שאלת ערב יום חמישי....

שמופית

New member
שאלת ערב יום חמישי....

תגידו, שמתם לב שבד"כ במערכות זוגיות, הגבר מושך יותר לצד של החברים שלו ? אצלנו לפחות זה ככה וגם אצל הרבה זוגות אחרים שאני מכירה. האמת היא שלתמיר יש חבר´ה ולי לא. לי יש חברות שלא מכירות אחת את השניה וידיד (שהאמת היא שאישתו לא מתה על זה שאנחנו ידידים...). איך זה אצלכן ? יש קבוצה קבועה של חברים ? מי "הביא" אותם - הוא או את ? (וכמובן שהשאלה מופנית גם לגברים)...

shelycat

New member
שווה בשווה....

אצלנו זה די שווה בשווה ואף אחד לא ממש מושך לאף כיוון אני מסתדרת עם החברים שלו אבל לא רואה צורך ללכת איתו כל פעם וזה עובד גם לכיוון השני ולפעמים אנחנו מתלווים זה לזה הכל תלוי בסוג הבילוי. בנוסף בעלה של החברה הטובה ביותר שלי הפך לחבר ממש טוב של עמית כך שבכלל כיף לנו.

אופה3

New member
יש לנו זוג חברים אחד , והוא הביא

אותם, מה שמעוד מצער אותי, שאין לנו הרבה חברים , אבל זה חבר ילדות שלו, זה שסיפרתילכם עליו, וזהו

dorlim

New member
חלק וחלק...

החבר´ה של דורון זו חבורה מגובשת שכולם שם זוגות ולכן איתם אנחנו נפגשים הרבה יחד (עם כל החבורה) ואילו החברות שלי - לא לכולן יש בני זוג ולא כולן מכירות, כך שאיתם יוצא שאנחנו נפגשים אחד על אחד (או על זוג, תלוי במקרה). מה שכן אנחנו אוהבים לארח והרבה פעמים אנחנו מזמנים כל מיני חברים מכאן ומשם ולמעשה מכירים בין החברים השונים שלנו

אצלנו, יש ללבנת חברות טובות

הם מין חבורה כזו של 4 שמלוות אחת את השניה מהתיכון - והן ממש חברות טובות ביחד. לי אין ממש "חבר´ה", ולכן רוב הזמן אנחנו מבלים איתם - ואני מאוד אוהב אותן (ונראה שהן גם
אותי...) חוצמזה, הכרנו ביחד זוג חברים מאוד מאוד מאוד טובים - וכל כך כיף לנו איתם. אנחנו מתעלקים עליהם והם עלינו - אבל הכל מאהבה... ככה שיש גם היכרויות חדשות - ומנסיוננו אנו, הן יכולות להיות מאוד מאוד מוצלחות! ארנון

beli

New member
איזה מקריות../images/Emo9.gif

גם לנו יש סיפור דומה, איזה כיף שיש חברים טובים.

הכיף הכי גדול הוא לגלות את החברות

ביחד. זוג מגלה זוג. ואז, אין בלגאנים של "אני חברה שלהם פחות ממך" או "אוף, עוד פעם יוצאים עם החברים שלך" (אצלנו, אגב, אין משפטים כאלה
). ואם החברים נמצאים פחות או יותר באותו שלב בחיים כמו שלך - זה בכלל טוב (זה כן המקרה אצלנו...). ארנון

שירי71

New member
אצלנו

דווקא לבן זוגי יש חברים אבל מס הפעמים שרואים אותם לא מתקרב למס הפעמים שרואים את החברים שלי, ובנזוגי התיידד עם הזמן עם הגברים שם ולעיתים יש להם עניינים ושיחות משלהם כבר.

Ronnie*

New member
גם אצלנו זה ככה...

את רוב החברים המשותפים אורי הביא. עם החברות שלי אני נפגשת לחוד, ולא עם בני זוג. אולי זה גם משהו באופי של חברות בין בנות - שיחות אישיות יותר, שלא מתאימות לפגישות קבוצתיות...

