שאלת סקר מתיסכול... (עבודה)

יעל י

New member
שאלת סקר מתיסכול... (עבודה)

כמה מכן עוסקות/עובדות במה שלא אוהבות?או כן אוהבות? עונה ראשונה - לא אוהבת (בלשון המעטה)

אלינה12

New member
אוהבת את העבדה שלי

פה ושם יש ימים הפוכים שלא בא לי לבוא, אבל רוב הזמן אני אוהבת את מה שאני עושה.

lulyK

New member
אוהבת את מה שאני עושה עכשיו

(שזה לגדל את יותם), אהבתי גם את מה שעשיתי קודם, אבל הרגשתי שזה לא מספיק לי ואני לא מתכוונת לחזור לזה.

ו שתי

New member
עניתי לך גם בהורים ל...

מאד אוהבת את מה שאני עושה, שונאת את מקום העבודה (ולכן התפטרתי אחרי הלידה). מקווה לחזור לעבוד במשהו דומה, במקום אנושי יותר (בקרוב).

daldan

New member
אוהבת את התחום

אבל לא את מה שאני עושה כרגע - משעמם!

Tammy52

New member
אהבתי מאוד את העבודה שלי

אבל החברה נסגרה ומצאתי עצמי בחוץ לפנישבועייםם התקבלתילמקום שעבד בדיוק על אותה מתכונת (אפילו הריצפה היתה דומה) וזהו הרגשתי שמיציתי שאני לא רוצה שידור חוזר אלא משהו חדש אחר... הפתעתי את עצמי עם התגלית הזאת.

ה ו ב י ט

New member
ואני

הדבר שאהבתי ושהייתי טובה בו היה הלימודים האקדמיים. עשיתי את התואר הראשון והשני ברצף בהנאה רבה. במהלך הלימודים עבדתי במשרה סטודנטיאלית. סביבת העבודה היתה כייפית אבל העבודה היתה סתמית. ועכשיו אני בבית (וכיף לי) אבל כבר מחפשת משהו חדש (קשה קשה...). אולי אני לא צריכה להיות פסימית, אבל נראה לי שמה שאמצא לא יהיה פסגת שאיפותיי בלשון המעטה, בגלל הצורך להתפשר סביב שעות וקרבה לבית.

dorlim

New member
מאד אוהבת את מה שאני עושה ../images/Emo13.gif

הבעיות שלי בעבודה הן אחרות...

nubi

New member
אני מאוד מאוד

אוהבת את מה שאני עושה. מודה כל יום לאלוהים שיש לי את המזל הזה.

עבודה לעומת סביבת עבודה../images/Emo4.gif

אני עובדת בשני מקומות + עבודה כפרילנס, כשיש לי זמן (מצרך נדיר בשנה האחרונה). מקום עבודה אחד אני מאוד מאוד אוהבת ואליו חזרתי בלי בעיה 5 ח' אחרי הלידה. העבודה בו עמוסה, רבת אחריות והמון שעות בבית, אבל בבוקר שאני בדרך לשם יש לי שיר בלב (צר לי על המליציות, אבל זו התחושה). למקום העבודה השני חזרתי לפני 3 שבועות, לא בהתלהבות גדולה. אוהבת את העבודה וממש לא מתה על סביבת העבודה (אנשים בעיקר). להבדיל מהמקום שתיארתי קודם, כאן העבודה יותר קלה, פחות שעות בבית, אבל אין חדוות יציאה מהבית בבוקר. היתה לאבא שלהם ולי שיחה על העניין והוא מאוד תומך בשינוי והחלפה של מקום עבודה שלא אוהבים. עכשיו ההחלטה היא שלי...

sipi1

New member
מאד נהנית מהמקום (החדש...)

ואוהבת את העבודה. זה חידוש מרענן לאחר השנים האחרונות במקום אחר.

ayush

New member
לא אוהבת ../images/Emo31.gif נשארת בגלל

התנאים הנוחים והעצלנות שלי
מקווה שאחרי חופשת הלידה הבאה, אמצא לי מקום חדש (ואולי עד אז אדע מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה)

אדר שלי

New member
אוהבת מאוד וגם מבינה אותך../images/Emo141.gif

העבודה שבה את עובדת שוחקת מאוד ולא מתגמלת מספיק. אנחנו עובדות בתחום בעייתי...

tookish

New member
לפני שילדתי...../images/Emo132.gif

עבדתי בבית ספר קשה מאוד (מבחינת האוכלוסיה) ולמדתי , אהבתי מאוד את מה שעשיתי ואני מאמינה שאני אחזור לעבוד באותו תחום אבל עכשיו כל כך כיף לי בבית עם איתיוש שאני מחפשת משהו לעשות מהבית (ומצאתי משהו שכבר התחלתי לשווק ) ומקווה לטוב.

yaelia

New member
אוהבת

את כל התחומים שאני עוסקת בהם. אוהבת גם את סביבת העבודה ואת האנשים (אני פרילאנסרית, עדיף לחבב את עצמי).

הגרי3

New member
אוהבת את המשרד שאני עובדת בו

(האנשים, האוירה, התנאים וחוסר הפורמליות), פחות אוהבת את המקצוע עצמו.

למעלה