שאלת עשרים הדולר פנים יפות, או גוף שרירי?
S Snooopy Girl New member 2/9/03 #2 אך../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif שאלה קשה אממ..זה כל מקרה לגופו אני חושבת...והכי עדיף גם זה וגם זה [לייק, דעע] אבל הייתי הולכת על הפנים
אך../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif שאלה קשה אממ..זה כל מקרה לגופו אני חושבת...והכי עדיף גם זה וגם זה [לייק, דעע] אבל הייתי הולכת על הפנים
M MetalSlider New member 3/9/03 #3 ברור שפנים יפות../images/Emo4.gif אני לא רואה את עצמי עם בחורה שרירית וחוץ מזה שרירים זה בע אחרי גבול מסויים
ברור שפנים יפות../images/Emo4.gif אני לא רואה את עצמי עם בחורה שרירית וחוץ מזה שרירים זה בע אחרי גבול מסויים
S spider kisser New member 3/9/03 #4 השאלה הייתה מכוונת לבנות בבנות אני מעדיף פנים יותר מאשר גוף(הכוונה היא לא לשרירים)
ה הפרי האסור 2003 New member 3/9/03 #5 לא זה ולא זה../images/Emo3.gif לא רוצה אותו יפיוף ולא רוצה אותו עם מי יודע מה שרירים. מספיק שיהיהי ותר מחזק ממני
לא זה ולא זה../images/Emo3.gif לא רוצה אותו יפיוף ולא רוצה אותו עם מי יודע מה שרירים. מספיק שיהיהי ותר מחזק ממני
S spider kisser New member 4/9/03 #6 הכוונה היא לא לדחליל בעל פנים של עפר שכטר, או אלי האנה עם פני חתול דרוס. משהו ממוצע פלוס ומינוס
ה הפרי האסור 2003 New member 4/9/03 #7 ../images/Emo5.gifפנים של עופר שכטר... לא רוצה באמצע לא פלוס ולא מינוס!
S spider kisser New member 4/9/03 #8 אל תגידי לי שאת חושבת שהוא לא אחד האנשים הכי חתיכים בארץ, ואני אומר אפילו שאני לא
S swirrrly New member 9/9/03 #13 ../images/Emo45.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif עופר שכטר - דודי בלסר - עומר ברנע - HELL תומר במשחק החיים - אדוארד נורטון D; -
../images/Emo45.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif עופר שכטר - דודי בלסר - עומר ברנע - HELL תומר במשחק החיים - אדוארד נורטון D; -
O odel123 New member 7/9/03 #12 למרות... שאני לא קשורה לפורום הזה.. אני מתנגדת נחרצות לזה שדודי בלסר לא עושה לך את זה.. הוא אמור לעשות את זה לכולם-חח סתם בקשר לעופר שכטר -הוא מזה (לא!)עושה לי את זה.. הוא בסדר-לא משהו... שיהיה לכן יום מקסים..
למרות... שאני לא קשורה לפורום הזה.. אני מתנגדת נחרצות לזה שדודי בלסר לא עושה לך את זה.. הוא אמור לעשות את זה לכולם-חח סתם בקשר לעופר שכטר -הוא מזה (לא!)עושה לי את זה.. הוא בסדר-לא משהו... שיהיה לכן יום מקסים..