שאלת קבלות לגן.. ועידכון על קייטנה באוגוסט

הילית111

New member
שאלת קבלות לגן.. ועידכון על קייטנה באוגוסט

הי לכולם כשרשמתי את בני בקיץ קודם _כשהיה בן חצי שנה_ למשפחתון הפרטי שרשמתי אותו נתתי מקדמה וגם צקים דחוים לכל חודש כמו שהתבקשתי. לפני כמה זמן כשעשיתי סדר גיליתי שהגננת לא הביאה לי קבלה על אף צ'ק שנתתי לה. כששאלתי אותה היא היתממה "מה לא הבאתי? אין בעיה". היא הביאה לי את הקבלות אבל לא את הכל…חסר לי של כמה חודשים. שאלתי אמא אחרת והיא אמרה שגם היא לא קיבלה קבלות… (צירוף מקרים? אין לי מושג כי גם דף קשר אין למשפחתון הקטן הזה בן 10 ילדים בלבד אז אין את מי לשאול) הנקודה היא שלא נעים לי לבקש מהגננת את מה שהיא לא הביאה לי מהקבלות אני חוששת להצטייר כנודניקית שהרי לא מחזירים לי כסף על התשלום לגן .. אבל בעלי אומר כמו שאנחנו משלמים מס כשכירים גם היא צריכה לתת קבלה על כל צ'ק שהיא נותנת גם אם אף אחד לא מחזיר לנו את הכסף ששילמנו. אשמח לעצות. האם אולי במשפחתונים לא נהוג לתת קבלה על הצקים? האם להתעקש לקבל חשבונית וקבלה על כל צ'ק שאני נותנת למשפחתון? מפחדת להצטייר כנודני'קית. בנוסף הגן פועל עד 12.8 והגננת אמרה שהיא עוד לא יודעת אם היא עושה קייטנה. אני רוצה לדעת כדי להתארגן ושוב לא נעים לי לשאול שוב מתי זה המכסימום שאפשר לחכות עד לתשובה ממנה בנושא. לא נראה לי הגיוני שמעכשו היא לא יודעת אם תהיה או לא תהיה קיטנה אנחנו לא כל כך רחוקים מאוגוסט…. אשמח לעצות תודה!!!!

akavishon

New member
זה מאוד לגיטימי לדרוש את הקבלה.

את שילמת לה כסף ואת זכאית לאסמכתה ממנה שהכסף יתקבל. לא בקי בצד המשפטי (יש פה יותר מומחים ממני) אבל, את יודעת, כשהכל בסדר, אז אפשר להסתדר, אבל אם חס וחלילה יקרה משהו, יש לך הוכחות שאת שילמת כמו שצריך. גם לגבי הקייטנה - את יכולה להסביר לה את המצב שלך, שאת צריכה לדעת כמה שיותר מוקדם כדי להערך בהתאם ובמקביל, את יכולה להתחיל לעשות תוכנית גיבוי. מאוד הגיוני שהיא עדין לא יודעת, כי אולי היא לא יודעת כמה ילדים ישארו לקייטנה. יכול להיות שלא שווה לה לעשות קייטנה לשני ילדים בלבד...

ferdinand

New member
המממ.....

אינלי תשובה חד משמעית
מצד אחד, אם את לא צריכה ת'קבלות בשביל החזרים כאלו או אחרים, אז באמת בשביל מה לנג'ס. עם הגדולים שהיו בגן פרטי, היתה לנו הבנה (כלומר לא עם ה-"גדולים", אלא עם הגננת כמובן!
) שחלק מהתשלומים היו ב-"שחור" (ששש!!!) מ'כפת לי שידפקו את מסהכנסה!!! מצד שני זה משהו שיכול להעיד על "אי סדרים כספיים". יכול להיות שהיא גננת מצוינת, אבל אשת עסקים לא מש'ו. חשוב לבדוק (ולנג'ס על זה!) אם יש לה ביטוח כמו שצריך על כל הילדים, למשך כל זמן השהות (למשל) YYY איך שהזמן טס - הא?! הנה עוד שנה מתקרבת לסיומה. את לא צריכה לנג'ס בעניין הקייטנה, אבל תבררי במקביל על אופציות נוספות. באיזשהו שלב היא צריכה לתת תשובה, ואת צריכה לרשום לאנשהו. לא הספקתי קודם - אז,
ברוכה הבאה

hag70

New member
אני בדעה שאת בתור הורה צריכה להיות ניג'סית../images/Emo13.gif

רק במידה כמובן
. שילמת את כל התשלומים. קיבלת חלק מהקבלות? (מה שכבר אומר שיש לה קבלות והיא לא עובדת שחור), תדרשי את כולן. קשה לי לראות למה אפשר להוציא חלק מהקבלות וחלק לא. אחרת איך תוכיחי (חו"ח שתצטרכי. טפו טפו טפו.
שומבצל) לה ששילמת? אותו כנ"ל לגבי הקייטנה. תסבירי לה יפה אך בתקיפות שאת צריכה להתארגן לקראת הקיץ ותשאלי אותה מתי תהיה לה תשובה (ואני לא יודעת, זאת לא תשובה). ותחזרי אליה לפי המועד שהיא תגיד לך. או לחילופין תגידי לה (לא יודע אם זה ממש יזיז לה או שאת תוכלי לעמוד בזה) שאם עד תאריך X שאין לה תשובה בשבילך את לא נרשמת לקייטנה גם אם היא תפתח ועם כל הצער שבעניין את צריכה להתארגן מספיק זמן מראש. היא כאמור באיזשהו שלב תצטרך לקבל החלטה והיא ב"סך הכל" גננת. גם לכם מותר לדעת מה התוכניות לעתיד. בהצלחה. ואני רואה שכבר התאקלמתם בארץ
.

הילית111

New member
תודה../images/Emo24.gif

תודה חברים שמחה לחזור אליכם התאקלמנו אין ברירה... תמונות אני יעביר במסרים...

Master Stav

New member
???

בתור אם יש לך אחריות האחריות היא על הילד שלך מקום שמעלים מס או מחפף בדברים קטנים ( ואני ציני ) כמו אי עמידה בהסכם ( קבלה היא סוג של חתמיה ) או מידע מלא לגבי הקיץ וכדומה הוא מקום בו אני אישית לא היתי רוצה לראות את ילדי ....לחילופין היתי מעיר ומאיר את העניין בצורה אסרטיבית מצד אחד ומצד שני בצורה נעימה ....אין צורך במלחמות יש צורך בסדר במיוחד שמדובר באוצרות הקטנים שלנו

למעלה