שאלת סקר מס' 30.סופ"ש

שאלת סקר מס' 30.סופ"ש

נבחרת ישראל: 1) חזקה אבל לא נעלה למונדואל. 2) חזקה אבל לא מספיק.אולי ביורו הקרוב. 3) לא כדאי,לא מספיק מחושלים!

והנה כדי להעביר זמן..

שם: גיל: עיר: מזל: אם מי תלך למשחק כדורגל: קבוצה בעולם: נבחרת בעולם: שחקן בעולם: משעמם?: מוזיקה-מה שומע\ת: להקה הכי טובה בעולם: מחכה לשבת: לאן יוצא\ת בד"כ: מקצוע\לימודים: מה את\ה חושב\ת על האתר: מה הכי מצער: מה הכי משמח: הכי שונא בישראלי: הכי אוהב בישראלי: התנתקות.בעד או נגד: כדורגל ישראלי-מה טוב בו: מה רע בו: מי הייתם רוצים לפגוש מהעבר: לאיזה תקופה הייתם חוזרים: מה אתם חושבים על מנהל האתר: את\ה חושב שאתה.....:

הנה קצת פרטים ...

שם: אופיר גיל: 23 עיר: באר שבע מזל: סרטן אם מי תלך למשחק כדורגל:לבד.תמיד!כל הכיף זה שאף אחד לא מכיר אותך.ואתה יכול לעשות מה שתרצה קבוצה בעולם: ברצלונה נבחרת בעולם: ישראל! שחקן בעולם: רונאלדיניו משעמם?: אם לא היה,לא הייתי רושם פה היום..חחח.. מוזיקה-מה שומע\ת: רוק ישראלי בעיקר. טכנו טראנס פסיכודאלי גם. להקה הכי טובה בעולם: "היהודים"..מס' 1 לנצח! מחכה לשבת: אחרי תקופת לופא,לא..אבל אחרי שהוא חזר שוב,אז בהחלט כן. לאן יוצא\ת בד"כ: בעיקר ברים,במועדונים יש יותר מדי פריסטייל. מקצוע\לימודים: רפואה משלימה.מטפל הוליסטי. מה את\ה חושב\ת על האתר: אחלה אתר.נהנה לרשום פה. מה הכי מצער: אינטואיציה אישית.שהלב שלך אומר שמשהו לא טוב. מה הכי משמח: שמדברים רק טוב על המדינה. הכי שונא בישראלי: צרות עין!. הכי אוהב בישראלי: הביחד.. התנתקות.בעד או נגד: שונא פוליטיקה.הכי קל להיות נטרלי,אבל האמת,בעד! כדורגל ישראלי-מה טוב בו: צריך יותר מכמה דקות. מה רע בו: צרך יותר מכמה דקות. מי הייתם רוצים לפגוש מהעבר: אברהם אבינו. לאיזה תקופה הייתם חוזרים: הרנסנס,המאה ה-19. מה אתם חושבים על מנהל האתר: תאילנדי (עובד יותר מדי). את\ה חושב שאתה.....: מספיק בוגר..

מוצארט

New member
תאילנדי? ../images/Emo2.gif

חצוף

מוצארט

New member
מעביר את הזמן...

שם: יוסף גיל: 21 עיר: באר-שבע מזל: דלי עם מי תלך למשחק כדורגל: עם חברים. עם מי יש לי ללכת? עם רוה"מ? קבוצה בעולם: יובנטוס נבחרת בעולם: הולנד שחקן בעולם: נדבד ורונאלדיניו משעמם?: לא הבנתי... מוזיקה-מה שומע\ת: הכל חוץ ממזרחי, פופ ומוזיקה שחורה להקה הכי טובה בעולם: ה-רד הוט צ'ילי פפרס מחכה לשבת: כי אז יוצא לי לנוח לאן יוצא\ת בד"כ: באולינג, פאז האיזי מקצוע\לימודים: מתדלק, ועוסק במוזיקה מה את\ה חושב\ת על האתר: איזה אתר? התכוונת לפורום? מה הכי מצער: לראות חיה מתה? מה הכי משמח: כנ"ל? הכי שונא בישראלי: ערסים הכי אוהב בישראלי: ההומור התנתקות.בעד או נגד: נגד פוליטיקה כדורגל ישראלי-מה טוב בו: שתמיד יש לאן להתקדם. מה רע בו: כמעט הכל מי הייתם רוצים לפגוש מהעבר: את מוצארט
לאיזה תקופה הייתם חוזרים: אין לי מושג מה אתם חושבים על מנהל האתר: פלצן?
את\ה חושב שאתה.....: משועמם

zuli4

New member
טוב באמת משעמם לי..

