שאלת סקר... צריכה את עזרתכם

איילתי

New member
שאלת סקר... צריכה את עזרתכם

מה עדיף, טיול מאורגן עם איסתא לתאילנד או לטוס באופן עצמאי. יש לנו שבועיים בסה"כ מה- 21.8. אודה לכם מאד אם תביעו את דעתכם, גם השיקול הכספי. (הטיול המאורגן עולה 1250$ לאדם, באופן עצמאי אין לי מושג...) איילת

למה לא? קצת סבלנות

ואני בטוח שעוד אנשים יעזור לך... אוקי אז ככה את צריכה לשאול את עצמך מה את רוצה בעצם זמנים קבועים או לזרום עם כל מה שיש אני מתאר לעצמי שבשבועיים הם ירצו לכסות כמה שיותר ולכן את לא תבלי זמן רב מידי בכל מקום כל דבר יהיה קצוב בזמן דבר שני מה זה כולל? אילו בתי מלון? איזו רמה של בתי מלון? האם זה בכלל משנה לך? תנסי לברר כמה תעלה טיסה לבד ואז תעשי את השיקול אם כדאי לך או לא ממוצע בתאילנד לחודש לטיול לבד זה בערך כ-400$ $-500 אם את לא טיפוס של מלונות פאר וגסטהאוס ממוצע יספק אותך את תסתדרי מצוין אבל השאלה הגדולה היא מה את תצליחי לראות בשבועיים לבד לעומת מה שתראי באותו הזמן עם טיול מאורגן קחי לעצמך את המסלול ואת הזמנים ואם תראי למשל שאת יכולה לעשות את אותו הדבר לבד אז מה טוב. או בכלל אולי תרצי לוותר על מקום מסוים ובמקומו ללכת על מקום אחר? יש לך את המסלול? אולי תרשמי אותו פה? ..ממממ.....אם אני אחשוב על עוד משהו אני ארשום אותו ודרך אגב איסתא היא לא סוכנות הנסיעות היחידה אם את באיזור תל אביב תני קפיצה לבן יהודה יש שם עשרות סוכנויות של נסיעות ומי יודע? אולי תמצאי דיל טוב יותר? וחשבת בכלל לטוס לשלושה שבועות או חודש או שזה בלתי אפשרי? ולסיום אני אתן לך קישור למה שאנשים (אבל לא כולם) חושבים על איסתא

היי גם אני ../images/Emo160.gif איסתה מאורגן

ממש באותו המחיר עם תורקיש איירליינס בתאריך 14/8 עד ה28/8 גם שבועיים ואלה נוכל להפגש שם אני אהיה בפאטייה ואלה מגניב

למעלה