שאלת עבירות באזור נוה זוהר --> האם

Tweenies

New member
שאלת עבירות באזור נוה זוהר --> האם

ניתן לרכוב מנוה זוהר למעלה זרון כפי שסימנתי במפה (צבע אדום)? והאם מישהו יודע מה רמת הקושי? תודה רבה רונן

יורם חן

New member
מנוה זוהר למעלה זרון../images/Emo26.gif

מומלץ רק בכיוון ההפוך
. מנווה זוהר יש ציר עם עליה לא קשה עד למיצד זוהר (שביל רחב) בהמשך אתה ניכנס למעלה זרון- ציר תלול וטכני- טחון מג'יפים, ירידה אתגרית אם עושים אותה מספיק מהר ובעליה יהיו קטעים רבים ברגל, אם לא הכל כמעט- בטח לא רכיבה רצופה. לגבי ההמשך, אני חציתי את הכביש ממערב למזרח, אבל מעט יותר צפונה, איפה שמסומן גובה פני הים- לדעתי, איפה שסימנת, צפויה לך עוד עליה של 200-300מטר ברגל (קו אוירי), אם תלך מזרח מערב. למה לא לתכנן את הכל הפוך ? מצורפת תמונה ישנה יורד על הג'מיני במעלה זרון

Tweenies

New member
תודה יורם, יש לך איזשהו רעיון

טוב יותר כי אני בהחלט לא סגור על הנושא (על המסלול הספציפי באזור)? אשמח לקבל מפה אם זה אפשרי. תודה רבה

יורם חן

New member
הצעה לטיול באזור../images/Emo127.gif

הייתי בכל מקרה מתחיל מערד, ואז משלב את נחל חימר. אם אתה מחפש טכני ברמה גבוהה לך על האופציה שגדי עשה לאחרונה, נחל חימר מלמעלה. אם לא אז על הציר הירוק דרך הר כיפון(יוצא משדה התעופה). מומלץ בדרך לחתוך לנחל שלהבת - אחלה סינגלים ואז דרך נחל חימר לצאת לכביש בגובה פני הים ולחתוך למעלה זרון. הינה מצאתי עוד תמונה של חריקת שיניים במורד המעלה.

shl17

New member
מטיול לא מזמן

גם לרדת לאט לא ככ פשוט השביל טחון מאוד

ody cohen

New member
מעלה - זרון - ירידה שיגעון!

מטיול בשישי אחרון, אני יכול לספר שמעלה זרון מורכב מ: 50% ירידה טכנית קשה וטובה, (ירדתי צועק מפחד ושמחה) 20% דרדרת טחונה, (הלכתי) 30% שביל נוח. חוויה שלא שוכחים. אין טעם לנסות לעלות את זה, אלא אם כן שאר המסלול ממש מחייב זאת.

למעלה