שם: מור כהן גיל: 14 עיר: איזה עיר..בקושי מושב.. מזל: דגים אם מי תלך למשחק כדורגל: עם אחותי וחברים.. קבוצה בעולם: לא אוהבת כדורגל בעולם.. נבחרת בעולם: ישראל! שחקן בעולם: X משעמם?: עכשיו כן.. מוזיקה-מה שומע\ת: כמעט הכל..בעיקר מזרחית!! להקה הכי טובה בעולם: X מחכה לשבת: משחקים של ב"ש..ולנוח מבצפר.. לאן יוצא\ת בד"כ: מועדונים באיזור המושבים אצלנו.. מקצוע\לימודים: לימודים..חטיבה.. מה את\ה חושב\ת על האתר: אתה מתכוון לפורום? אם כן אז אחלה של פורום. מה הכי מצער: לא עולה לי משהו בראש. מה הכי משמח: אממ..לא יודעת. הכי שונא בישראלי: את החוצפה הישראלית..למרות שזה מצחיק אותי מאוד.. הכי אוהב בישראלי: הכל! התנתקות.בעד או נגד: נגד!! אסור לפנות את הגוש!! כדורגל ישראלי-מה טוב בו: מה רע בו: מי הייתם רוצים לפגוש מהעבר: מה זה השאלות האלה? לאיזה תקופה הייתם חוזרים: X מה אתם חושבים על מנהל האתר: אחלה!! את\ה חושב שאתה.....:

milanwho

New member
להעביר את הזמן

שם: רן גיל: 16 מזל: עקרב עם מי תלך למשחק: בן דוד שלי קבוצה בעולם: מנצ'סטר יונייטד נבחרת: אנגליה שחקן בעולם: ראול משעמם: טלוויזיה ומחשב מחכה לשבת: כדורגל חושב על האתר: אחלה פורום הכי מצער: בע"ח מת הכי שמח: שב"ש מנצחת כדורגל ישראלי: טוב-יעקב שחר גרוע-כל השאר

the red king

New member
טוב, גם אני...

שם: ניסן מייסטר גיל: 14 לפני שבוע עיר: באר-שבע מזל: דגים עם מי אלך למשחק: או עם חברים או עם אבא שלי קבוצה בעולם: ארסנל נבחרת בעולם: חוץ מישראל כמובן יש את ברזיל
שחקן בעולם: תיירי הנרי משעמם: קצת מוזיקה: הכל אם זה טוב אבל שירים של O-ZONE במיוחד להקה: O-ZONE מחכה לשבת: כן ולא, כי גם צריך לדעת לנצל את שאר השבוע לאן יוצא בד"כ: לשחק טניס, "לערוך" קניות, לאכול טוב במסעדה "siesta" שבתוך "צומת ספרים" בביג (זאת לא פרסומת או משהו, סתם.
מקצוע/לימודים: לימודים בחט"ב של מקיף ו' מה אני חושב על האתר: אתר טוב שאפשר להשתמש ב"שירותיו" למטרות רבות... איף יו נואו וואט איי מין מה הכי מצער: אם (חס-וחלילה!!!!!) קרוב-משפחה מסוים יאבד את חייו מה הכי משמח: רגעים טובים עם המשפחה, זכייה ב-WINNER או בהימורים עם חברים שלי הכי שונא בישראלי: שלא אכפת לנו מכלום, פשוט מכלום! הכי אוהב בישראלי: גם כמו אופיר - הביחד התנתקות: למה צריך להכניס פוליטיקה?! נו טוב לא נורא - תאמת הדעות שלי הן בד"כ מאוד ימניות אבל בנושא זה אני בעד הכדורגל הישראלי, מה טוב בו: לא יודע, לא עולה לי כלום ואין לי יותר כוח לחשוב מה רע בו: אגיד סעיף אחד מתוך מאות הסעיפים: שלא משקיעים מספיק, אני לא יודע, אולי משקיעים אבל בתור מדינה שיש בה הרבה מאוד (מאוד) כשרונות וגם אקלים מצוין לשחק כדורגל ובכלל אמורים להיות כל התנאים - לא יוצאים מפה מספיק כשרונות ולא יעזור כלום
מי הייתי רוצה לפגוש מהעבר: סבא שלי שנפטר לאיזו תרופה הייתי חוזר: מצידי לחזור ללפני שבוע, הייתי אז מיליונר!!!
אבל אם לדבר ברצינות אז הייתי רוצה לחזור לתקופה (בערך לפני 50 שנה, אולי קצת יותר) שסבא רבא שלי היה הבנאדם הכי עשיר ברומניה (וזה לא שאני רומני או משהו חס-וחלילה (בלי להעליב), הוא פשוט עבר לגור שם) ולגור איתו ועם משפחתו (משפחתי בעצם) מה אני חושב על מנהל האתר: שהוא מנהל מצוין, פשוט ככה אני חושב שאני: מבריק בכל נושא (ואני "משוויץ" או משהו, אני באמת כזה ומצד שני יש לי גם הרבה חסרונות לדעתי...
) טוב, אז סליחה שזיבלתי לכם (אפילו שכנראה אף-אחד לא קרא את זה) את המוח, אני אסיים כאן (בטח כבר פרצו לי למחשב מזמן
) the red king

