שאלת סקר
ארוחת ערב

little baker

New member
שאלת סקר ../images/Emo174.gifארוחת ערב../images/Emo78.gif

מה אתן מכינות? לכולם אותו דבר? ע"פ דרישה? באיזה שעה מתקיימת ארוחת הערב? לפני/אחרי מקלחות? אוכלים ביחד?

Jen74

New member
אצלנו

כמעט תמיד כל אחד אוכל משהו אחר. אני משתדלת להכין ארוחה מגוונת שיהיה לכל אחת משהו שהיא אוהבת. אם זה לא הולך אז לפעמים מסכימה להכין לכל אחת מה שרוצה. מנסה לשמור לפחות על ארוחה אחת בשבוע ביחד אבל ככה כל אחת אוכלת מתי שרוצה. לפני/אחרי מקלחות - זה נגמר כשהן עברו את גיל 4 - 5... אחת מתקלחת כמה שיותר, אחת כמה שפחות וצריך לרוץ אחריה ולהציק שתתקלח.

סימה 4

New member
ארוחות ערב../images/Emo209.gif

אנחנו משתדלים לאכול כל יום ארוחת ערב ביחד כל המשפחה. לעיתים יוצא שבעלי עוד לא חזר מהעבודה או שאחד הילדים בחוג אבל באופן כללי אנחנו אוכלים כל יום ביחד. אני מכינה דברים רגילים - ביצים, סלט, גבינות, טונה, לחמניות או ארוחה בשרית אם לא אכלו בצהריים. לפעמים אני מגוונת ומכינה לחם מטוגן או פנקייק, פשטידה, פיצה. הילדים לא בררנים במיוחד מקסימום בסוג הביצה
. כמובן שיש ימים מיוחדים שאין לי כוח להכין אז מזמינים יוצאים לאכול בחוץ או שמזמינים פיצה. בד"כ לאחר ארוחת הערב נכנסים למקלחות אחד אחרי השני וכבר בשעה 20:30 שורר פה שקט

סימה 4

New member
שכחתי לציין

שבזמן האחרון הילדים התחילו לעזור לי להכין, מור ושיר עוזרים לחתוך סלט וחן עורך את השולחן. זה מאוד נחמד והם (עדיין) עושים את זה בהתלהבות

little baker

New member
ואצלנו

ע"פ דרישת הקהל: ביצים:עין, חביתה, מקושקשת, ביצה בקן, טוסטים, מלאווחים גבינות, סלטים וכו' באיזה שעה מתקיימת ארוחת הערב? מתחילה בסביבות שעה שבע והגדולים יודעים שעד השעה שמונה בערב (אח"כ המסעדה נסגרת
) אחרי האוכל מקלחות ולמיטה. הילדים אוכלים לבד כשאני יושבת איתם.(בעלי בד"כ בעבודה בשעות אלה)

התשובות שלי...

מכינה, מה שהילדים מבקשים: חביתות, טוסטים, סלט, פיצה, בורקסים... בד"כ לכולם אותו הדבר ארוחת ערב בדרך כלל ב-7 בד"כ הארוחה אחרי המקלחות בד"כ אוכלים ביחד

נעללה

New member
אצלנו...

ארוחת ערב סטנדרטית, חביתה, ירקות חתוכים, טונה, יוגורט,לחם עם ממרח, בסביבות 7 7:30 ואח"כ למיטה. המקלחת של הקטנה אחרי הגן, אני מוצאת שזה פשוט נפלא, לא בערב אלא אחה"צ, מלבישים נקיים, או פיג'מה, אח"כ טלוויזיה משחקים ארוחת ערב והופ למיטה עם ספר. הגדול, מתארגן לבד למיטה, מתרחץ בערב. לפעמים במקום ארוחת ערב, פיצה, מלאווח או מקוצר!! פעם הייתי לוקחת את הבכור כשהיה קטן לגן שעשועים אחרי הגן, זה מיותר לגמרי, עם הבת כבר לא מתישה את עצמי ואת המערכת יותר! עם הזמן בא הנסיון.

למעלה