שאלת פנקייק.
כשאני מכין פנקייקים, אני תמיד מטגן מצד אחד והופך לטגן מהצד השני. ראיתי כל מיני מחבתות לפנקייקים צורתיים. איך מטגנים שם את הפנקייקים מהצד השני? על מחבת נוסף? או שפשוט לא מטגנים?
דוגמה למחבת:
https://www.google.co.il/search?q=מ...hVHXBQKHZ_YDuMQ_AUIBigB#imgrc=efbUjLFp1bzIrM:
כשאני מכין פנקייקים, אני תמיד מטגן מצד אחד והופך לטגן מהצד השני. ראיתי כל מיני מחבתות לפנקייקים צורתיים. איך מטגנים שם את הפנקייקים מהצד השני? על מחבת נוסף? או שפשוט לא מטגנים?
דוגמה למחבת:
https://www.google.co.il/search?q=מ...hVHXBQKHZ_YDuMQ_AUIBigB#imgrc=efbUjLFp1bzIrM: