שאלת צבעים...

האוהבות

New member
שאלת צבעים...

הכנתי עוגה ליומהולדת, יצאה יפה. קיבלה הרבה מחמאות, הגננת אמרה שפעם ראשונה שהעוגה גם יפה וגם טעימה והילדים מבקשים עוד ומסיימים את כל העוגה. וליהי היתה מאושרת
אבל אני לא הייתי מרוצה. הצבעים כאילו דהו לי. כשהבצק היה רטוב הגוון נראה חי יותר וכמובן כהה יותר ,וכשהוא התייבש הכל נראה חיור. הצבעים של וולטון האם צריך לשים כמות ממש גדולה עד שהבצק מאוד דביק כדי שהצבע יהיה כהה או שיש פטנט אחר?
 

etty57

New member
לפעמים אחרי שמערבבים צבע

צריך לתת לו לנוח לפני שרואים את הצבע הסופי. אני חושבת
 

beky1

New member
אולי שמת מעט מידי צבע?

אני עובדת עם וולטון ואין לי בעיה כזו בצבעים......
 

האוהבות

New member
שמתי די הרבה צבע...

אני שמה כל פעם מעט עם קיסם,ומוסיפה די הרבה עד שמתקבל הגוון. אבל עדין כשזה מתייבש זה דהוי. אני לא נותנת לבצק לנוח יותר מדי כי כשהוא מתייבש במיוחד עם שמתי בו cmc קשה מאוד לעבוד איתו.
 

beky1

New member
אני צובעת במקסימום

פעמיים , משתדלת להתעסק איתו כמה שפחות.
 
להברקה והדגשת הצבעים

אפשר להבריש על העוגה מירור נייטרלי. אני עושה את זה הרבה כשנראה לי קצת דהוי ומט מידי, הבעיה שזה יוצא לי קצת מבריק מידי בצילומים, אבל בפועל - נראה טוב יותר על העוגה.
 

האוהבות

New member
../images/Emo163.gif בדיוק מה שרציתי לשאול...

איפה קונים? והאם זה לא משנה את טעם הסוכר?
 
זה חומר שנועד לתת ברק למאפים

אפשר לקנות אותו בחנויות המתמחות, ומורחים אותו על המאפים לאחר שהם מוכנים בעזרת מברשת.
 
אפשר להבריש גם בחלבון

נותן בערך את אותו האפקט. בחנויות המתמחות ניתן לרכוש קופסא קטנה של מירור בכ-10 שקלים (אני קניתי בזמנו את הקופסא הגדולה (קילו אולי) ומחזיק לי המון זמן (יותר מידי).
 
למעלה