שאלת סקר מעניינת / פרק ההדחה

שאלת סקר מעניינת / פרק ההדחה

אם מישהו הבין למה טינה לא פרשה אחרי שהיא שכנעה את חברי השבט ואת הצופים למה היא צריכה ללכת ולמה היא עברה בין כל חברי השבט וביקשה להדיחה, ולמה היא העדיפה את ריטואל ההדחה ולא מהלך אצילי ופשוט של פרישה מרצון - אם מישהו הבין את זה, אולי מגיע גם לו פרס.

אוהד 49

New member
יש לי השערה..אם זה עוזר../images/Emo3.gif

אני חושב שבהתחלה כשהיא הלכה לחברי השבט אחד אחד וביקשה ממנו להדיח אותה, היא באמת התכוונה לעשות את זה. אבל אז, במועצת השבט, דיברו על זה, ואנשים רק אמרו לה דברים טובים וחיזקו/שחיזקו אותה וגרמו לה לחשוב: "רגע,אולי אני צריכה בכל זאת להישאר" ולשנות את דעתה ברגע האחרון.. זה מה שניראה לי הכי הגיוני
ואולי בכל זאת היא גם קיוותה שמישהו אחר יעוף במקומה. שוב, כי אמרו לה דברים טובים וכל זה (לא זוכר בדיוק מה, אבל אני מניח שראית
).

Jen74

New member
אבל פותח השרשור דיבר בכלל על ההדחה של טינה

מה קשור נועם לשרשור הזה?

Jen74

New member
../images/Emo9.gif

אני בטוחה שיש כאלה שחושבים אחרת.

OverPower

New member
אולי היא רצתה לראות אם חברי השבט

יצביעו לה ויעלו על הגל, או יתמכו בה למרות הכל? בכל מקרה, רואים שהוא ידעה שהיא תהיה המודחת, וכדי למנוע את אי הנעימות, את ההתנצלויות ואת כל הדברים שמסביב היא עשתה את מה שהיא צריכה לעשות, אבל זה לא אומר שהיא צריכה לפרוש ולוותר על הסיכוי הכי קלוש שלה להישאר..

israelisurvivor

New member
אני לא בטוח שהיא (והרבה אנשים)

רואה את זה כ"מהלך אצילי" לפרוש...אני אישית לא חשבתי על זה כך. יש אנשים שרואים בלפרוש כסימן של "לא הצלחתי לשרוד - אז יצאתי בעצמי". הם מעדיפים לצאת באופן "טבעי" מהמשחק מאשר לפרוש זה יראה כאילו הם לא יכלו להתמודד עם המשחק או משהו. היא העדיפה לבקש מחברי השבט להדיח אותה מאשר לפרוש. היא בטח גם ידעה שהיא הבאה בתור בכל מקרה, אז היא יצאה עוד יותר טוב - בלי ציפיות להישאר. שגיא שאל אותה חד-משמעית אם לפרוש או לא היא אמרה לא כי היא לא בדיוק רוצה "לפרוש" אלא שיוציאו אותה לטובת השבט - יש הבדל. באמת שלא חשבתי על זה כך שראיתי. וכן, אני חושב היה שם גם איזשהו עניין של תקווה קטנה שהם יחליטו אחרת.

וגם אם הייתה איזו תקווה קטנה כזו

הרי שטינה בעצמה חיסלה אותה כשהיא שכנעה את המשתתפים בפה מלא שהיא צריכה להודח. עובדה - מושיק ועידן היו בעדה לאורך הפרק, אבל בהצבעה הם הצביעו להדחתה. חוץ מזה - איזה סיכוי יכול להיות כדי להציל אותה, כשאין שום מועמד טבעי אחר להדחה? אף אחד אחר לא סומן שם. זה שונה מהפרק הראשון שבו היו שני מועמדים עיקריים להדחה - מיה ויואב, וגם מהפרק הקודם, ההדחה של 'ג'יבארו', שבו גם היו שני מועמדים להדחה - עומר וסיוון. הפעם לא היה למי להצביע חוץ מאשר לטינה. ומעניין, באמת, מי הצביע להדחת שחר ועידן - שניהם לא מועמדים טבעיים להדחה. לפחות אחד מהם היה, בוודאי, אחד משני הקולות של מושיק. ומעניין למי הצביעה טינה עצמה.

susmet

New member
הוא שאל "האם את רוצה לפרוש"

תעני בכן או לא. היא אמרה: מותר רק כן או לא? אמר לה כן. אם ככה, התשובה היא לא. אני לא רוצה לפרוש. אני יודעת שאני צריכהלפרוש, אבל אם אתה רוצה שאני אענה בכן או לא, התשובה היא לא. אני מניח שטינה גם הרחיבה את התשובה שלה, וזה ירד בעריכה.

השערה לשאלה

לדעתי, אם אחד השורדים פורש סתם כי בא לא ולא מטעמי הדחה או בריאות, הוא מחוייב לשאת בהוצאות כלשהן. אחרת אין היגיון לשאלה שגיא שאל את טינה - תשובתה מהווה הצהרה רשמית לצאת מהמשחק לחלוטין. הם היו חייבים שיהיה להם איזשהו כלי שימנע מהשורדים "להשבר" ולהחליט לפרוש. זו הסיבה שהוא שאל אותה והיא ענתה שהיא לא מעוניינת לפרוש. אשמח לשמוע את דעתכם.

אבו זקן

New member
אם כבר בענייני טינה

הנה עוד שאלה: נודע לה שהיא כבר לא בת 30 ואין לה יכולת גופנית של בת 30 רק אחרי שהיא הגיעה לאי?

למעלה