שאלת עבירות מעין עקב לעין שביב?

Tweenies

New member
שאלת עבירות מעין עקב לעין שביב?

שלום, רציתי לדעת האם הציר הירוק (15361) מעין עקב (מהבריכה) לכיוון דרום מזרח רכיב כולל הקטע הכחול היורד לעין שביב? האם זה סינגל לאורך כל הדרך? מצורפת מפה עם הציר המדובר (מסומן בצהוב). תודה, רונן

ronenfox

New member
תשובה

הי, עשיתי את הדרך מעין שביב לעין עקב לפני כשלושה שבועות. מדובר בסינגל, מסומן היטב בשטח ורכיב. בקטע שבו מתחילה הירידה מרמת עבדת לכיוון עין שביב יש קטעים שצריך לקחת את האופניים ביד ולטפס את הסלעים, שאר הירידה מאד טכנית אך רכיבה. אותו דבר לגבי הירידה לכיוון עין עקב. הקטע של השביל 'למעלה' על רמת עבדת רכיב ומאד כיפי ! תודה רונן

Tweenies

New member
אני מבין שעשיתם אותו מעין שביב

לעין עקב. אני מתכוון לעשות אותו הפוך מעין עקב לעין שביב ואז השאלה שלי היא, האם רכיב מעין עקב לרמת עובדת (האם העליה רכיבה)? האם הירידה מרמת עובדת לעין שביב רכיבה? כי כל השאר לפי מה שאתה כותב רכיב! תודה רבה על העזרה, רונן

ronenfox

New member
עשיתי את המסלול

לבד, באמת בכיוון ההפוך. האם העליה רכיבה ? זו שאלה מאד אישית, תלוי מאד בכושר שלך וביכולת הטכנית. לדעתי רוב העליה רכיבה. אותו דבר לגבי הירידה לעין שביב חוץ מכמה קטעים מסולעים בהתחלה. קח בחשבון שיהיו כמה קטעים קצרים של לסחוב את האופניים ביד.

shl17

New member
מעין עקב לעין שביב

הירוק לא רכיב בעליה ממליץ לך לרכב לעין עקב עליון ומשם לעלות ברגל כמה מטרים בכחול לכיוון מזרח ואז רכיב לאורך כל הדרך עד לנקודת התצפית מעל עין שביב מכאן 2 אופציות מענינות אחת לרדת לעין שביב סינגל שווה ביותר אבל אם יש לך זמן נסה לתפור על השלוחות לכיוון מערות נחש צמא (פשוט רוכבים בכיוון על שבילי גמלים ולא יורדים לשום ערוץ,רכיבה מהירה ומהנה) אחכ לרדת את מעלה נחש צמא בשביל מסומן שחור עד עין שרב סינגל ארוך עם עליות וירידות אבל במגמת ירידה משם יש לתפור 22 קמ עד ראש מעלה צין

הרוכבים על שבילי עיזים - שימו ../images/Emo23.gif

הרכיבה על שבילים שאינם מסומנים - אסורה בשמורת טבע! לא כדאי לתכנן את הטיול שם על שבילים שאינם מסומנים (וכאן חטא אלי סט כשתכנן טיול על דרך הבשמים מחניון עבדת, שאינה מסומנת). על אחת כמה וכמה בשמורה הנ"ל, שבה מסתובבים הרבה פקחים. טיול מהנה! נעם.

shl17

New member
כל המתחסדים שימו לב

אנחנו נושכים את הפקחים

Tweenies

New member
נשמע מעניין מה שאתה מציע אז מה דעתך

על המסלול הזה: עובדה על סינגלים לעין עקב עליון ומשם לתחתון. חזרה לעליון ועליה על הכחול לעין שביב. מעין שביב על הסינגל השחור "לנחש צמא" (זה סינגל?). הסינגל השחור של נחש צמא וטיפוס מעלה שרב. משם לגבי חווה, ציר הנפט, חניון בארות. תודה רונן

shl17

New member
קצת ארוך

יקח לך הרבה זמן מה עוד שאם טיפסת את מעלה נחש צמא אתה לא מטפס את מעלה שרב

guyshar55

New member
עוד מידע חשוב

יש עליה אחת שבה אתה עולה מהוואדי של עין עקב- שהיא לא רכיבה- עליה קצרה- אבל תלולה- ואפשרית בהחלט.50 מטר עם אופניים בטול. יש רכיבה על השלוחה של בערך 500 מטר עד שמגיעים לתחילת הירידה לכוון עין שביב. החלק הראשון של הירידה בלתי אפשרי לרכיבה , אבל הרוב המוחלט של הרכיבה הוא רכיב ומאתגר- וטיפ טיפה מפחיד בגלל המצוקים והמתלול- אבל הקבוצה שלי עשתה את הרוב המוחלט ברכיבה. אחלה בחלה. אבל תשמרו הרבה הרבה כח לעליה של "מעלה צין" פצצה לדופק . תרים טלפון אם תרצה 067-764090

Tweenies

New member
תודה! את הפצצה הזאת פגשתי מול

הפנים עם רוח פנים חזקה ובהחלק היה קשההההההההההההההההההה. תודה רונן

scottman

New member
קמר"ש רוכבי העמק - הגדול מכולם - |כ

http://planet.nana.co.il/vriders/

למעלה