ספוילר - ארוך
בעצם, זה לא ספוילר, זה vintage V&N - ניתן לצפייה מראש (קטע קלאסי של ויקטור וניקי, אני מתנצלת על השימוש העצבני באנגלית כדי להסביר את עצמי, פשוט אני רגילה לפורומים האמריקאים ועכשיו בעברית חסרים לי ביטויים - עצוב, אני יודעת) בקצרה, כי זה לא הנושא האהוב עלי (בשביל זה אני מחרימה את התוכנית בימים אלו). ניקי תבטיח לעצמה לחכות לויקטור עד XMAS, אבל היא תאבד סבלנות ותקווה ובסוף בראד ישכנע אותה לבוא איתו, היא תפספס את החג, וכמובן כשהיא נוסעת, ויקטור חוזר, בשוק לגלות שהיא לא שם, והוא לא מצליח להוציא מהילדים איפה היא. הוא עצבני ועצוב וחוזר לרמונה, בנתיים ניקי חוזרת יום אחרי הXMAS, ומזדזעת לגלות שויקטור חזר והיא לא היתה, שלא תדעו מה ויקי אומרת לה. בנתיים ויקטור מדוכא אצל רמונה, היא מכינה לו תה "מיוחד" (אף פעם לא הבנו מה בדיוק היא שמה לו שם) והוא הולך לישון, הוא מתעורר באמצע הלילה מסיוט מדכא על ניקי שמאשימה אותו בכך שהוא לא אוהב אותה, הוא צועק מתוך שנה, רמונה באה לנחם אותו עם תחתונים ומן חזיה פיצית כזאת (איכסה, מגעילה!) ומפתה אותו. הם שוכבים. כשויקטור חוזר לניקי (מתוך רצון להשלים איתה, הוא עוזב את רמונה לעד) הם שניהם מאוד מתגוננים אחד ליד השני, אבל רואים עד כמה עוד אכפת להם, יש תקווה - למשך 3 פרקים בדיוק, עד שויקטור מבין שבראד היה באיטליה כשניקי היתה, וסוף סוף מחבר 1+1, הוא עוזב את ניקי (עצוב, עצוב, עצוב, עצוב, עצוב... ראיתי את זה בשידור חי, זה סיפור ארוך, למשך שבועיים לפני 4 שנים היתה אופצייה לראות את השידורים הקנדים באינטרנט עד ש CBS התערבו, וזה נפל על הפרק הזה, אז ראיתי את זה ב1:30 בלילה בשידור חי...) רהיטים עפים, הוא לא מוכן לסלוח לה ועוזב את הבית, משאיר אותה מתייפחת על המדרגות. היא לא נשארת עם בראד, היא לא אוהבת אותו, היא מעולם לא אהבה אותו, אנחנו נראה איך היא מקדישה את השנה הבאה לאסוף את עצמה, בנתיים, ויקטור פונה לאשלי - בלי לדעת שהיא בהריון מהזרע שהיא גנבה לו... אנחנו רואים עכשיו את הפרקים של ממש לפני XMAS 99, נכון? הפרק הבא של ויקטור וניקי שאני יכולה להגדיר אותו כ"טוב" מתרחש ב27 באוגוסט 2000!!!! (ע"פ זמני ארצות הברית) - היום שויקטור זורק את אשלי ומנשק את ניקי.... (הסיבה שאני זוכרת את התאריך היא שזה קרה ממש לפני מפגש המעריצים הראשון שהייתי בו, ככה שגם הייתי במצב רוח טוב. אנחנו נכנסים ל8 חודשים שחורים, אבל אח"כ דברים משתפרים. טוב, אני חושבת שסיפרתי יותר ממה שרצית לשמוע. אור.