שאלת סקר:

שמנתולה

New member
סליחה שניה

מה זה הסקר הזה? נכון, נושא חשוב מאד, אבל... לא רלוונטי לפורום. אם תרצי המלצות לפורומים רלוונטים לנושא אשמח לתת.

אבא גאה

New member
אלא אם כן בודקים

כמה מהלסביות הן לסביות משום שעברו התעללות ו/או הטרדה מינית. אני כבר אומר: לא התעללה בי אף אשה מעולם נהייתי הומו בים שבו הבנתי שאני אוהב גברים.

שמנתולה

New member
הנקודה שאתה מעלה

לא עוברת את מבחן המציאות, הסטטיסטיקה מדברת על אחת משלוש נשים שעברה התעללות מינית, לסביות יש הרבה פחות. (היה נחמד אם הסטטיסטיקה היתה הפוכה במקרה הזה...)

שמנתולה

New member
לא הטרדת

הנושא חשוב אבל לא קשור לפורום, זה לא הופך אותו פסול לדיון אבל נדמה לי שתקבלי יותר תשובות בפורומים המתאימים.

אבא גאה

New member
ואני חייב להוסיף

שהשאלה הזו היא שאלה אישית וכאן בפורום לא בטוח שמתאים לנשים לענות, מה עוד שאנחנו מכירים אחת את השניה. ממליץ להקשיב להמלצתה של שמנתולה, לא כולן יכולות לענות לך כאן ע"ג הפורום הזה.

יש טענה (ואולי אליה התכוונת?)

שלסביות בחרו בנשים משום שנפגעו מגברים. אני לא יכולה להסכים איתה, א. משום שאני אישית לסבית, למרות שאין לי שום אירוע משמעותי של הטרדה מינית בעברי. ב. אני מכירה די הרבה הטרוסקסואליות. חלק ניכר מהן עברו הטרדה מינית ואף גרוע מזה. אבל (לצערי
) הן ממשיכות להעדיף גברים. ג. הרעיון של לחפש את ה"סיבה" או ה"אשמה" למה שגרם לי להיות לסבית, מוזר בעיני. ראית פעם הטרוסקסואלית שמחפשת את הגורם להטרוסקסואליות שלה?

אני...

זו תשובה לערבה. בלי קשר לשרשור המקורי - אני בהחלט שואלת את עצמי מה גורם לי להיות הטרו. אני מעדיפה חברת נשים, מסתדרת איתן נפלא, יש לי הרבה חברות לסביות (יותר מסטרייטיות), האיש שלי מתפלא לפעמים שאני לא לסבית או לפחות דו צדדית ואני לא נמשכת לנשים. אז מה גורם לי להיות הטרו? שאלה טובה, בעיניי.

את...

לא מניחה אף אבן מבלי לבדוק מה מתחתיה... אז אני מניחה שבגלל זה את המיעוט ש-כן שואל את עצמו שאלות כאלה. ומה ענית לעצמך?

../images/Emo6.gifכשהופכים אבנים מוצאים עקרבים!

עניתי לעצמי שזו שאלה של משיכה מינית, ככל הנראה. ניסיתי את האופציה הנשית והיא לא קסמה לי. היה בזה משהו מאולץ. מגברים התלהבתי תמיד (ועל זה באמת עד היום אין לי תשובה למה
). כנראה שמספיק חשוב לי לכלול מין בחיי הנישואין, כי מבחינות אחרות הייתי מעדיפה לחיות עם אישה. אבל לפעמים אני תוהה אם זה שווה את זה...

או ניירות טואלט משומשים ../images/Emo122.gif

אי זוכרת לפני ה-מ-ו-ן שנים, כשעשיתי לי טבלא של "בעד ונגד" נשים וגברים, בעמודה של "גברים" היה כתוב "הסקס מוצלח יותר"... (אבל שיישאר
ביננו!) למזלי התברר ש"פרקטיס מייקס פרפקט", והיום נראה לי שיש לנו שוויון
תגידי - מה זה "משהו מאולץ"?

משהו מאולץ זה שחשתי סקרנות

אבל לא משיכה. המגע היה מהוסס וחלקי (בשני הנסיונות) ולא הרגיש הדבר האמיתי.

כנראה...

את לא לסבית! ואפילו - לא ביסקסואלית. אבל, לא נורא: אנחנו מקבלים אותך כפי שאת, על נטייתך המינית החריגה (בהנחה שקינסי יודע מה הוא מדבר), וביחד עם סקרנותך הטבעית
.

uri 0

New member
I once asked my ex...

How she can be with a man. I could never understand it. Me? only women. Naturally it was not long before the end...

למעלה