שאלת סקר

יפיתי סבלנות

גם אנחנו הייתי בסרט הזה... ואז אחרי שבוע יצאו שיניים ופתאום רגיעה ושוב... עכשיו מוציאים שיניים עליונות וזה בכלל סיפור כי גם חם לה בלילה בגלל זה ..... להיות סבלניים חוץ מזה לדעתי קיץ ואת יכולה להתחיל גמ"ל ולעבור למיים או שתיה אחרת שמקובלת עליה לאט לאט בלילה ככה גם אישך יוכל לקום אליה בלילה לבקבוק היא תלמד שאין ציצי בלילה היא תישן יותר טוב בלי לצפות לכלום....

ב ה י ר

New member
העיניין הוא שאני בסרט הזה כבר...

שמונה חודשים. וזה רק נהיה יותר גרוע... לפניי יומיים התחלתי לתת לה חלב שקדים עם דייסה לפני השינה. ביום הראשון היא ישנה 4 שעות כימעט רצוף, והלילה היא ישנה 6 שעות רצוף! קמה רק פעם אחת לינוק. מים היא לא מוכנה לקבל , אני כבר חושבת על גמילה מציצי בלילה...

ronnieyuval

New member
גמילת לילה = גמ"ל

תכנסי לקרוא על כל הגמל"ים שלנו בפורום הנקה. אולי תוכלי לשאוב משם רעיונות! לדעתי האישית בגיל 8 חודשים הם כבר בד"כ לא זקוקים פיזית לאוכל בלילה (מבחינת רעב אני מתכוונת) אלא זה יותר הרגל. והרגלים ניתנים לשינוי. גם יובל שלי היתה קמה ככה, אפילו יותר גרוע (כל 20 דקות) ואצלנו לא היה עוזר שום בקבוק ושום דייסה - לא תמ"ל (שהיא סירבה לשתות בכל תוקף), לא חלב רגיל (שהיה טעים לה אבל לא עזר), וגם לא כאשר הוספתי דייסה לחלב. נאדה בריבוע. אז באמת נראה לי שלגמול מיניקות לילה יכול להיות פתרון טוב בשבילכם.

yaelli10

New member
גם אותי מאוד מעניין

1) לא מתעוררת בלילה בכלל. מגיל חודש וחצי 2) אלה עוד שמונה ימים בת ארבעה חודשים. 3) אני אשנה את התשובה. אלה אוכלת 5 פעמים ביום 180 CC כאשר הארוחה האחרונה לאותו יום היא בסביבות השעה 20:00 אחרי האמבטיה המפנקת שאבא'לה שלה עשה.

אלמוג בן שנה וחודשיים

אוכל בשעה 20-00 ונרדם מייד ומתעורר בשעה 8-00 בבוקר. ואם הוא לא רצה את הדייסה לפני השינה אז הוא מתעורר באמצע הלילה ואוכל אותה, אבל אז הוא יכול להמשיך לישון שעה יותר. ירדן בן חודשיים וחצי, אוכל ארוחה אחרונה בשעה 21-00 בדר"כ נרדם אחריי שעה(לא תמיד) ומתעורר אחרי 10 שיות. אבל מנסיון אני יודעת שזה עוד ישתנה, כי השינה שלהם בגילאים האלה היא ממש לא יציבה.

cookie1

New member
הוצאת לי את השאלה מהפה

יובל מתעורר כ 3-5 פעמים בלילה הוא בן 5 חדשים אוכל כ 3 פעמים בלילה. אני ממש מתחילה להלחץ כי בספרים אומרים שהם כבר לא זקוקים למזון בלילה בגיל הזה. איך לכל השדים והרוחות מרגילים אותם לא לאכול ???? ניסיתי לתת לו מים, אבל הוא לא רצה, ואכל די הרבה, כך שבהחלט נראה לי שהוא מתעורר מרעב.

Vicky H

New member
למה כולם ישנים, ויובל לא?

