תודה על ההזדמנות ללמוד ../images/Emo140.gif
לפני שאני עונה, אני מאד אוהבת סקרים שמאפשרים לנו למידה על מגוון האפשרויות הקיים סביבנו מרתק לי לראות את התפישות השונות שאנשים משתפים, ומאפשר מחשבה נוספת על הדברים.
מיכל על ההזדמנות שסיפקת לנו
ותשובותי לסקר: 1) כן, פגישת ההיכרות איתי היא ללא תשלום. אני גם ממליצה בזמן הפגישה להפגש עם עוד מאמנים, ומסבירה שלדעתי יש חשיבות לחיבור האישי. אני רואה שלוש מטרות לפגישה: בדיקה האם יש או יכול להיות אימון, האם אני המאמנת שמתאימה לאימון הזה, והסבר על תהליך האימון והתפישה האימונית כמו שאני רואה אותם.זו הזדמנות לאדם לבחור להתאמן איתי ולי לבחור אם לאמן אותה/אותו. עד אז אני לא גובה תשלום. 2) אני לא גובה על הפגישה הזו גם כאשר נולד ממנה אימון. התשלום מתחיל מפגישת האימון הראשונה. לא מסתדר לי הקונספט משום כיוון - לי נשמע שזה יוצר התניית דבר בדבר ואני לא אוהבת את זה, וגם מרגיש לי שזה יוצר חוסר בהירות לגבי הפגישה. מרגיש לי שזה לא מאפשר פגישה "נקיה" במובן האימוני של המילה. 3) שעה. גם כהחלטה וגם כי באופן מעשי 60 דקות מאפשרות להכיר ולהתרשם הדדית, לספר על האימון ולענות על שאלות. מתוך ההתנסות גיליתי שזה פשוט עובד יפה בזמן הזה, גם כשהודעתי על זמן ארוך יותר, או כשהחלטתי ביני לביני שאני מוכנה ל"גלישה" מהזמן, לצורך הלמידה שלי. קרה לי שאמרו לי אני לא הולך/הולכת לדבר עם אף מאמן אחר, אני רוצה להתחיל לעבוד איתך מיד, והוצאנו יומנים. קרה שהחלטתי שיש לי ספק אם יש אימון אבל גם אם כן אני לא מעוניינת בו. קרה שאמרתי שאני רואה בהחלט מקום לאימון אבל עם מאמן/מאמנת אחרים עליהם המלצתי באותו מעמד ונתתי מספרי טלפון. קרה שהגיעו אלי אחרי שיחות אחרות על אימון ואמרו שרוצים להתאמן, כך שלא היה צורך בשיחת היכרות והיו עוד וריאציות