שרונס

New member
רוב החברים דוקא הגיעו "ממני"

כל החברים שלי אימצו את ודים מייד, בגלל שהוא כל-כך מקסים שאי אפשר לעמוד בפניו... באמת!!! הם גם מאוד שמחו שסוף סוף יש לי בן-זוג נורמלי ולא כמו כל הכולירות שיצאתי איתם שנים על גבי שנים בשנות ההתפרפרות שלי... יש גם חברים מהצד של ודים, אבל פחות. מאוד מעניין להפגש איתם כי תמיד אני הישראלית היחידה בחדר מלא רוסים, מה שאומר שאני מקבלת יחס מיוחד של נסיכה. מסבירים לי את כל המנהגים, מכינים בשבילי מאכלים מיוחדים לטעימה ומתרגמים בשבילי בדיחות. לפעמים אני מרחמת עליהם וחוסכת מהם את נוכחותי כדי שיוכלו להתרווח ולדבר רק ברוסית...

kisses

New member
לגבי חברים ובכן מכיוון שאני זאת

שעברתי לגור עם בעלי בחו"ל מדובר בחברים שלו בלבד למרות שיש לי פה חברה אחת טובה שההורים שלנו חברים טובים גם כן. אני מסתדרת איתם כי בסך הכל מדובר בחברה ישראלים ככה שכיף לי לדבר איתם ולא צריך להתאמץ עם האנגלית.

אצלנו זה מתחלק

יש ללירון את החברים שלו , שרובם עם בנות זוג אז אין העיב (למרות שיש כמה שאני ממש לא סובלת), ויש את החברות שלי , שהביה שלא כל אחת מכירה את השניה, אז יש כל מיני קבוצות סה"כ מסתדרים בין כולם.

jess ועוד

New member
אצלנו זאת בעיה

כבר התלוננתי על זה אבל זה ממש מעיק אז אני אתלונן שוב.... החברים של ניר הם רווקים אז נוצר מיד מרחק הם גם לא ממש מוצאים את עצמם מתחתנים או יוצאים עם בנות (חנונים כמו שכתוב) ואני עם החברות שלי בקשר אבל ניר .. לא ממש אוהב להתקשר לאנשים חדשים אז אני במלכוד

jess ועוד

New member
אצלנו יש בעיה

כבר התלוננתי על זה אבל זה ממש מעיק אז אני אתלונן שוב.... החברים של ניר הם רווקים אז נוצר מיד מרחק הם גם לא ממש מוצאים את עצמם מתחתנים או יוצאים עם בנות (חנונים כמו שכתוב) ואני עם החברות שלי בקשר אבל ניר .. לא ממש אוהב להתקשר לאנשים חדשים אז אני במלכוד

אתי@

New member
גם אצלנו זה ככה - לרונן יש חבר´ה

שהם קבוצה מגובשת של חברים, לרובם יש בנות זוג. לפעמים אנחנו נפגשים עם כל החבר´ה ולפעמים רק עם חלק או אפילו רק עם זוג אחד או שניים. את החברות שלי אני פוגשת לבד, או ביחד עם בני הזוג שלנו, אבל בדרך כלל לא במפגשים גדולים, כי החברות לא מכירות זו את זו.

אצלנו...

הוא בנאדם שלא כל כך שומר על קשר כך שאין הרבה מהצד שלו. מהצד שלי - יש כמה חברות וחברים מפוזרים. דווקא בזמן האחרון השתפר - כי יש לנו חבר אחד שהוא בעקרון חבר שלי, אבל הוא למד איתנו באוניברסיטה , אז גיא והוא מאוד אוהבים אחד את השני (הוא רווק, אז אין בעיה עם חברתו/אשתו). ויש עוד זוג חברים, היא חברה שלי, שבזמן האחרון התחלנו להפגש איתם יותר, ואנחנו נהנים.

למעלה