שאלת עוגיות מצופות ברויאל

טלי 234

New member
שאלת עוגיות מצופות ברויאל../images/Emo126.gif

אני רוצה לצפות עוגיות ברויאל ויש לי כמה שאלות...
האם הרויאל מתקשה (מתייבש) לחלוטין?
אם כן, כמה זמן בערך לוקח לו להתייבש?
והאם ניתן לאכסן כאלו עוגיות בצנצנת עוגיות אטומה כשאין הפרדה בין עוגיה לעוגיה?

הוא אכן מתייבש

כעשר דקות אחרי הזילוף יבש, אך לא לגמרי. ליבוש יציב יקח כשעתיים (השערה שלי), אבל בהחלט כעבור זמן מה תוכלי לאחסן אחת על השניה, אבל.... בעדינות !!!! נ.ב: כדאי שהרויאל יהיה סמיך מאוד, כך יהיה גם חזק.

LAYL

New member
בקשר להתקשות של הרויאל

הכנתי מאלבומין + מים + א. סוכר, כיתוב על בצק סוכר. הכיתוב נעשה במכחול דק. עברו 24 שעות ועדיין לא קשה לגמרי (נגיעת אצבע יכולה לפגוע בו). מה הסיבה?

LAYL

New member
כן../images/Emo12.gif

אני יודעת שצריך בזילוף... אבל מכיוון שזו הפעם הראשונה והייתית צריכה כיתוב מאוד עדין החלטתי לעבוד עם מקחול. הרויאל היה סמיך למדיי ובכל זאת הצלחתי לעבוד עם מכחול. במה טעיתי?

את בטוחה שאת מכירה את הסמיכות

המומלצת לרויאל חזק ? זה אמור להיות סמיך בערך כמו משחת שיניים. למבוגרים !!! גם אני קניתי את האלבומין בגלל אותה הסיבה שאת קנית, אבל האמת... שזה הגעיל אותי הרבה יותר. זה יצא צהבהב ודוחה לטעמי... אז חזרתי "להרעיל" את הסביבה.....
עוד לא שמעתי מישהו שמת מזה....

LAYL

New member
חחחח ממש לא יצא לי סמיך

כמו משחת שיניים.... אבל אם לא מנסים לא יודעים...נכון? מה'כפת לי...יצא בכל זאת יפה והילדה בעננים...וזה מה שחשוב. (בפעם הבאה אקפיד על סמיכות נכונה).

../images/Emo127.gif

ואולי שווה לנסות, ולו רק כדי לקלוט את הסמיכות: חלבון 1 + 200 גרם אבקת סוכר. (או חצי חלבון+100 גרם.....) בהצלחה (באה לעזור לי עם הפסנתר ?)

noyus

New member
חחחחחחח

אמרתי לכם, אני מעדיפה ביצה חיה חחח סתם...אבל האמת באמת לא שמעתי שמישהו מת מזה

טלי 234

New member
../images/Emo41.gifעוד שאלות על רויאל

אחרי שאני מכינה כלים עם רויאל צבוע, מה אני עושה בזמן שאני לא משתמשת בצבע מסוים (האם הרויאל מתייבש בקופסא? איך אפשר למנוע התייבשות)
אם נשאר לי רויאל צבוע, איך אפשר לשמור אותו לפעם הבאה (אם בכלל אפשר)?
האם רויאל מאוכסן מתקלקל? וכל טיפ שיש לכן על הצביעה יתקבל בברכה.... (אני רוצה לעשות לשבועות למשפחה עוגיות הפתעה)

לילית462

New member
תשובות על רויאל

רויאל שאת לא משתמשת את צריכה לאטום לחלוטין וכך הוא ישמור על טריות, הכי מומלץ להעביר לשקית סנדביץ ואז לא קורה לזה כלום.
רויאל צבוע אפשר לשמור בשקית סנדביץ סגורה בפריזר - לא מתקלקל, וכשרוצים להשתמש מוציאים וזה מפשיר תוך חמש דקות
כאמור, זה לא מתקלקל.... אם מקפיאים

למעלה