שאלת סקר לבנות עם

יפעת99

New member
שאלת סקר לבנות עם../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

האם כבר עברתן לפורום המתקדם או שאתן עדיין כמוני מרגישות מוגנות דווקא בפורום המחבק שלנו? יש לי פחד אחרי ההפלה הקודמת שזה יגיע שוב לכן טוב לי אתכן. תודה יפעת

Gill Gallad

New member
תשובה ממי שעוד אין לה ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

יפעת, הפחד שלך מאוד מדבר אלי - אין לי ספק שגם אני אשקשק אם וכאשר. מצד שני, הרי אין חוק שמחייב אותך להיות נוכחת רק בפורום אחד. אם את כל כך משתוקקת להצטרף לפורום הריון ולידה - קדימה! למה שלא תציגי את עצמך שם עם כל הפחדים שמלווים אותך? אני בטוחה שתקבלי מהבנות שם ים של תמיכה והבנה למצבך. אולי זה גם יחזק בך את הביטחון בכל מה שקשור לעתיד ההריון? מצד שני, ולגמרי במקביל,את יכולה להשאר בו זמנית גם כאן איתנו, מבטיחה לך שנשמח מאוד. אני מאמינה שלאט לאט עם הזמן הביקורים שלך כאן ילכו ויתמעטו והביקורים שלך שם ילכו ויתרבו. ומי יתן ונצטרף אליך כולנו במהרה!

kushkulina

New member
בתור אחת שיש לה ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אני בינתיים לא עוברת לשם ונשארת איתכם. בינתיים זהו הסוד הקטן בינינו על אף שיש פה בנות מפה ומשם. אני גם כן אחרי הפלה ועל כן לא מפתחת שום ציפיות (מנסה...). אני גם לא יודעת באיזה שבוע אני בגלל ביוץ מאוחר ואין לי מושג מתי אני אמורה לראות דופק- אז אני בינתיים מנסה להכחיש (לעצמי בלבד...)שאני אכן הרה. כמובן שאני הולכת לבדיקות וכאלה ושומרת על כל הכללים אבל לא מתמכרת לזה כמו בפעם הקודמת. בכל מקרה הפעם אני אעבור לפורום השכן בשלב יותר מתקדם של ההריון.

smagi

New member
יו יפעת גם אני בדיוק כמוך ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

ולא עוברת בשום פנים ואופן לפורום הריון. גם אצלי בעקבות הפלה קודמת והפחד מעין הרע
שאם אני אעבור יקרה שום הנורא מכל. מגי

פּוֹנְג

New member
../images/Emo13.gif איזה כייף לשמוע שטוב לכן פה

זה באמת מרגש אותי. אני מאמינה שכשתיהיו יותר בטוחות בהריון אז הכל יהיה קל יותר. (את נעמושמוש כבר ראיתי שם
) בכל מקרה, אני מזכירה לכן - שלא תעיזו לשכוח אותנו אנחנו רוצות תמונות של הבטן ושל הבייבי.

פוקית27

New member
מאמינה שבבוא העת אני ארגיש את אותו

הדבר, אחרי הפלה אחת מבינים ששום דבר לא וודאי ולהפרד מפורום הריון ולידה זה דבר קשה מנסיון. ואם כל זאת יש סטטיסטיקה גם להפלות ואני כל הזמן אומרת שאני מאמינה שאת החלק שלי כבר נתתי ומקווה שזה לא יחזור על עצמו. אז כמה שזה קשה הריוניות יקרות נסו להרגע ולאט לאט תראו שהכל בסדר.

ועדיין כאן יותר נח לי

גם לעכל וגם כי שם כבר מדברים על עגלות, והנקה, ולידה, ואפידורל, ולילות בלי שינה,ו... אמאמל'ה, זה אמיתי זה? אני עוד לא מרגישה "בהריון" לגמרי, אם יש דבר כזה ובגלל שהכל עדיין סודי לגמרי, (רק לרופא הכירופרקט שלי סיפרתי) גם אף אחד עדיין לא שמח בשמחתי (חוץ מכן בנות נפלאות שכמותכן). וגם, השליש הראשון (אחרי קריאה מעמיקה בספר של בר) נראה כדבר לגמרי לא בטוח אז אולי זה הזמן להוריד קצת פרופיל עד ה US הראשון.

עוד לפני הפסים הצצתי בפורום השכן

ולכן המעבר די ברור לי .... למרות שאני מבטיחה לשמור על קשר

למעלה