שאלת "סקר" חדשה....

טל של 4

New member
שאלת "סקר" חדשה....

בהמשך להצלחת הסקר הקודם (ותודה על כל התשובות..צחקתי המון), יש לי שאלה חדשה: מתי ואיך נודע לכם על ריבוי העוברים (תאומים/שלישיות) ומה היתה תגובתכם???

טל של 4

New member
והסיפור שלנו...ארוך

לבדיקת הרופא הראשונה הלכתי לבד (ילד שלישי כבר פחות מתרגשים כנראה וגם מישהו צריך להישאר עם הגדולים). בחדר ההמתנה פגשתי מכרה ותיקה מתקופת התיכון שנראתה כאילו היא בשבוע 40, אמרתי לה: "מזל טוב, אוטוטו מה.." והיא עונה לי "לא שבוע 20 עם תאומים בנים מספר שלוש וארבע" תגובתי הראשונה הייתי ואוו אני לא מקנה בך..
..ואז כל הנוכחים התחילו לספר סיפורי תאומים... אני על אחותי, המזכירה על גיסתה וכולי.... אחרי כחצי שעה, אני עדיין נאיבית לחלוטין, נכנסת לרופא, מתישבת בכיסא האולטראסאונד, וכדרך אגב אומרת לרופא :"מה זה בהריון שלישי יש בטן של תאומים כבר בשבוע 8...." (אח הנאיביוות) והוא עונה: "איך ידעת" (תוך כדי בדיקה) ואני עונה "זה לא יפה לצחוק על פצינטים כל כך ותיקים" והוא עונה "למה לצחוק, תסתכלי..." ואז החוורתי. לא יכולתי לדבר עשר דקות. לא יכולתי לעמוד. פשוט הייתי בשוק! כשיצאתי לחדר ההמתנה (חיוורת כמו קיר) וסיפרתי לנשים בחוץ, הן נמרחו מצחוק ואני מההלם התחלתי לבכות. רצתי לאוטו התקשרתי לבעלי כולי בוכה סיפרתי לו, והוא היה מאושר!!! אחרי יומיים הוא נכנס להלם ואני התחלתי לשמוח, מזל שאחנו מאזנים אחד את השני.

keren1

New member
הסיפור שלנו

אחרי דניאל רצינו רווח של שנתיים על הילד הבא (פלוס מינוס) התחלנו לעבוד והופ בחודש הראשון בינגו!!!!!! הריון. בשבוע 5, ב- US הראשון הלכנו אני ובעלי ביום שישי בבוקר (לרופא בחיפה) שמחים ועליזים. מתיישבת על הכסא עם הבעל ליד. הרופא אומר "אני חושב שיש 2 שקי הריון - לא ברור עדיין נמשיך לעקוב" איזה לא ברור. שני שקים לבנים חמודים. בעלי החוויר. יצאנו ובעלי פשוט בשוק. באנגלית אומרים goes through the motion עושה את הדברים אך תכלס לא פה. כל אותו סוף שבוע הוא לא הוציא הגה מהפה. היינו אצל ההורים שידעו כמובן. ואנחנו שמחים ועליזים ומשה בשוק. לקח לו זמן אבל לאט לאט הוא הבשיל והבין את הרעיון.

טל של 4

New member
אוי אוי הזכרת לי עוד משהוא...

פעם (כשהינו צעירים) רצינו ארבעה ילדים, אחרי השניים הגדולים החלטנו ששלושה מספיקים לנו!!! ואז אמרנו שכדי שהשלישי לא יגדל לבד נעשה הפרש של פחות מ-4 שנים בינו לבין השניה, או שנוותר לגמרי. בסוף קיבלנו
גם ארבעה ילדים וגם הפרש של פחות משבע שנים בין הגדול לקטנה!

eldar7

New member
הסיפור של שרית

אני הריתי מהפריית מבחנה - בטיפול הראשון הכניסו 3 ביציות מופרות והמתנו בבדיקות דם היומיות לאחר ההפריה אמרו לי שכנראה לפי הרמה של הורמון ההריון זה עובר אחד ומאוד שמחתי וכך עד שבוע 8 באולטרסאונד אמר הד"ר - "יש תאומים מזל"ט" אני צעקתי ביאוש לאאאאאאאאאאא ובעלי שמח מאוד לא הספקתי לעכל שאני בהריון כל כך מהר ובום שניים אני לא זוכרת מתי השלמתי עם הידיעה עד היום אני בשוק טוטאלי מציפור לילה לאמא מרובת ילדים אבל בדיעבד יותר עדיף בפעם אחת יש לי בן ובת משגעים וגמרנו

טל של 4

New member
אחלה מסקנה!!../images/Emo45.gif

מזדהה לחלוטין עם השוק!!! ואל תתחיבי אולי יתחשק לך עוד בעוד כמה שנים....

