שאלת עשן....

שאלת עשן....

יש פה מישהו/י שמעשן/ת נרגילה ולא מסוגל/ת לסבול ריח של עשן סיגריות?? אני כל יום פעמיים ביום לפחות מתפאננת על הנרגילה שלי... וכשאני נכנסת הביתה ואמא שלי או האחריםש לי מעשנים בבית ממש בא למות מהריח... מגעיל באף וגורם לבחילה.. והכי מוזר זה שעד גיל 17 18 הייתי מעשנת קרוב ל 3 קופסאות סיגריות ביום (לא משנה הסוג).. קורה לעוד מישהו/י שנרגילה זה בסדר אבל סיגריות מחוץ לתחום??

gilsasson

New member
WELCOME TO THE CLUB

את לא היחידה בצרה הזאת... אמנם לא עישנתי סיגריות מעולם אבל אני שונא את הריח של הסיגיות ואני מעשן בממוצע 2 ראשי נרגילה ביום.

lizard

New member
רק 2?????

אני חושב שהיא המעשן נרגילות הכי כבד פה. מינימום 3 ראשים ביום וזה רק בגלל שאני חולה. היה איזה יום שהגעתי ל10 ראשים..או משהו כזה.

BiRd Of PrEy

New member
אנחנו באותה ספינה איש

בערב סוכות עישנתי עם חברים מ-8 בערב עד 9 בבוקר 13 ראשים

אני, למשל,

מעשן נרגילה קבוע, אבל לא מסוגל להכניס לפה סיגריה. הריח דווקא לא מפריע לי, למרבה הפלא.

moransu

New member
משום מה אני בכלל לא סובלת נרגילה...

או שפשוט לא עישנתי הרבה זמן ושכחתי איך זה... הפעם האחרונה שעישנתי נרגילה הייתה אצל ידיד שלי בבית...לפני...אמממ....משהו כמו שנה בערךךךךךךך!!!! לא מושך אותי כמו שמושך אותי סיגריות...

moransu

New member
לא...

אבל נרגילה אף פעם לא משכה אותי כמו שהסיגריה משכה אותי. חברות שלי מריחות עשן נגעלות...אני מריחה עשן טוב לי... נרגילה...לא יודעת זה לא זה...

Jesus Zen

New member
גם אני ככה..

אני לא יודע אם אני לא אוהב נרגילה, פשוט לא יוצא לי לעשן.. וגם אני שנה בערך לא עישנתי נרגילה, ואני לא מחכה לזה.. אני אוהב לעשן את נובלס שלי בשקט :)

royorlev

New member
פונטוזה באתי בעקבותייך

היי, באתי לראות מה עושים פה בפורום הזה. אני אוהב נרגילות ו-ש-ו-נ-א ריח של סיגריות. ממש כמוך. ואם עוד להוסיף, אז אני מעשן גם יו יואו וואט בכל הדרכים, ועדיין אני לא יכול לסבול ריח של סיגריות. כנראה עניין פסיכולוגי אצלי.

האמת שאני גם ככה...

ואפילו יותר גרוע !!!! אני בעצמי מעשן לפעמים סיגריות (פרלמנט לייט קצר) ועדיין עם זה אני פשוט לא סובל ריח של סיגריות שמעשנים ליידי,אני נחנק מזה. וריח של נרגילה אני בהחלט מחבב ואפילו נמשך אליו...

BiRd Of PrEy

New member
אני../images/Emo26.gif

סיגריות
רק מלהריח את זה אני חוטפת בחילה וכאב ראש איכס ועל נרגילות אני מטורפת

למעלה