לי צורך להשתלב בזה. מודה שאני חברה בפורום אחר ומאד ותיק (פורום אימוץ) שם אני כבר מכירה באופן אישי חלק מהאנשים ולכן את החלק החברתי שבפורום יוצא לי לעשות שם. בגלל שאני מאד חדשה בעבודה מהבית אני מקווה לשמוע טיפים מותיקים יותר: האם יש שחיקה בעבודה מהבית; איך מסתדרים עם זה שאנחנו בעצם לבד (בעלי טוען שהמפגשים עם אנשים יחסרו לי ובסוף יחזירו אותי לעבודה בחוץ. ייתכן שהוא צודק אבל כאמור אני עוד טריה.) וגם רוצה לדעת איך מסתדרים עם הרשויות - מע"מ מס הכנסה וכאלה: האם אתם עושים הכל לבד או מעסיקים רואי חשבון וכו'. אשמח לקבל עצות כי אני בשלב הלימודי של העסק.

דלית ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לדלית על הפתיחות והיוזמה ... באמת תגובות שלכם/ן יעזרו לי למקד ולכוון את הפורום כך שיהיה נעים ומעניין לכולם..

Lto22

New member
|שיעול|...|שיעול|...

"מה הציפיות שלכם מהפורום הזה? לאיזה קטגוריה אתם שייכים (עקר/ת בית? עצמאי/ת שעובד/ת בבית? שכיר/ה שעובד/ת בבית או אחר...) תנו קצת אקשן לשירשור הזה!!! " ובכן... אני די חדש בסביבה וכרגע אני גם מובטל, אבל כשקוראים לפורום "עבודה מהבית" הייתי מצפה לראות כאן דוגמאות לעסקים שאנשים מריצים מתוך הבית שלהם, או שמקום עבודתם הוא בבית, ולשמוע, למשל, איך משפיע עניין העבודה בבית כאשר אין בוס מעל הראש ונמצאים במרחק הליכה מהמיטה

השאלה שאני הייתי שואל

ראשית תשובתי לשאלתך: אני אוהב פחות עבודה ויותר בית וחברים הקטגוריה שלי היא "עצמאי שעובד בבית" וליתר דיוק, הבסיס שלי הוא בבית ואת "העבודה" אני עושה בכל מקום שאני רוצה. הייתי שמח לקרוא כאן סיפורי הצלחה של כולם מה עשיתם קודם ומה אתם עושים כעת? והשאלה שלי היא: מהן הסיבות שהביאו אותם לחפש / לעסוק בעבודה מהבית? מה לא אהבתם/ או לא בעיסוק הקודם? ומה אתם אוהבים/ או לא במה שאתם עושים היום?

O C

New member
אז ככה

גם אני בהחלט הייתי רוצה לראות בפורום ה-ר-ב-ה יותר דיונים על העבודה עצמה, כמו: במה כל אחד עובד? איך הגיע לעבודה זו? האם יש סיפוק? איך מתמודדים עם ה"בדידות"? איך מבדילים בין בית ועבודה כששניהם נמצאים באותו המקום? ענייני שיווק ופרסום. טיפים להתייעלות בעבודה (קשה להמציא לבד כשאני לבד כל היום) וכד'. אבל עדיין אני מאוד אשמח לברכות בוקר טוב וערב טוב, וכמובן גם לרכילויות בית .... הרי חייבים קצת לקשקש במשך היום, לא?

למעלה