יובל כבר בן יולתר מחצי שנה, ובחודש (לפחות) האחרון הוא מתעורר בכל שעה (בלילות הפחות טובים) או בכל שעתיים (בלילות היותר טובים). מתי הוא כבר יישן לילה שלם? איך מלמדים אותו? הוא לא מסכים לשתות מבקבוק, וכשהוא מתעורר לא מעניין אותו כלום חוץ מציצי, כך שבעלי לא יכול לעזור. אוף

אני יכולה לומר לך שלא כולם ישנים

אלמוג עד גיל 9-10 חודשים לא ישן לילה אחד רצוף!!!!!!!!! היו הרבה הרבה לילות שבהם הוא היה מתעורר כל חצי שעה! באיזה שהוא שלב היתי כבר הולכת לסלון לראות טל' כי גם ככה לא היה כבר טעם לחזור לישון, איזה לילות היו לנו. תמיד הייתי שומעת מחברות שהילדים שלהם ישנים בלילה והייתי ירוקה מקנאה, פשוט לא האמנתי להן, והייתי אומרת לעצמי שכל הסיפורים האלה הם רק אצל אחרים. אבל כשירדן נולד ראיתי שיש באמת תינוקות שישנים בלילה. המסקנה שהגעתי אליה היא שזה פשוט אופי. אלמוג היה צרחן מהרגע הראשון , לא יכולתי עד גיל מאוד מאוחר לנסוע איתו, כי הוא היה בוכה בטרוף, אז פשוט העדפתי להשאר בבי, לקניון לא יכולתי ללכת, כי הוא היה בוכה בעגלה, כנ"ל גם למסעדות, הוא פשוט תמיד רצה ידיים,ואם הוא לא קיבל את מה שהוא רצה, שישו ושימחו, וירדן כ"כ שונה ממנו, ישר נרדם באוטו, בטיולים בעגלה הוא מרוצה , במסעדות הוא פשוט בוהה בקשת של העגלה עד שהוא נרדם. בקיצור, מה שאני מנסה להגיד לך זה שיש ויש, מאחלת לך לילות שלמים של שינה.

Vicky H

New member
באמת עודדת אותי ../images/Emo24.gif

בדיוק תיארת את יובל (ידיים, נסיעות, קניון, שינה וכו'), אני מקווה שבעוד 3-4 חוד' באמת זה יעבור לו. נקווה שבילד השני זה לא יהיה ככה

ב ה י ר

New member
שימי לב שיש הבדלבין תינוקות יונקים

לתינוקות שניזונים מתמ"ל

shi2

New member
../images/Emo95.gifנכון, יש הבדל............

אצלי, הדר לא ינק (למרות ששאבתי) ומגיל חודשיים הוא ישן "לילה" 5-6 שעות רצוף, והיה לו
ואיתמר, יונק מלא, ובהתאם, מתעורר המון פעמים בלילה כמעט כל שעה-שעתיים. זה ממש מתיש והוא כבר בן חמישה חודשים וחצי...(הוא לא לוקח
) אני אופטימית..מתישהו הוא בטח יישן "לילה"....

קרן^

New member
גם רועי כזה, ידיים, אמא, ציצי וציצי

ושוב ציצי הוא בן חצי שנה וכדי שאני אוכל לישון בלילה, אני מעבירה אותו בהתעוררות הראשונה שלו למיטה שלי, וככה אני לא דואגת, הוא בטח מתעורר , מרגיש אותי לידו וממשיך לישון. הוא ילד שצריך אותי כל הזמן, ובמיוחד בלילה. בדר"כ הוא מתעורר כמה פעמים עד שנרדם ממש, בסביבות 20:00 עד 23:30 ואחר כך מתעורר בין 1 ל 2 בלילה ומאז אני כבר לא מתעוררת קימה סופית בבוקר, בסביבות 8 גם זה לא קבוע אבל קרו מקרים שישן רצוף עד 4 בבוקר.. כן ירבו
הוא יונק כמובן.. לא מפריע לי שהוא מתעורר בלילה, כל עוד זה לא בכי ובלגאנים חוצמזה, באמת נתגעגע לזה יום אחד..

dafdaf

New member
גם ארד לא ישן ../images/Emo4.gif ואפילו לא בכיוון

של לישון לילה שלם, אבל סוף סוף הוא מוכן לקחת בקבוק מאבא שלו אז אולי זה יקל עלי קצת...

למעלה