בולי, מי שלא נכווה מרותחין...../images/Emo11.gif
מכירה את ההמשך? תני לו להמשיך בדרך שלו ותפסיקי לצעוק לו בכל פעם : זאב, זאב. תני לזאב להופיע, תני לו להכוות פעם אחת מבלי להזהיר ותאמיני לי שזה יעבור לו בשלב מסויים. גם אחי היה מאוד נאיבי (והתחתן עם בטטה שלא מהעולם הזה) ואחותי עשתה ממנו "קרקס רוסי" במשך שנים. "אבי תשב, אבי תעמוד, אבי הילד, אבי הילדה, אבי התחת" וכו´ וכו´ וה"בטטה ממולאת" היתה תופחת ותופחת למימדי ענק מרוב נחת. אחי היה עובד שתי עבודות בחוץ (בשביל לממן את האוהלים לגיסתי, מידות גדולות= מחירים גדולים) ומגיע הביתה לטפל בשלושה ילדים ולבשל, לנקות, לגהץ וכו´ (למעט שיעורים עם הילדים ופתיחת .....ם בלילה שזה היה תפקידה, אפילו לעבוד בחוץ חס ושלום) בכל השנים אמא שלי (וגם אנחנו האחיות) היתה כואבת וכועסת את מצבו, מעולם לא נכנסת אליהם הביתה ומצאת אותה תוך כדי בישול, נקיון או משהו דומה. בכל פעם שנכנסת (ולא תשנה השעה) היית מוצאת אותה ישובה על הספה , סיגריה בפה וטלנובלה בטלויזיה, מזעזעזעזעזעז ממש ! טוב, כל זה לקח שנים ואז.... אחי קם עליה !!! חטף עליה את הקריזה (בנינו? מה היא אשמה? ככה הוא צימח אותה) וכבר כמה חודשים אנחנו שומעים מנגינה חדשה הבוקעת מביתם. "קשה לי, אחיך לא עוזר לי, תשכחו ממה שהיה פעם אחיך לא נוקף אצבע" וכו´. היה משבר גדול והיא פנתה אליי, לקחתי אותה אליי הביתה ונתתי לה בראש חזק חזק, צרחתי עליה צרחות אימים, כמה שהיא מלוכלכת, כמה שהיא שמנה, כמה שהיא עצלנית, כמה שלא יתכן שעקרת בית תחזור לישון עד 12:00 בצהריים ולא תקבל את ילדיה עם סיר אוכל חם ובית מבריק וכו´ וכו´. אחרי הרחיצה הזאת היא לאט לאט לוקחת את עצמה (למרות שעדיין לא נקי אצלה ויש מקום חזק לשיפור) וכנראה מנסה לשקם את משפחתה. (תתארי לך שאפילו משפחתה תמכה בצד אחי) אז מה שרציתי לומר (מה רציתי?) שכמה שבעלך נאיבי , הוא בטח לא היה כמו אחי (על זה אני שמה את הראש שלי) ותהיי חזקה כי דברים תמיד משתנים. אמן.