nonana

New member
איזה קטע לפני שבוע בערך דיברתי עם

עם קרן ואמרתי לה שיהיה נחמד אם כל אחת תספר איך היתה ההרגשה והתגובה שלנו אחרי שגילינו שיש לנו תאומים. ואת הצעת את זה עכשיו. טלפטיה מאוחרת. אז אצלי זה ככה. גם אני נכנסתי לבד משום שבעלי היה עם נעה. הם הסתובבו בעוד אני ניגשת לרופא. היתה לי הרגשה שיש לי תאומים. ועוד אמרתי לו שכל הסימפטומים באו לי מוקדם מידי. בסופו של דבר לאחר בדיקה הוא אמר או אני רוצה ניצן אחד עם דופק. באתי לקום והוא אומר רגע הנה ניצן שני. לא הבנתי שאלתי אותו מה זאת אומרת? הוא אמר ההרגשה שלך היתה נכונה יש לך תאומים. ירדתי לחניה לבעלי והראתי לו את תמונות האולטרסאונד. אני שבוע הייתי בשוק - בעלי לא יצא מזה עד היום
בעיקר בגלל שבהתחלה הוא לא רצה עוד ילדים ואמר שנחכה קצת ורק לאחר חצי שנה הוא הסכים. באותו החודש נכנסתי להריון והוא קיבל את זה כפול
חחחחחחחחח

keren1

New member
ואז יוולדו להם ילדים שוקיסטים

ונכדים שוקיסטים ולאט לאט בלי שנשים לב הם ישתלטו עלינו OUCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH סתם רוח שטות. אני רוצה הביתה!!! הפגנה לא חשוב על מה רוצים הביתה !!!! נונאנאש נכון שלא כייף לך בבית. נכון שהיית מעדיפה להיות במשרד החם והנעים. עם הבוס.

anat30g

New member
צחוק היסטרי

גיליתי באולטרסאונד בשבוע 9 - פרציתי בצחוק היסטרי שהיה לי קשה להרגע ממנו... מאחר וזה לא הריון ראשון - הלכתי לבד שבראש שלי יש שתי אופציות - או שהעובר בסדר והכל בסדר וממשיכים בהריון רגיל או שהעובר לא בסדר ואז עושים בדיקות ואולי אפילו הפלה.... - לא היתה לי בראש בכלל אופציה שיש שתי עוברים.... במשפחה שלנו אין תאומים. אגב, הכי הכי מדהים זה שבמשך שנה וחצי קודם להריון של התאומים ניסיתי להכנס להריון ולא הצלחתי - ועשיתי בדיקות הוכל היה תקין - אז הרופאה שלי המליצה על הקקלומין - לא הסכמתי לקחת - כי לחברה שלי זה עשה שלישיה - אמרתי לרופאה שאמשיך לנסות לבד ואם תוך חצי שנה לא נצליח - אז אנסה את התרופה... תוך חודש נקלטתי. כשחזרתי אל הרופאה עם התוצאות שיש תאומים - היא צחקה עלי ואמרה - שאלוהים רוצה אי אפשר למנוע!!! אגב, מדובר ברופאה אטאיסטית לחלוטין. ענת

ואצלנו...../images/Emo2.gif

אני הריתי בעקבות הפריית מבחנה ראשונה. נעשתה החזרה של שני עוברים ומשום מה היה ברור לנו שאם זה יצליח יקלטו שניהם ואכן כך היה . לא התאפקנו ועשיתי בדיקת הריון ביתית יום לפני התאריך שהייתי אמורה לעשות בו את בדיקת הדם ואת שאגות ה"יש לי שני קוים" (על המקלון) אני חושבת ששמעו בכל הרחוב. בדיקת רופא אכן אישרה שמדובר בשני שקים ולגבי השוק - אני לדעתי עדיין לא יצאתי ממנו ... דרך אגב, גילוי ההריון היה בדיוק היום לפני שנה.

רז2

New member
וואו מחזיר אותי אחורה...

