שאלת סקר לבנים בלבד: אישה מלאך או אישה שטן??

בריט23

New member
שאלת סקר לבנים בלבד: אישה מלאך או אישה שטן??

איך הייתם מעדיפים את אשת חלומותיכם, האישה האידאלית: חסודה, צנועה ושקטה או בוטה, פרובקטיבית וקולנית??

זכוכיות

New member
מה זה התיאורים השטחיים האלה?

אם הייתי גבר הייתי עונה שאני מעדיפה את האישה שלי בן אדם, מלא, שלם, לא סטריאוטיפ. בדיוק כמו שאני מעדיפה את הגברים שלי. אגב, התיאורים שציינת לא תמיד באים יחד. למעשה, לרוב לא.

Suzana6

New member
שאלה ילדותית

כי אנשים לא מתחלקים לשחור ולבן, יש הרבה אפור באמצע ולכולנו יש קצת מזה וקצת מזה.

בריט23

New member
אני שואלת כי זה באמת מעניין אותי לדעת....

אני אסביר את עצמי: יש לי 2חברות, דתיה (שהיא מאוד צנועה) ,וחילוניה (שהיא מאוד פרובקטיבית). שתיהן יפות, אך החילוניה מבואסת מהחיים והדתיה חייה בשלווה. רוב הגברים שהיו בחייה של החילונייה לא לקחו אותה ברצינות, כולם רצו רק... (תסלחו לי על הביטוי "לדפוק - ולזרוק"). לעומת זאת, לדתיה היה רק חבר אחד בחיים, והחבר הזה כיום נשוי לה. והדתיה אומרת שאולי הבנות שמתלבשות חשוף חושבות שזה יפה ומשגע ת'גברים, אבל שהגברים רק מזלזלים בנשים האלה... שמתלבשות בצורה הזאת, שלא מדובר פה בהתלהבות, אלא בזילזול... כאילו "תראו איזו בחורה זולה!" ולא כמה היא יפה וכל זה.... ואני בסך הכל רוצה לבדוק אם זאת באמת הדעה של הגברים לגבי סוג הנשים הללו. נכון שיש גם כאלה שהן קצת מהכל, אבל מספיק לי לדעת מה יותר מושך עניין באישה, שהיא תהיה צנועה או פרובקטיבית. עכשיו יש הבנה?? מקווה שכן, כל טוב שלום.

זכוכיות

New member
אני משערת שקיצוניות מכל סוג לא מושכת

את רוב האנשים, אבל בטוח קיימים בחורים שמזלזלים בבחורות פרובוקטיביות כמו גם בחורים שמתלהבים מהן. שתי הדוגמאות שהעלית לא רלוונטיות, מדובר בשני מקרים בודדים שלא יכולים להעיד על הכלל. בנוסף אני יוצאת מנקודת הנחה שהחילונית והדתיה לא פונות לאותו סוג של גברים, ולכן סביר יותר שהדתיה מצאה לה בן זוג שרוצה להתמסד והחילונית יצאה עם גברים חילוניים שנמצאים בעולם אחר לחלוטין (אם הן בגילך, זה מאוד הגיוני). כשאומרים לי לבוש פרובוקטיבי אני ישר חושבת על קבוצת בנות שלמדו איתי (ההמונים קראו להן "הפרחות"), הן דווקא אותן בחורות שהתחתנו כשאני והחברות שלי חשבנו "וואט דה פאק? אני רוצה ללונה פארק..", בגילאי 18-22. אני מאמינה שנשואים בגיל צעיר פשוט נפוצים יותר באוכלוסיות מסויימות, ובלתי נתפסים ע"י אוכלוסיות אחרות, אני כמעט בת 23, וכל אחד מהחברים שלי (כולל אני) יתפוצץ מצחוק אם ידברו איתו עכשיו על נישואים. אם אכן אף אחד לא לקח את חברתך החילונית ברצינות זה מעיד שאולי מתרחש אחד מהדברים הבאים: משהו באופיה דוחה מחשבה כזאת, אולי היא לא מספיק חכמה, אולי היא לא מספיק מעניינת, אולי היא לא יודעת "לאבחן" גברים, אולי היא נמשכת מראש לפרפרים, אולי סתם לא היה לה מזל ואולי עוד אלף ואחת סיבות.

Lil Kitty

New member
נו באמת, שתיהן בעולם אחר

זה ברור שהדתייה התחתנה לפני. היא התחתנה בגיל מוקדם כמו כל הדתיים. אין פה שום דבר יוצא דופן. הציבור החרדי/דתי יוצא למען חתונה נטו, אף אחד שם לא "ידפוק ויזרוק" פשוט כי כולם מכירים את כולם והמשפחה נכנסת בתוך הוריד אז אוי ואבוי למי שיעשה כזה דבר. לחברה השניה שלך פשוט לא היה מזל. תעשי חיפוש קל בפורום הזה ושכניו, לא חסר בחורות כמוהה ואני בטוחה שהן לא מתלבשות אותו דבר. יש מצב שבחורים מזלזלים בה ולא לוקחים אותה ברצינות בגלל איך שהיא מתלבשת, אבל אני בספק אם זה רק בגלל הלבוש.

Dark Muse

New member
מה אתה מעדיף?

לאכול בננה כל החיים או להסתכן בלאכול תפוח רקוב אחד או שניים בין כל פירות היער והשדה?

למעלה