שאלת צבעים אופנתיים הקייץ

רחלי ג

New member
שאלת צבעים אופנתיים הקייץ../images/Emo26.gif

האפור(ראה צ'ינצ'ילי של ESSIE ) או חומים כמו PRINCE CHARMING של ORLY,אופנתיים הקיץ?

רחלי ג

New member
אני רוצה לחדד את שאלתי../images/Emo26.gif

מי בעצם נותן את הטון? מי קובע מה IN הקיץ ומה OUT? זה לא רק מה שאני אוהבת,הרי יש צבעים שהם מאסט בקיץ 2010,לא?

Harlot

New member
האמת - לא זה ולא זה

הטרנדים הקיץ הם דווקא בגזרה הצבעונית יותר - פסטלים, ניאונים, כחולים, ירוקים, ואם אפור אז בהיר. אבל כמובן שעדיף שתלבשי מה שאת אוהבת. אופנות הרי באות והולכות, לא צריך להתייחס אליהן יותר מדי ברצינות.

רחלי ג

New member
ok , אבל, אני אחשב ללא מעודכנת

אם הקיץ על ציפורני יהיה אפור כהה או חום לגווניו....נכון? לזה כוונתי, כמובן, זאת בהנחה ש- אני רוצה להראות מעודכנת ו... האם פרנץ' זה OUT כמו שאומרים?

angell4

New member
לא חושבת שזה משנה מה אופנתי

סה"כ זה עיניין של טעם ולא תמיד מה שאופנתי מתאים לכל אחת. פשוט נראה לי ששני הצבעים האלו פחות קייציים אז לא הייתי שמה אותם בקיץ..

sHiR TaDmOr

New member
תראי,

בד"כ צבעים כהים ואפלים יותר מתאמים לחורף, בעוד שצבעים שמחים ובהירים מתאימים לקיץ. אני כמובן לא ממש שמה על זה
, ופשוט לובשת מה שמתחשק לי. זה בסה"כ לק, מורידים אותו כל כמה ימים, לא נורא אם ביום חם יהיה עליי ורוד בייבי או אפור!
אגב, אני אוהבת פרנץ' אבל לא ממש טובה בזה, ככה שלא יוצא לי ללכת עם זה. אבל אם הייתי טובה בזה וזה היה OUT, הייתי עושה. זה לא משנה אם אחרות לא אוהבות את זה, העיקר שאני אוהבת את זה... את לא צריכה לחשוב אם זה אופנתי או לא ורק אז להחליט אם ללכת או לא! קל וחומר - אם את אוהבת את זה, לכי עם זה
סליחה על החפירה, נפלט לי

למעלה