שם מקורי 19
Member
שאלת פיתות והתפחה
היי,
אני מניח שהשאלה היא כללית, אם כי אני שואל לגבי פיתות.
אני רוצה להכין פיתות טריות גם לשישי וגם לשבת.
המתכון קורא ללישת הבצק, התפחה ראשונית, לישה נוספת וחלוקה לצורת הפיתה, התפחה נוספת ואפייה.
אם אני רוצה לחסוך לעצמי חלק מהתהליך לפיתות של שבת, האם אני יכול להכין כמות כפולה של בצק, ולשמור את חציו במקרר?
ואם כן, באיזה שלב (לפני ההתפחה הראשונה כדי שיתפח במקרר / אחרי ההתפחה / שלב אחר)?
תודה!
היי,
אני מניח שהשאלה היא כללית, אם כי אני שואל לגבי פיתות.
אני רוצה להכין פיתות טריות גם לשישי וגם לשבת.
המתכון קורא ללישת הבצק, התפחה ראשונית, לישה נוספת וחלוקה לצורת הפיתה, התפחה נוספת ואפייה.
אם אני רוצה לחסוך לעצמי חלק מהתהליך לפיתות של שבת, האם אני יכול להכין כמות כפולה של בצק, ולשמור את חציו במקרר?
ואם כן, באיזה שלב (לפני ההתפחה הראשונה כדי שיתפח במקרר / אחרי ההתפחה / שלב אחר)?
תודה!