שאלת סקר מס' 6.סופ"ש..

שאלת סקר מס' 6.סופ"ש..

מה עושה לכם המילה הפועל באר שבע? בבקשה לא לזבל בשכל על שאנחנו גמלים וכו',אלה להגיד את האמת מממתי שהתחלתם לאהוד את הקבוצה ועד היום. הערה חשובה ביותר: אתם תיראו שבסוף הקטע שתירשמו,תרגישו מחוייבים שוב לקבוצה,למרות המצב,כי השאלה הנ"ל גורמת לכם להוציא את מה שיש לכם על הלב,ולנקות אותו קצת. לא יזיק לאתר קצת פסיכולוגיה. תודה על שיתוף הפעולה...

למי שקרא אתמול את מוסף הספורט ומי ש

שלא.... יש לנו,לדעתי,יור התאחדות מצוין לדעתי,וזה לא רק מה שהיה רשום אתמול (שעליו אני יפרט עוד מעט),אלה גם ממה שאני רואה שהוא מנסה לעשות בשטח. גברי לוי,יו"ר ההתאחדות לשעבר,לא עשה מה שציפו ממנו,אבל ליו"ר הנוכחי הציפיות רק עולות. בצעד משותף של ראש א"כא (אגף כח אדם) של הצבא וההתאחדות הוחלט על גיוס משותף של כל שחקני האולמפית,כך שהם יהיו כפופים למאמנים ולא למפקדים מבחינת יציאות. כל זאת כדי להכשיר את הנערים לשלב הבא,שהוא ליגת העל או אירופה. ובנוסף להכשירם ל"בייגין 2008 ",ששם תיהיה האולמפידה. רק להזכיר שישראל היתה באלומפידה בפעם האחרונה בשנת 76' ומאז הנבחרת של רביבו ואח"כ של בניון ניסו,אבל ללא הועיל(המשחק של נבחרת בניון שיחקה במקביל לגמר הגביע שלנו מול מכבי ת"א). בנוסף,ישנם 7 סקאוטים שהם שחקני עבר,שיעקבו אחרי הילדים הקטנים של נוער ג' ומתוכם תצא נבחרת נוער ג' של ישראל. ודבר אחרון,איצ'ה מתכנן עוד דברים,שאותם אמר בראיון ל"חדשות הספורט". אז מי אמר שאין כבוד? אולי גם אני,אבל אני חוזר בי עכשיו.

מוצארט

New member
אנחנו גמלים? חחחחחחח

בימים אלה, המילים האלו עושות צביטה בלב. תמיד כשמתחיל משחק, אני מתרגש, וכשהקבוצה כובשת כולי קופץ משמחה. כשהקבוצה מנצחת, אני מבסוט שבוע שלם כשמפסידה? יש עצב לא קטן. המצב שלנו קשה העונה, וכולי תקווה שנצא ממנו כמה שיותר מהר. ותודה לפסיכולוג של הפורום, פרקתי

למעלה