שאלת סקר מס' 8.חשוב למלאות!!

שאלת סקר מס' 8.חשוב למלאות!!

שימו עצמכם במקום איצ'ה מנחם.. מה אתם הייתם עושים לשיפור הכדורגל ההישראלי? נמקו בפרוטרוט..

RED OR DEAD BS

New member
אז ככה ..

1. מבטל לאלתר את שידורי צ'רלטון, מחזיר את כל המשחקים לשעה אחידה בשבת ומחזיר את שירים ושערים המיתולוגית, כפי שהונהגה בדיוק לפני שנתיים. ומשחק מרכזי אחד ישודר ביום ראשון. גם להחליף את מבט הספורט, תוכנית סיכום המחזור ולהחזיק את הדקה ה90 עם יורם ארבל. 2. משפר באופן מיידי את רמת האיצטדיונים בארץ. 3. הוזלה משמעותית של מחירח הכרטיסים, שיהיה מחיר אחיד בכל הארץ. 4. הגבלת מכסת הזרים ל-4. 5. שכר מינימום ושכר מקסימום.

מוצארט

New member
את סעיף 5 שלך לא הבנתי

אני מסכים איתך בכל, ובנוסף, הגדלת הליגה ל-16 ואפילו 18 קבוצות. יש קבוצות עם הרבה קהל בליגה השניה כמו נתניה וכ"ס, חבל שהן מתבזבזות בליגה השניה. מה עוד לשפר? אפשרות להדלקה מבוקרת של אבוקות, ללא ספק זה יוסיף לאווירה.

RED OR DEAD BS

New member
שלא ייוצר מצב שאחד מקבל 5000

שקל לחודש ושני מקבל 50 אלף לחודש, וכמובן גם אבוקות מבוקרות לא יזיקו

מוצארט

New member
זה לא נשמע לי ריאלי

כי יש את החבר'ה הצעירים, שלא בדיוק מגיע להם לקבל הרבה לחודש, לפחות לא בהתחלה, ויש את הוותיקים והטובים, שלרוב מקבלים הרבה יותר. ככה זה. פועל בזבל יקבל מינימום, מנהל בנק יקבל ת'מקסימום.

RED OR DEAD BS

New member
ההשוואה לא במקום מאחר שזה אותו

מקצוע, אבל אני מקבל את זה שיש חיילים וצעירים ולהם גם תהיה משכורת מינימום שונה, נקרא לזה משכורת חייל.

מוצארט

New member
נו? אז מה הבעיה?

יש הפרשים! כמו שיש את החפ"ש (חייל פשוט) שמקבל 400 שקל בחודש, והקצין שמקבל 20 אלף שקל בחודש, ככה זה בכדורגל ובכל מקצוע שיש!

RED OR DEAD BS

New member
אבל לא יכול להיות

ששחקן נגיד כמו רוסו מקבל מיליונים, ושקחן כמו רמי אליהו מקבל כמה אלפים, צריכים לשמור על תקרת שכר/תקציב, כך שלא ייוצרו פערים כמו בליגת הכדורסל

zuli4

New member
זה לא אותו מקצוע..

וחוץ מזה, שזה לא יהיה פייר שבגלל שלקבוצה יש הרבה כסף אז היא תרכוש את ה-"שחקנים" והכי טובים שקיימים היום ב"שוק".. תתאר לך מה זה כדורגל שבו לא הקבוצה העשירה תהיה בלתי מנוצחת ושולטת..רק ככה יהיה כדורגל אמיתי..

למעלה