טוב, גם אני...
שם: ניסן מייסטר גיל: 14 לפני שבוע עיר: באר-שבע מזל: דגים עם מי אלך למשחק: או עם חברים או עם אבא שלי קבוצה בעולם: ארסנל נבחרת בעולם: חוץ מישראל כמובן יש את ברזיל
שחקן בעולם: תיירי הנרי משעמם: קצת מוזיקה: הכל אם זה טוב אבל שירים של O-ZONE במיוחד להקה: O-ZONE מחכה לשבת: כן ולא, כי גם צריך לדעת לנצל את שאר השבוע לאן יוצא בד"כ: לשחק טניס, "לערוך" קניות, לאכול טוב במסעדה "siesta" שבתוך "צומת ספרים" בביג (זאת לא פרסומת או משהו, סתם.
מקצוע/לימודים: לימודים בחט"ב של מקיף ו' מה אני חושב על האתר: אתר טוב שאפשר להשתמש ב"שירותיו" למטרות רבות... איף יו נואו וואט איי מין מה הכי מצער: אם (
חס-וחלילה!!!!!) קרוב-משפחה מסוים יאבד את חייו מה הכי משמח: רגעים טובים עם המשפחה, זכייה ב-WINNER או בהימורים עם חברים שלי הכי שונא בישראלי: שלא אכפת לנו מכלום, פשוט מכלום! הכי אוהב בישראלי: גם כמו אופיר - הביחד התנתקות: למה צריך להכניס פוליטיקה?! נו טוב לא נורא - תאמת הדעות שלי הן בד"כ מאוד ימניות אבל בנושא זה אני בעד הכדורגל הישראלי, מה טוב בו: לא יודע, לא עולה לי כלום ואין לי יותר כוח לחשוב מה רע בו: אגיד סעיף אחד מתוך מאות הסעיפים: שלא משקיעים מספיק, אני לא יודע, אולי משקיעים אבל בתור מדינה שיש בה הרבה מאוד (מאוד) כשרונות וגם אקלים מצוין לשחק כדורגל ובכלל אמורים להיות כל התנאים - לא יוצאים מפה מספיק כשרונות ולא יעזור כלום
מי הייתי רוצה לפגוש מהעבר: סבא שלי שנפטר לאיזו תרופה הייתי חוזר: מצידי לחזור ללפני שבוע, הייתי אז מיליונר!!!
אבל אם לדבר ברצינות אז הייתי רוצה לחזור לתקופה (בערך לפני 50 שנה, אולי קצת יותר) שסבא רבא שלי היה הבנאדם הכי עשיר ברומניה (וזה לא שאני רומני או משהו חס-וחלילה (בלי להעליב), הוא פשוט עבר לגור שם) ולגור איתו ועם משפחתו (משפחתי בעצם) מה אני חושב על מנהל האתר: שהוא מנהל מצוין, פשוט ככה אני חושב שאני: מבריק בכל נושא (ואני "משוויץ" או משהו, אני באמת כזה ומצד שני יש לי גם הרבה חסרונות לדעתי...
) טוב, אז סליחה שזיבלתי לכם (אפילו שכנראה אף-אחד לא קרא את זה) את המוח, אני אסיים כאן (בטח כבר פרצו לי למחשב מזמן
) the red king