the red king

New member
../images/Emo13.gif שני תיקונים נוספים:

בשאלה של ה"לאיזו תקופה הייתי חוזר כתבתי "תרופה" במקום "תקופה" וגם כשכתבתי "אני "משוויץ או משהו" התכוונתי ל"אני לא "משוויץ" או משהו". the red king

the red king

New member
../images/Emo13.gif שני תיקונים נוספים:

בשאלה של ה"לאיזו תקופה הייתי חוזר כתבתי "תרופה" במקום "תקופה" וגם כשכתבתי "אני "משוויץ או משהו" התכוונתי ל"אני לא "משוויץ" או משהו". the red king

מוצארט

New member
2

התשובה הכי מדוייקת. אולי בעוד שנתיים יתגלו עוד כמה חבר'ה צעירים, שיוכלו לעזור לנו בנבחרת.

blueman1

New member
לי יש הרגשה שדווקא נעלה ואז במונדיא

נושפל כמו שצריך.

אני עכשיו

שם: אלי מתתיהו גיל:17 ושלוש חודש עיר: באר שבע מזל: גדי אם מי תלך למשחק כדורגל: הלכתי עם חברים עכשיו לא הולך יותר קבוצה בעולם: מנצ'סטר יוניטד נבחרת בעולם: איטליה שחקן בעולם: רוד וניסטוי משעמם?: מאודד עכשיו חזרתי משיעור נהיגה ואין לי כוח לחזור לבציפר זהו לא חוזר:) מוזיקה-מה שומע\ת: ישראלי עופר ניסים להקה הכי טובה בעולם: אמממ לא יודע מחכה לשבת: מאוודדד שבת וינפש "ושמרו בני ישראל את השבת לעשות את השבת לדורותם" לאן יוצא\ת בד"כ: בשישי בשכונה וסתם ככה גיז אמממ סנוקר.. מקצוע\לימודים: אלקטרוניקהההההה מה את\ה חושב\ת על האתר: חמוד+ מה הכי מצער: שאנחנו יורדים ליגה...!!! מה הכי משמח: עברתי תאוריה וחזרתי לעבוד בבורגראץ:) הכי שונא בישראלי: שיש ערבים הכי אוהב בישראלי: אחח החמימות הכול התנתקות.בעד או נגד: נגדדדדדדדדדדד כדורגל ישראלי-מה טוב בו: נדה כלום חוץ מאיזה משחק שתיים שיש לראות משהו מה רע בו: כמעט הכול אין כסףףףף מי הייתם רוצים לפגוש מהעבר: אמממ סבאאאאאאאאאא לאיזה תקופה הייתם חוזרים: של הגביע אחחח איזה יום טוב זה היההההה מה אתם חושבים על מנהל האתר: אחללה של בנאדם את\ה חושב שאתה.....: בנאדם טוב .. אוהב לעזור וכל מי שרוצה עזרה יודע לתפוס אותי שיהיה לכטלם שבוע טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

למעלה