שאלת צבעים...
הכנתי עוגה ליומהולדת, יצאה יפה. קיבלה הרבה מחמאות, הגננת אמרה שפעם ראשונה שהעוגה גם יפה וגם טעימה והילדים מבקשים עוד ומסיימים את כל העוגה. וליהי היתה מאושרת
אבל אני לא הייתי מרוצה. הצבעים כאילו דהו לי. כשהבצק היה רטוב הגוון נראה חי יותר וכמובן כהה יותר ,וכשהוא התייבש הכל נראה חיור. הצבעים של וולטון האם צריך לשים כמות ממש גדולה עד שהבצק מאוד דביק כדי שהצבע יהיה כהה או שיש פטנט אחר?
הכנתי עוגה ליומהולדת, יצאה יפה. קיבלה הרבה מחמאות, הגננת אמרה שפעם ראשונה שהעוגה גם יפה וגם טעימה והילדים מבקשים עוד ומסיימים את כל העוגה. וליהי היתה מאושרת