אצלנו זה התחיל בכך שהחלטנו, הגיע הזמן לעשות ילד... הפסקתי גלולות, ותירנו לעצמנו שזה יקח כמה חודשים... שבועיים אחרי הביוץ (בערך) סבלתי מכאבי בטן נוראיים בלילות. מן התכווצויות איומות שממש התפתלתי מהן. ישר הלכתי לרופא, חששתי שיש לי איזו בעיה בקיבה. הרופא עשה לי אולטראסאונד חיצוני, אמר שאין הריון (איך בכלל אפשר לראות הריון בכזה שלב, ועוד באולטראסאונד חיצוני???) נתן לי לעשות בדיקת הריון ליתר ביטחון, וכדורים שיביאו את הווסת יותר מהר (כי היה איחור של כמה ימים) ואמר לחכות, זה בטח יעבור. כמובן שלא לקחתי את הכדורים לפני תוצאות בדיקת ההריון. בינתיים המשכתי לסבול מהכאבים הנוראיים. כאשר הגיע תוצאות בדיקת ההריון שהראתה כי יש הריון, היינו מבולבלים מן המהירות שבה זה קרה, ומפוחדים בגלל הכאבים המוזרים. מייד הלכתי לרופא אחר שנתן לי לעשות עוד בדיקת הריון והפניה לבדיקת הריון נוספת למחרת בבית החולים (ביום שישי אין מעבדות בקופ"ח) החשש היה מהריון חוץ רחמי, שכידוע הוא מסוכן ביותר. קיבלתי אזהרות לגבי כאבים שונים שבהם אני חייבת לטוס לבי"ח. כל עוד בדיקות ההריון הראו עלייה כמצופה בהורמון ההריון, זה בסדר. בשבוע שאחרי, הלכנו לבדיקת אולטראסאונד ואגינלית הפעם. הרופא בדק ואמר שהכל נראה בסדר, הריון בתוך הרחם, רואים דופק תקין, ונרגענו, הרופא עומד לצאת החוצה ואופס, חוזר לבדוק, מה פעמים זזו לנו דברים מול העיניי, ובעלי הבין ראשון... אני מיאנתי להאמין ושאלתי "מה קרה" הסבירו לי בעדינות שיש שני שקי הריון, כלומר תאומים!!! ההלם היה מוחלט, נשארתי בפה פעור. הרופא אמר שזה קצת מוקדם ועדיין לא בטוח ששני העוברים ישארו, יש אחד עם דופק חלש. אני ובעלי היינו בהלם מוחלט כמה ימים, וכמובן שלא סיפרנו לאיש, כי רצינו לחכות שזה יהיה וודאי. בשבוע 8 נבדקתי שוב, והפעם הרופא הודיע לי שזה שניים סופי! הקטע הגדול היה שאחותי תמיד איחלה לי שיהיו לי תאומים (בצחוק) וכשסיפרנו לה היא לא הפסיקה לצחוק ימים, כל פעם שדיברנו, זה התחיל בצחוק מתגלגל. בקשר לכאבי הבטן, עד היום לא ברור מה זההיה, קיבלתי כדורים חזקים שהפחיתו מעט את הכאב עד שלאחר כשבוע וחצי זה עבר לחלוטין.

קרנושה

New member
והסיפור שלנו הוא:

הכי מצחיק שבעולם.....הייתי מיועדת לIVF (הפרייה חוץ גופית) ומכוון שלקחתי את אחת התרופות החשובות ביותר (כוריגון) לא בזמן אמר לי הרופא שSORRY אך הפרייה לא תהיה רק הזרעה...ואני שוכבת על המיטה בוכה ובוכה לאחר ההזרעה.....עוברים להם 11 ימים ואני אפילו לא נגשתי לעשות בדיקה..רק אחרי 14 יום הלכתי להיבדק.....ואחה"צ הודיעו לי על ההריון...הייתי בעננים...חודש לאחר מכן הלכתי לעשות US ראשון אז נאמר לי שיש חשד ל2..בינתיים בעלי נסע להונגריה ונותרתי לבד...שבוע אחרי זה מיד נאמר כי יש 2 בוודאות...ושבוע לאחר מכן ניצפו 3 (בעלי עוד היה בחו"ל)...יצאתי מהUS המומה.....מתה לספר לבעלי ולא יכולה כי אין לי שיחות לחו"ל מהפלא...שיט..התקשרתי לאחותי והיא לא עונה....התקשרתי לאימי והיא ישנה.....הישתגעתי רציתי כבר לצעוק למישהו הלוווווווווווווווווווווו יש לי שלישיה.....חחחחחח ולא היה לי למי...ואז עליתי לאוטובוס....(הרכב היה במוסך) ובדרך הפלא מצלצל ובעלי על הקו...הוא עוד לא קם מהמיטה לאחר שינת הלילה....ושואל נו? ראו דופק לתאומים? אמרתי לו בובייייייייייי אוחחחחחח איזה פיספוס שלך.....ומיד אמרתי שראיתי את הדופק של כל אחד מהם...ואז אמרתי לו תחזיק חזק ממריאים...חחחחח יש לנו 3 וראיתי דפקים של כולם...הוא.....כל מה שרצה באותו הרגע היה לאמת את מה שאמרתי...היה בטוח שאני עובדת עליו...והתחיל לתחקר אותי אם יש לי תמונת US לפקסס לו.....חחח ואני שהייתי בטוחה שזה יקרה....דאגתי לבקש צילום של הUS הגעתי הביתה ופיקססתי לו אך הכל יצא שחור.......בסוף הוא היסתפק בכך שנישבעתי לו חחחחחח ילד קטן ממש...... ואז הגיע משפט המחץ אמר לי: בובי שבוע אחד גילו הריון שבוע אחר כך תאומים וכעת שלישיה פליז אל תלכי לUS שבוע הבא... חחחחחח וזהו הקטע שלנו......

למעלה