שאלת פלאפונים -

שמופית

New member
שאלת פלאפונים -

אחותי נסעה להונג קונג עם האורנג´ שלה. מישהי יודעת אם כשאני מתקשרת אליה זה עולה תוספת חו"ל כלשהי או שזה אותו המחיר כמו לחייג אליה בארץ ? התקשרתי למוקד תמיכה של אורנג´ והבחור אמר שאין תוספת וזה אותו מחיר, אבל לתמיר זה לא נשמע הגיוני, כך שאם מישהי מכירה מנסיונה, אני אשמח לשמוע

אתי@

New member
את לא משלמת על שיחת חוץ

אם את מתקשרת אליה, היא משלמת את התוספת על שיחת חוץ, ולא את
המחיר שהיא משלמת על שיחות נכנסות זול יותר מהמחיר שהיא משלמת על שיחות יוצאות, ולכן... תדאגו שהיא לא תתקשר אלא תמיד אתם תתקשרו אליה

שמופית

New member
את בטוחה ?

זה נשמע לי מוזר כל הנושא הזה, ואני מפחדת לקבל בסוף החודש חשבון טלפון מפוצץ...

אתי@

New member
כן. אנחנו עשינו את הטעות הזאת.

וקיבלנו חשבון טלפון של איזה 500 ש"ח (בד"כ מקבלים 20-30 ש"ח) מי שהתקשר אלינו שילם מחיר של שיחה רגילה. חוץ מזה, אם נציג שירות אמר לכם - הוא לא ישקר.

Ronnie*

New member
זה נכון...

לפחות בסלקום. אכן, מי שמתקשרים אליו הוא שמשלם את התוספת (ולכן בד"כ יש קוד סודי שלא מאפשר לכל אחד להתקשר). ובאמת זול יותר להתקשר מהארץ לפלאפון מאשר להיפך.

fila

New member
לפי מה שאני זוכרת......

היא משלמת עבור השיחה הנכנסת , את משלמת רגיל כמו שיחה רגילה לחלוטין.

הילית*

New member
אנחנו גם נסענו עם אורנג´

למי שמתקשר אליה זה עולה אותו מחיר וגם זה בדיוק אותו מספר אבל לה זה עולה כל שיחה שאת מתקשרת (לא זוכרת כמה) וסתם משהו מצחיק- יום אחד אתי אלבכרי מתקשרת אלינו לאורנג´ במקרה ושואלת איפ ה אנחנו אז בעלולי אומר לה בשיא התמימות "בזגרב". אז היא עונה לו "אני לא מכירה כזה פאב בת"א"... אותנו זה הצחיק

POOH*

New member
לך זה לא עולה...

כלומר להתקשר מהארץ זה עולה כמו להתקשר בארץ... היא משלמת את המחיר על שיחת חו"ל... ועד כמה שידוע לי באמת יותר זול אם אתם מתקשרים אליה מאשר אם היא מתקשרת מהפלאפון לארץ... POOH

kisses

New member
אני עבדתי באורנג ככה שאני יכולה

לעזור לך מבחינתך זה לא עולה לך כסף כי זה נחשב כמו שיחה מקומית.בשבילה היא משלמת עבור כל שיחה שניכנסת.

למעלה