אני משערת שקיצוניות מכל סוג לא מושכת
את רוב האנשים, אבל בטוח קיימים בחורים שמזלזלים בבחורות פרובוקטיביות כמו גם בחורים שמתלהבים מהן. שתי הדוגמאות שהעלית לא רלוונטיות, מדובר בשני מקרים בודדים שלא יכולים להעיד על הכלל. בנוסף אני יוצאת מנקודת הנחה שהחילונית והדתיה לא פונות לאותו סוג של גברים, ולכן סביר יותר שהדתיה מצאה לה בן זוג שרוצה להתמסד והחילונית יצאה עם גברים חילוניים שנמצאים בעולם אחר לחלוטין (אם הן בגילך, זה מאוד הגיוני). כשאומרים לי לבוש פרובוקטיבי אני ישר חושבת על קבוצת בנות שלמדו איתי (ההמונים קראו להן "הפרחות"), הן דווקא אותן בחורות שהתחתנו כשאני והחברות שלי חשבנו "וואט דה פאק? אני רוצה ללונה פארק..", בגילאי 18-22. אני מאמינה שנשואים בגיל צעיר פשוט נפוצים יותר באוכלוסיות מסויימות, ובלתי נתפסים ע"י אוכלוסיות אחרות, אני כמעט בת 23, וכל אחד מהחברים שלי (כולל אני) יתפוצץ מצחוק אם ידברו איתו עכשיו על נישואים. אם אכן אף אחד לא לקח את חברתך החילונית ברצינות זה מעיד שאולי מתרחש אחד מהדברים הבאים: משהו באופיה דוחה מחשבה כזאת, אולי היא לא מספיק חכמה, אולי היא לא מספיק מעניינת, אולי היא לא יודעת "לאבחן" גברים, אולי היא נמשכת מראש לפרפרים, אולי סתם לא היה לה מזל ואולי עוד אלף ואחת סיבות.