שאלת סקר, על אוכל מוכן!

נעללה

New member
שאלת סקר, על אוכל מוכן!

האם גם אתן קונות לפעמים אוכל מוכן, ממש ממסעדה, או מקום שמכין קיטרינג?? גיליתי שהאוכל המוכן נאכל עד הסוף, ואת האוכל שלי אני בדרך כלל זורקת אחרי יומיים לפח!!
אז אני יודעת שבישול זה לא אני, וכמה שאני משתדלת אז או שהכמויות לא נכונות ובשלתי יותר מדי, או שהילדים לא אוהבים משהו, ואז זה נשאר במקרר ונזרק. או שאני צריכה להכין רק שניצלים ואורז כל החיים, ונמאס לי מזה!! יחד עם זאת, כשאני קונה אוכל מוכן, זה יוצא לי בסביבות ה-130 ש"ח וזה מחזיק יומיים פלוס, הילדים נהנים ואוכלים הכל וגם אני. ואני רק מוסיפה סלט, או מרק, או בערב ארוחת ערב קטנה, וכולם מרוצים. האם אתן קונות אוכל מוכן מהסופר, כמו עוף ממולא, או פיצות מוכנות, שניצלים, וכו' דברים כאלה?? העניין של הבישול נראה לי התיק הכי כבד בבית, חוץ מחינוך הילדים. אנא הביעו דעתכן, מה אתן עושות בעניין??

סימה 4

New member
אנחנו בד"כ לא קונים אוכל מוכן

אני משתדלת לבשל דברים שהם אוהבים, וכמובן שיש בבית טבעול או צ'יפס קפוא אם פתאום נתקעים . יש לנו במקרר גם פיצות קפואות אבל אני מכינה אותם רק כשבאים חברים.

אנחנו לא קונים אוכל מוכן ממסעדות/

קייטרינג. מדי פעם, מזמינים פיצה או אוכל סיני. וכמובן, שהמקרר מלא בשניצלים/טבעול/פיצות/ג'חנון אפוי/קובנה אפוי/צ'יפס וכו'...

חגיתל2

New member
הייתי רוצה לפעמים לשבת

אבל זה אף פעם לא יצא בעלי מעדיף לבשל בעצמו מאשר לנסוע ולקנות. לגבי אמצע שבוע, פתחו בקיף חנות פלאפל והמבורגר, אז פעם היה יום בשבוע שהיינו קונים לאחרות צהרים, אבל עכשיוהוא גם עושה קייטרינג לבי"ס אז רק ב-14:00 הוא פותח, לפעמים אנחנו קונים אצלו בערב. בת הגדולה שלי בכיתה א' מקבלת ביום רביעי כשהיא גומרת מאוחר מהקייטרינג ארוחת צהרים, זה מאד נוח והיא מאד אוהבת את היום הזה. באופן כללי הילדים אוכלים את מה שאני מכינה וגם בעלי אוכל איתנו ארוחת צהרים, כך שאני צריכה לבשל כל יום, אבל פחות או יותר דברים קבועים. פעם אמא שלי שגרה רחוק מאיתנו היתה מביאה לי הרבה דברים שהיא הכינה (שניצלים, דגים מטוגנים, קציצות וכו'), עכשיו אני מכינה לבד או קונה מוכן.

Jen74

New member
פעם הייתי קונה

כשגרנו בת"א והילדות היו בגן וגם אני וגם אבא שלהם (אז עוד היינו נשואים) עובדים שעות רבות, הייתי קונה אוכל מוכן אבל לא כל יום, ככה מדי פעם וזה באמת היה משתלם יותר. כשהיה לי זמן הייתי קונה חומרי גלם ומכינה בבית את השניצל, פירה ואורז.

little baker

New member
אוכל

אצלינו אוכלים הכל, אני מבשלת בד"כ לסופ"ש, ובמהלך השבוע הילדים אוכלים או אוכל מבושל שלי, או שניצלים/המבורגרים/קבב קפואים ותוספות שאני מכינה, לפעמים אמא שלי מכינה את התוספת. בערב בד"כ פיצות קפואות, מלאווח, ביצים(עין, בקן, חביתה) פרנץ טוסט, לביבות תירס, טוסטים וכו'. לעיתים רחוקות קונים אוכל מוכן.

למעלה