אמא של עדיאל
New member
שאלת עוגת מוס
אני תמיד מכינה מוס שוקולד מריר / לבן / חלב כקינוחי כוסות ולא כעוגה.
אני מכינה מוס משמנת מתוקה שממיסה בה שוקולד ולמחרת מקציפה עם עוד שמנת.
האם ניתן להכין כעוגה וישאר יציב?
אני לא רוצה להקפיא.....
האם אהיה חייבת להכין עם ג'לטין?
האם יספיק מוס עם ביצים ובכך יהיה יציב?
אשמח לכל תשובה או הפניה למתכון מתאים.
אני תמיד מכינה מוס שוקולד מריר / לבן / חלב כקינוחי כוסות ולא כעוגה.
אני מכינה מוס משמנת מתוקה שממיסה בה שוקולד ולמחרת מקציפה עם עוד שמנת.
האם ניתן להכין כעוגה וישאר יציב?
אני לא רוצה להקפיא.....
האם אהיה חייבת להכין עם ג'לטין?
האם יספיק מוס עם ביצים ובכך יהיה יציב?
אשמח לכל תשובה או הפניה למתכון מתאים.