שאלת סקר

שאלת סקר

אחרי ויכוח עם חברה מביאה לכאן שאלה פמיניסטית משהו
האם לומר לגבר ״ אני זקוקה לך, מתגעגעת למגע שלך לחיבוק אוהב״ברגעים הקשים שעוברים על חברה שלו זה נחשב לחולשה בעיני הגבר?בעיקר אם זה גבר שאוהב נשים חזקות?האם מבחינת נשים זו אמירה שמראה חולשה?

Shamy

New member
בעיני לא

זה לא רע להודות שאתה זקוק לבן זוג...זה מחמיא ..לכל אחד ואין שום דבר רע בזריקת עידוד לאגו

רואה 6 6

New member
לא ,אבריבודי נידס סומבודי לפעמים

אבל המשפט הזה גורם לי להרגיש שאני בסדנת העצמה זוגית או פסיכודרמה או משהו.
באופן כללי מאוד,אני מאמינה שגברים יאהבו בעיקר שבנות יעשו ופחות ידברו
.

העיניי להראות חולשה

זה הכח הכי גדול.
&nbsp
או כמו שהסינים אומרים:
עץ חזק וקשיח ישבר בסופת חורף,
הבמבוק הגמיש והעדין- לא.

שלום

כל אדם זקוק לקשרים של אהבה, ואדם שאוהב אדם אחר רוצה שהאחר יחזיר גם לו אהבה ודאגה. אם את רוצה נתינה רגשית מחבר, סימן שאת אוהבת אותו. אם הוא חבר טוב ואוהב, יאהב גם לתת לך את אותה נתינה.
&nbsp

המילים עצמן? בעיני ממש לא.

למה שמילים חמות יהוו חולשה? כיף לשמוע אותן, משני הצדדים. חלק מזוגיות זה לתמוך, להקשיב, להיות שם בשביל הצד השני..

תלוי במינונים

אם זה נאמר כל הזמן, ואם יש לה כל הזמן רגעים קשים - זה יכול להעיד על חוסר יכולת כללית להתמודדות ותלותיות, ויכול להרתיע.

מה שהכי מעיד על חולשה זה בכלל לחשוב על שאלה כזאת

בסגנון "אם אני אעשה ככה ואם אני אגיד ככה, ואם אני ארגיש ככה, ואם אני אהיה מי שאני, אז מה הוא יחשוב עליי?"

אם היחסים מבוססים על משחקי כוח, אז זו אכן שאלה שמעידה

על חולשה.
&nbsp
אם היחסים בריאים ומבוססים על אהבה ואמון, אז אמירות מהסוג הזה מבטאות כנות ואינטימיות, ועוזרות מאד להרבה גברים שלא בהכרח יודעים תמיד "לקרוא" את הצרכים של בת הזוג כשקשה לה.
&nbsp
כשאשתי אומרת לי שהיא צריכה את התמיכה והמגע שלי, אני שמח שהיא בוטחת בי ושהיא יודעת מה ואיך לבקש ממני בלי לשחק משחקים מיותרים.

ommerl

New member
לדעתי:

זקוקה- אולי כן עושה קונוטציה של חולשה. אני לא רוצה שבת זוג שלי תהיה זקוקה לי. אני רוצה שהיא תהיה איתי למרות שהיא לא זקוקה לי- מראה יותר על זה שהיא בוחרת להיות איתי (וזה אכן המצב שלי היום).
&nbsp
אבל מתגעגעת למגע ולחיבוק? זה חלק מלהיות אוהבים לא?

למה לא לומר לגבר
"אני מתגעגעת.. זקוקה למגע שלך.."
למה לא?
למה להסתיר את הרגשות שלנו?
לדעתי גם גבר רוצה לדעת שזקוקים לו ורוצים את האהבה שלו. הוא גם רוצה לקבל אהבה, אבל זה כבר סיפור אחר.
למה זה צריך להיות קשור ל"חוזק נשי"? לכולנו יש רגעים, מדי פעם, שאנחנו צריכים חיבוק!

למעלה