שאלת סקר

גרי רשף

New member
שאלת סקר

שאלה המופנית לאלו מבינכם שהולכים עם הילדים לגן שעשועים, מחליפים חיתולים, מאכילים בארוחות משפחתיות וכו' (כל מה שפעם האבות לא כל כך עשו והיה בעיקר מנת חלקן של האמהות)- לאילו תגובות אתם זוכים? מפרגנים ומחייכים באהדה? (כל הכבוד!) שום תגובה מיוחדת? תגובות מלגלגות? (אחי, מה נהיה איתך?) חרדה? (מה- אשתך חולה?) כמובן שאפשר לפרט- בעיקר כשחלק מהתגובות כאלה ואחרות לא או כשההורים מגיבים בדרך אחת והחברים מהעבודה בדרך אחרת.

hirshfe

New member
מכל הסוגים

קנאה - הלוואי בעלי חרדה - תשגיח על הילד (שעומד לידי) אישתך איתך (שנדב עונה - לא היא בבית, היום זאני ואבא) וגם אמא גרושה שהחליטה, שאם אני לבד עם הילד אז גם אני גרוש

schlomitsmile

Member
מנהל
אני מניחה שכל התגובות הנ"ל הן של נשים, נכון? גברים לא מגיבים כי הם לא מתערבים לבנאדם בחיים, כי הם נדירים בגן השעשועים, או מסיבה אחרת?

hirshfe

New member
רק נשים

גברים, יש רק נדנוד לשלום בראש. וכל אחד טרוד בילד שלו

ronnm

New member
דווקא אני מתחבר יותר לגברים

אומנם לא ניכנס לשיחות נפש, אבל הרבה פעמים מחליף כמה מילים

MrCheff

New member
כשאני מגיע לגן שעשועים

בד"כ יש רק נשים, אבל אם כבר יש איזה גבר, אז לא מדברים אחד עם השני, כל אחד טרוד בילד שלו, אא"כ אנחנו מכירים מביהכנ"ס או ממשחק הכדורסל השבועי עוד לא יצא לי לראות, 2-3 גברים שלא מכירים אחד את השני, נפגשים בגן שעשועים ותוך דקות מתחילים לדבר חופשי על ילדים וחיתולים וכויוצא בזה... בד"כ אם כבר ידברו על איפה אתה עובד, איזו מסעדת פועלים כדאי לאכול באזור העבודה, ולמה החומוס של הסורי בכרם התימנים, לא טוב כמו החומוס של התימני ברחוב החשמונאים...

ronnm

New member
גם זאת שיחה ../images/Emo8.gif

מה אפשר לעשות שזה מה שמעניין אותנו

akavishon

New member
בגלל שיש גם ילד שלישי, אבל בעיקר בגלל

שאני לא חריג בסביבה שלי - לא מתייחסים לזה בכלל.

Master Stav

New member
תלוי איפה ...

בישוב שלי אם אישתי תהייה אם הילדים הגבות יורמו ....סתםםםםםםםםםםםםםםםםם אין תגובות מיוחדות לעומת זאת בים אתמול שחיתלתי את הגור הקטן .....הסתכלו עלי כאילונ פלתי מהירח .....במיוחד שעשיתי לו פררררר בבטן

shani74

New member
אפשר אנקדוטה?

פעם ישבנו באוטו מחוץ למסעדה (בארה"ב), ואני הנקתי את התינוקת בעוד בעלי קונה אוכל. אחר כך הוא הביא את האוכל לאוטו, וכשהיא גמרה לינוק הוא לקח אותה להחליף לה חיתול בעגלה, בעוד אני אוכלת את האוכל שהוא הביא. אחר כך הם חזרו וכולנו המשכנו לאכול באוטו. בשלב הזה ניגשו אלינו זוג מבוגר, והגבר פנה אל בעלי ואמר לו: "כל הכבוד לך שאתה מחליף לתינוקת חיתול בזמן שאשתך יושבת באוטו ואוכלת. בזמני זה לא היה קורה" (עכשיו, ברור שבמשפט שהוא אמר היה גם חלק של ביקורת - כלומר, איך אני יושבת כמו מפונקת ואוכלת בזמן שבעלי מחליף חיתול - אבל בכל זאת הוא עשה פה מאמץ להחמיא לבעלי).

amir_aikido

New member
לא ראיתי תגובה מיוחדת

אבל, כשרצים אחרי שתיים (תאומות) למי יש זמן בכלל להסתכל על הסביבה? אני עסוק מדי בריצה אחרי האחת שמטפסת מימין, ואחותה שבדיוק מנסה לעמוד מתחת לנדנדה ... אמיר

גרי רשף

New member
../images/Emo13.gifנחה דעתי..

האמת שגם אני באופן כללי זוכה לדברי תמיכה מחברים, אבל לא למבטי רחמים א לגלוג מאיש.. בדרך כלל זה מתקבל כדבר נורמלי, ואני עצמי פוגש בגן השעשועים אבות אחרים (היום היו שלושה אבות אבל רק אמא אחת..). הייתי סקרן לשמוע כי בכל מיני פורומים "פמיניסטיים" - מתברר שגם הגברים הפמיניסטים סובלים מנחת ידה של החברה השוביניסטית-פטריארכלית כי אינם עומדים בציפיות שלה.. מכיוון שלי זה לא קרה מעולם, תהיתי אם רק אלי איש לא נטפל בתלונות.

למעלה