שאלת סקר: מה המטרה שלכם בפורום?

MyTruth2015

New member
שאלת סקר: מה המטרה שלכם בפורום?

דוגמאות לתשובות:
* לשתף ולפרוק
*ללמוד מאחרים
*להכיר
*סקרנות

ועוד ועוד...

dafi02

New member
בעיקר לקבל....

בעיקר לקבל את העובדה (וסליחה אם זה ישמע רע) שאני לא לבד במערכה הזו.
תמיד קיים בי החשש שאני היחידה שנמצאת במצבי.
בנוסף לקבל עצות, רעיונות, מדי פעם מילות עידוד.
&nbsp
&nbsp

dory141

New member
לדאפי

אכן את לא לבד. לי יש היסטוריה של בחירות רעות בבנות הזוג שלי, כאשר הן היו כל כך גרועות שמעולם לא הצגתי אותם לחברים קרובים (כולם נשואים עם ילד או שניים ואני רווק). רק היום בצהריים חבר ביקר אותי במייל למה אני לא מתאמץ למצוא זוגיות יותר (נשוי+ 2 לאישה מוצלחת אבל שמנה מאוד ולא ממש אינטילגנטית). בתגובה כתבתי לו מייל וביקשתי ממנו "שישמיט את נושא הזוגיות מהשיחות שלנו". הסיבה היא (ולא כתבתי לו את זה), היא כי לאור הנתונים שהצגתי אין לו כל זכות לבקר אותי. אני כתבתי בצורה מעודנת ודיפלומטית, שלפני שאתפנה לזוגיות מחייבת, יש כמה דברים "שאני צריך לפתור עם עצמי". העצה שלי, היא שתעשי מה שטוב אך ורק לך. רוצה להיות לבד, תהיי לבד. רוצה קשר, חפשי כל דרך אפשרית למצוא מישהו, רצוי עם אותו אופי וסולם ערכים. שיהיו לפחות כמה נושאי עניין משותפים (מגורים, תחום עבודה, ספרים, סרטים ואפילו שקניתם באותו יום את אותו פריט באיקיאה). בכל מקרה, כדאי שלא תבחרי כמו ההורים שלי את ההיפך ממך, כי זה מתכון בטוח לצרות. עלי והצליחי.

נכנסתי במטרה* שמחולקת ל2. בהמשך, נשארתי לא בגלל מטרה

אלא פשוט כי יש כאן אנשים טובים שאני נהנית לקרוא, שכותבים חכם ולעניין!
ואנשים אמיצים שנחשפים ומשתפים בחוסר ניסיונם או בניסיונות הראשונים שלהם.

להבדיל מפורומים אחרים, שיהיה חבל יותר או פחות אם הם יסגרו,
הפורום הזה הוא אחד, יחיד ומיוחד ויש לו (בעיני :) ) חשיבות רבה וגדולה.

* בפעם הראשונה שכתבתי כאן, שיתפתי על עצמי ועל התהליך שעברתי וזו היתה מטרה מס' 1
ורציתי להכיר מישהו שיהיה לי בן זוג - מטרה מס' 2.
די מהר הגעתי למסקנה שאני מעדיפה להכיר מישהו שדווקא כן יש לו ניסיון
ואכן הניסיון הראשון שלי עם מישהו מנוסה, הבהיר לי עוד יותר שאני מחפשת מישהו שיש לו ניסיון מיני וזוגי.

היום אני באה לכאן כי יש אנשים שמשתפים מדי פעם על התקדמותם ומעניין אותי להתעדכן.
כי זה שובר לי לפעמים את הלבד.
כי אני אוהבת להגיב לפעמים לדברים שכותבים ושהתחברתי אליהם או שאני מרגישה שיש לי מה להגיד/ לחדש בנושא.
אז זה כבר לא בקטע של "יש לי מטרה" אלא יש לי סיבות להכנס לכאן.

אממ בעבר הייתי כותבת די הרבה פה

היו קצת בלגנים והפסקתי
לפני כחודש קיבלתי מסר ממישהי (היי לך
) שהכתיבה שלי חסרה לה אז חזרתי להציץ וקצת לכתוב..

בהתחלה חשבתי שאולי יש סיכוי שאכיר כאן מישהו.. היו כמה התכתבויות במסרים כאן ש... לא התקדמו לשום מקום

לאחורנה אני מתחילה להביו יותר ויותר שהפורום לא כלכך מתאים להכרויות של ממש (שיוצאים ממימד הוירטואלי)

לכן כאן זו פחות המטרה לאחרונה

אז כיום אני יותר כאן כדי לחלוק ולפטפט

Yael256

New member
עונה

הגעתי לפורום הזה לפני 5 שנים בערך מתוך הזדהות עם הכותרת שלו ואחרי ששמעתי עליו בתקשורת.
לא באתי עם מטרה מוגדרת יותר לקרוא ולכתוב ולראות מה יקרה. אני יכולה לספר שיצא לי לשתף, לתת עצות ואף להכיר ולצאת לדייטים עם חלק חברי הפורום.
כיום אני כבר לא בסטטוס של חוסר ניסיון ושמחה לחלוק את ההתקדמות שלי, את האהבה המדהימה שמצאתי ומערכת היחסים הנהדרת שאני חווה ב8 חודשים האחרונים. אני ממשיכה להגיע לפורום (למרות שאני מרגישה קצת פחות שייכת) בשביל לתת עצות למי שעדיין נמצא בסטטוס הזה ומעוניין לצאת ממנו (לא כולם רוצים לשנות את המצב וזו גם בחירה לגיטימית לחלוטין) וגם בשביל לקרוא ולשמוח בשמחת אנשים אחרים שמתקדמים גם כמוני.

אין לי מטרה מתוך שלא לשמה לשמה

אני מניחה

אולי אפשר לומר שבאיזשהו אופן מסויים אני עוברת בצורה אחרת דברים מעט דומים בזוית מסויימת
אז נחמד לדעת שיש אנשים במצב דומה אבל שונה צרת רבים נחמת יחיד

וגם לראות אותם מצליחים זה מעודד כמובן

ItsMyLife9

New member
שאלה טובה....

אמ...
נראה לי סקרנות ורצון לשתף ולפרוק.
אולי גם לראות צדדים שונים של המצב אצל אנשים אחרים...

MyTruth2015

New member
רצון לשתף ולפרוק....

מה מאפשר לך לשתף ולפרוק?
האנונימיות? זה שכולם בערך באותה סירה?

ItsMyLife9

New member
נראה בגלל...

נראה לי בגלל העובדה שאין אף אחד ששופט אותי כאן.
אני מרגישה שאני נתונה ביום יום לשיפוט רב על ידי אנשים אחרים, שמצפים ממך להגיע למקומות והישגיים- גם במובנים של יחסיים פרטיים...
היכולת לדבר עם אנשים שלא שופטים, היא מאוד עוזרת.

כמובן שכל העניין של האנונימיות מאוד עוזר....

שוב, אני גם בעניין של ללמוד מאנשים אחרים דוגמאות לסיטואציות כאלו ואחרות.

למעלה