שאלת קארי אדום
שאלתי גם בפורום המקביל, אבל אני חסרת סבלנות ובינתיים לא ענו לי שם. אחותי מצאה בטיב טעם קארי אדום והיתה מאושרת. גם אני, עד שקראתי את הרכיבים וגיליתי שיש בזה שרימפס. זה רכיב חובה בקארי אדום? כלומר אני יכולה להסיק מזה, שאני לא אוכל יותר דברים עם זה (ושמנת הסויה הכי טובה שאכלתי במסעדה אי פעם היתה לא צמחונית?
) יש בארץ קארי אדום בלי חיות? ואזהרה נלווית (כתבתי גם בפורום ההוא) הקארי הזה מיובא מאיפשהו, יש עליו מדבקה קטנטנה בעברית עם פירוט רכיבים בכתב ממש קטן ואפילו קצת מטושטש וממש בקושי שמתי לב לשרימפסים שהפתיעו את כולנו כולל אחותי הלא צמחונית שלא מתה על פרוקי רגליים בצלחת. ליד הקארי שהגיע בשקית שנמצאת בתוך קופסה, היו גם שקיות ללא קופסא שלא היה כתוב עליהם כמעט כלום וכניראה מדובר באותו חומר אבל במחיר יותר זול, אז אם אתם קונים בטיב טעם שימו לב שכדאי להזהר עם הקארי האדום.
שאלתי גם בפורום המקביל, אבל אני חסרת סבלנות ובינתיים לא ענו לי שם. אחותי מצאה בטיב טעם קארי אדום והיתה מאושרת. גם אני, עד שקראתי את הרכיבים וגיליתי שיש בזה שרימפס. זה רכיב חובה בקארי אדום? כלומר אני יכולה להסיק מזה, שאני לא אוכל יותר דברים עם זה (ושמנת הסויה הכי טובה שאכלתי במסעדה אי פעם היתה לא צמחונית?