שאלת צלעות טלה
זקוקה להתייעצות- התנדבתי להביא גוש צלעות טלה לאירוח החג של ראש השנה. אני יודעת שצלעות טלה טעימות ביותר לאכילה ברגע שהן יוצאות מן התנור, הבעיה שמרגע שאני אצא מן הבית לעבר האירוע ייקח כשעה עד שהטלה יאכל בשל נסיעה, עד שנשב לשולחן החג ועד שנסיים מנה ראשונה. האם אני צריכה לחשוש שהטלה יתקשה וייהפך צמיגי עד אז? במידה וכן מה כדאי לעשות- האם לאפות אותו רק חצי אפייה בבית והשאר במקום? לא חושבת שאוכל לאפות את כל האפייה במקום כי זה ייקח כשעה וחצי לכל הגוש הזה ואין לי את הזמן הזה באמתחתי... מה מומלץ לעשות? אודה לעזרתכם! שבת שלום
זקוקה להתייעצות- התנדבתי להביא גוש צלעות טלה לאירוח החג של ראש השנה. אני יודעת שצלעות טלה טעימות ביותר לאכילה ברגע שהן יוצאות מן התנור, הבעיה שמרגע שאני אצא מן הבית לעבר האירוע ייקח כשעה עד שהטלה יאכל בשל נסיעה, עד שנשב לשולחן החג ועד שנסיים מנה ראשונה. האם אני צריכה לחשוש שהטלה יתקשה וייהפך צמיגי עד אז? במידה וכן מה כדאי לעשות- האם לאפות אותו רק חצי אפייה בבית והשאר במקום? לא חושבת שאוכל לאפות את כל האפייה במקום כי זה ייקח כשעה וחצי לכל הגוש הזה ואין לי את הזמן הזה באמתחתי... מה מומלץ לעשות? אודה לעזרתכם! שבת שלום