שאלת פיסטוקים קניתי פיסטוקים לא קלויים ולא מומלחים. איך אני נותנת להם טעם?
א אורעם1 New member 21/3/14 #1 שאלת פיסטוקים קניתי פיסטוקים לא קלויים ולא מומלחים. איך אני נותנת להם טעם?
א אורני אורני New member 21/3/14 #4 המלחת פיצוחים וקלייתם זה נכון לכל סוגי הפיצוחים - שוטפים את הפיצוחים ומסננים היטב. כמובן שקולים כל סוג בנפרד. שמים בתבנית, מוסיפים את כמות המלח הרצויה ומערבבים היטב. אופים בחום נמוך - 120-130 מעלות, עד שהכול מתייבש וקלוי.
המלחת פיצוחים וקלייתם זה נכון לכל סוגי הפיצוחים - שוטפים את הפיצוחים ומסננים היטב. כמובן שקולים כל סוג בנפרד. שמים בתבנית, מוסיפים את כמות המלח הרצויה ומערבבים היטב. אופים בחום נמוך - 120-130 מעלות, עד שהכול מתייבש וקלוי.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 21/3/14 #5 וואו! חייבת לנסות - סבתא שלי הייתה קולה גרעינים שחורים - כל כך טעים כשקלוי טרי טרי!
א אורני אורני New member 21/3/14 #7 ולאחר שהתקררו, כדאי לשמור ארוזים היטב במקפיא. נשמרים טריים כאילו עכשיו נקלו.