שאלת סקר.

candy77091

New member
שאלת סקר.

איזה דבר שאתה עושים מרגיש לכם כאילו זה משפיע עליכם הכי הרבה בעולם ולעולם לא הייתם מוותרים עליו.. אצלינו-המתנה של יום שישי,עושה לי הרגשה טובה לכל השבוע.. טיולים רגליים ושיחות ארוכות הם כמו חמצן בשבילי..

נעמה92

New member
אצלי

זה שאנחנו מדברים לפני שאנחנו הולכים לישון כל ערב, ומספרים על איך היה היום שלנו וצוחקים ביחד

נעמה92

New member
זה באמת כיף

למרות שזה נמשע פשוט... זה מסוג הדברים הקטנים של החיים שעושים אותם פשוט יותר טובים

אביטל60

New member
חחח... לא יכול להיות...

כל אחד אוהב לקבל מחמאות וזה עושה לו טוב, הוא לא חייב להודות בזה... אבל הבן אדם הכי קשוח ו"חזק" צריך ואוהב מחמאות. ביקורת טובה ובונה ומילים טובות תמיד עושות לנו את זה...

candy77091

New member
שימי לב למילותיי ושם תשובתיי.

אמרתי שאני לא מהמתלהבים ממחמאות אבל לא אמרתי שאני לא אוהבת לקבל מחמאות יש הבדל..

אביטל60

New member
הרבה דברים...

יציאות וטיולים קצרים,
דיבורים דיבורים דיבורים...
פרחים לשבת
...
ואני נורא אוהבת שבעלי מגיע הביתה לארוחות מוכנות מגוונות וטעימות. זה משמח אותו מאוד! ואני חושבת שבעלי לא היה מוותר על החיוך שלי. מצידו, שלא ימחק לעולם, ואני מבינה אותו...

אצלנו יש קצת בעיה-

גם אנחנו אוהבים לדבר ביחד, להתכרבל, לראות סרט טוב וכו'. אבל- אני לפעמים עובד יום ולפעמים לילה. ואז קצת קשה. הפיתרון התחליפי הוא- הודעות SMS. אני מתפנה במהלך העבודה- וכותב הודעת SMS בחרוזים. אשתי קוראת, מחייכת. ושנינו מרוצים.

candy77091

New member
זה פתרון מאוד נחמד..

כך היינו עושים בהייותנו לא נשואים.יש לי בבית 17 דפי וורד!! של שירים שהוא כתב לי ואני כתבתי לו-הקלדתי כל דבר שהוא סימס לי או שלח בדואר!

candy77091

New member
רק שתדעי לך שזה לא אני..

זסה הוא הרומנטי ואני נדבקתי ואני חולה כבר יותר משנתיים במחלה הזאת..

אני עברתי מזמן את זה.

אם אשתי הייתה כותבת הכל היה הרבה מעבר. כולל הברכות שכתבתי לה בשבת הראשונה אחרי כל לידה.

candy77091

New member
למה דווקא בשבת הראשונה אחרי כל לידה?

זה סה"כ 3 ברכות לא כזה הרבה..

לא הבנת.

חוץ מברכות כתובות, הודעות SMS מס' פעמים ביום, גם ברכה מיוחדת לאחר לידה. ולמה ? אצלנו, ואני מניח שגם אצלכם, מדליקים נרות שבת לפי מס' הנפשות במשפחה, בשבת שאחרי לידה- מתווסף נר נוסף. וליד הנר החדש אני מניח ברכה בסגנון "אמא יקרה שלי, מקווה שאצליח לשמח אותך במהלך חיי. התינוק החדש".

למעלה