שאלת ציפוי עוגה
היי,
הרבה זמן שלא הייתי פה... התחתנתי, נולדה ילדה והנה מלאו לה שנה ואני צריך לעשות עוגה מעוצבת כלשהי
אף פעם לא התעסקתי עם עוגות מעוצבות, חיפשתי קצת ביוטיוב והגעתי לעוגה הזו והחלטתי שאני מכין אותה.
זו העוגה: http://www.youtube.com/watch?v=N6BlbiX9qdE
אז כמה דברים, קודם כל לגבי העוגה אני חושב שאלך עם הרעיון של הגברת בסרטון, איזושהי עוגת ספוג(אשמח להמלצות) עם קרם שמנת מתוקה, אינסטנט וניל ותותים בין השכבות.
השאלה שלי לגבי הציפוי עצמו, האם להשתמש בקרם חמאה? נראה לי שלמרות הטעם שזה נותן, זה הציפוי שיישאר הכי עמיד ו"עומד" על העוגה. ואם כן, איך אני מביא אותו לצבע לבן צחור?
או שאולי יש לכם רעיון אחר לגבי הציפוי?
הרבה תודה.
איציק
היי,
הרבה זמן שלא הייתי פה... התחתנתי, נולדה ילדה והנה מלאו לה שנה ואני צריך לעשות עוגה מעוצבת כלשהי
אף פעם לא התעסקתי עם עוגות מעוצבות, חיפשתי קצת ביוטיוב והגעתי לעוגה הזו והחלטתי שאני מכין אותה.
זו העוגה: http://www.youtube.com/watch?v=N6BlbiX9qdE
אז כמה דברים, קודם כל לגבי העוגה אני חושב שאלך עם הרעיון של הגברת בסרטון, איזושהי עוגת ספוג(אשמח להמלצות) עם קרם שמנת מתוקה, אינסטנט וניל ותותים בין השכבות.
השאלה שלי לגבי הציפוי עצמו, האם להשתמש בקרם חמאה? נראה לי שלמרות הטעם שזה נותן, זה הציפוי שיישאר הכי עמיד ו"עומד" על העוגה. ואם כן, איך אני מביא אותו לצבע לבן צחור?
או שאולי יש לכם רעיון אחר לגבי הציפוי?
הרבה תודה.
איציק