שאלת סקר...

BROWN BOMBER

New member
שאלת סקר...

עם להפגיש בקרב את מייק טייסון נגד דויד טואה, מה תהיה התוצאה? תחזית לקראת הקרב, תוצאה... ...BROWN BOMBER

MikeTyson

New member
שאלה קשה...

אי אפשר לדעת. טואה ממשיך בקרבות. הוא בכושר יוצא מהכלל. הקרב האחרון שלו היה לפני חודשיים בלבד וקרב לפני זה הוא הוציא תיקו מכובד מאוד מרחמן שניצח את הוליפלד ולואיס זה אחר זה. טייסון כבר עושה קרבות אחת לשנה וחצי ואי אפשר לדעת מה מצב הכושר שלו למרות שמול וויליאמס הוא עמד יפה ואם לא הפציעה הוא היה מנצח אותו כבר בסיבוב השני. לי קשה ללכת נגד טייסון למרות שאני מאוד אוהב גם את טואה. אני חושב שאם יהיה קרב ממש מחר מול טייסון לטואה אז טייסון ינצח. בכל זאת טייסון זה טייסון.

BROWN BOMBER

New member
תיקון קטן...

רחמן מעולם לא ניצח את הוליפילד אלא להיפך. הוליפילד ניצח את הקרב בנצחון תכני בסיבוב השביעי בגלל נפיחות גדולה על המצח של רחמן. עד אותו הרגע הוליפילד הוביל בנקודות לכן הוחרז כמנצח... BROWN BOMBER...

MikeTyson

New member
צודק טעיתי, הוא גם לא ניצח את לואיס

התבלבלתי לגמרי מרוב כל המתאגרפים שהזכרנו פה ב-24 שעות האחרונות. ואני יודע על מה אתה מדבר עם הנפיחות מעל עין שמאל אלוהים יודע איך הוא הגיע למצב הזה...

BROWN BOMBER

New member
למה ללכת כל כך רחוק...

אלוהים יודע... תשאל את הוליפילד. אבל דווקא את לויס רחמן כן ניצח בנוק אאוט בסיבוב החמישי אבל לאחר מכן לויס לקח קרב חוזר והפיל את רחמן ברביעי... ...BROWN BOMBER

MikeTyson

New member
היה ביניהם 2 קרבות ???

אם לואיס רצה קרב חוזר מול רחמן, אז למה הוא לא איפשר לקילצ'קו קרב חוזר ??? אתה רואה, זה מתאגרף מעפן.

למעלה