שאלת עיצוב סלון....

שמופית

New member
שאלת עיצוב סלון....

בדירה שקנינו, המטבח והסלון מופרדים ע"י קיר גבס עם חלון (כלומר, אפשר לראות את המטבח מהסלון ולהיפך). בעלי הדירה הקודמים החליפו את המטבח וכעת הוא בצבע ירוק-בקבוק ועץ בהיר והקירות צבועים בלבן (גם במטבח וגם בסלון). הרצפה היא קרמיקה לבנה. אני מאוד מתלבטת לגבי צבע הספות. בהתחלה חשבתי לקנות ספות באפור, כדי שיתאים ללבן ולירוק, אבל מאחר והחלטנו לקנות סלון מעור תעשייתי ולא בד כמו שרצינו בהתחלה (הכרח פרקטי כשיש תינוקת), נראה לי שספות אפורות יהיו "כבדות" מדי ולא יתאימו לגודל (הלא גדול) של הבית והסלון. אני לא מתה על עור, אבל נראה לי שספות עור באופ-וויט נראות הכי טוב. השאלה היא - האם הן יתאימו לקירות ורצפה לבנים ? האם כדאי ללכת על האופ-וויט ולשחק עם נקודות צבע בוילונות/כריות וכו' ? ועוד שאלה - אני רוצה ספות 2+3 מעור תעשייתי ורוצה בהמשך להוסיף הדום או כורסא בודדת מרופדת בבד. האם זה יהיה משונה השילוב של עור ובד ? חוץ מזה, אם למישהו יש טיפים לפני קניית סלון מעור תעשייתי (למה כדאי לשים לב וכו'), אני אשמח לשמוע
תודה

hunny1

New member
קניתי עכשיו

סלון מעור תעשייתי בצבע חצילי שרק באור יום רואים את האדמדם מתאים גם לרצפה וגם לירוק לדעתי .

rsmadar

New member
שמופית, מה נשמע?../images/Emo3.gif

< כן זו אני, האמא של XXXX, בניק אחר...) סלון אופ-וויט על ריצוף לבן עם קירות לבנים, זה קצת פחות מידי לטעמי. חסר קונטרסט וכל מה שתוסיפו עלול להשאיר את הסלון חיוור. אם את מתעקשת על האופ וויט, את יכולה לצבוע את הקירות בצבע/טיח כלשהוא וכך ליצור את הקונטרסט שחסר. בנוגע לשאלתך השניה, אני חושבת ששילוב בין חומרים/מקרמים/טקסטורות זו תמיד יוזמה מבורכת. בהצלחה (שילחי לי מייל אם את צריכה משהוא...)

שמופית

New member
היי ../images/Emo24.gif כמה נחמד לראות

אותך גם כאן
באיזה צבע היית צובעת את הקירות ? אם לא אופ-וויט לספות - על איזה צבע היית ממליצה ? אני חוששת שכל צבע כהה - א. יקטין ויסגור את הסלון ב. לא יתאים לשולחן סלון כהה כי יהיו גוונים שונים של כהה
נראה לי באמת שהפתרון יהיה לצבוע את הקירות - השאלה היא באיזה צבע כי צריך להשאיר בהיר, שלא יקטין את החדר...

rsmadar

New member
שמופה, קשה לי לדבר ווירטואלית

על צבעים. תבואי לבקר אותי (עם הקטנטונת כמובן) ואני אשב איתך על זה בשמחה.

שמופית

New member
איטס א דייט ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

תודה
אגב, עכשיו חברה הציעה לי ספות בצבע קפה-מוקה... נראה לי שצריך להיות מעניין

mipo

New member
אופציה נוספת

אם את לא אוהבת עור תעשייתי, יש לך אפשרות לקנות ספות מרופדות בבד דמוי זמש, שהוא ניתן לניקוי במטלית לחה ודוחה כתמים. יש כיום בדים מאוד איכותיים ועמידים מסוג זה. לגבי הצבע של הקירות, תמיד ניתן לשנות אותו בקלות. לבן הוא דיי משעמם, ומקרה שלך, נראה לי שגוון של קרם יוסיף חיים לסלון.

nsbh

New member
לדעתי האפור (בהיר) ייראה טוב

מראה של "ספות כבדות" לא קשור לגוון, אם את רוצה מראה של ספות "קלילות" תחפשי דגם עם מרווח גדול בין המושב לרצפה, בכל מקרה אוף וויט עם ילדים לא יראה טוב לאחר זמן גם אם זה מעור. אך בכל מקרה זה תלוי באופי המראה הכללי שאת רוצה ליצור בבית, האפור עם הירוק ייצור מראה קר ומודרני (היי טקי משהו), למראה חם וקלאסי דרושים גוונים טבעיים. כמו"כ ממליץ לא להשאיר את קירות הבית בצבע לבן, כדאי להשקיע כי התוצאה מול עלות שווה את זה.

gabilevy

New member
ערב פתוח בעיצוב פנים

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה