שאלת קונאד

שאלת קונאד

לקלקניות יקרות, אשמח לשמוע מאלה מכן שמכירות את קונאד כמה שיותר אינפורמציה על המוצר - כמה הוא עולה, איפה משיגים והאם הוא עובד טוב. כמו כן, ידוע לי שיש חיקוי תוצרת הארץ של המוצר (או לפחות משהו שנמכר בארץ), והייתי רוצה לשמוע ממי מכן שהתנסתה בו חוות דעת עליו (אם עובד טוב, ואם יש לו מבחר מרשים של חותמות כמו בקונאד וכו'), וגם - איפה משיגים וכמה עולה. האינפורמציה הזאת דרושה לי לא בשבילי אלא בשביל אחותי שהתלהבה נורא מלינק ששלחתי לה עם חותמות קונאד. תודה מראש לכל העונות!

תשובה מ"זקנת קונאד" ../images/Emo3.gif

אני הייתי מזמינה מאתר מהונג קונג את הקונאד המקוריים במחיר מופרך [המלצתי עליו המון פעמים בעבר בפורום טיפוח] . הוא עובד טוב מאוד אם מתרגלים איתו ויש כאלו שממש עושות איתו דברים משגעים. אני יכולה רק לומר שאני התלהבתי וקניתי וחוץ מפעם פעמיים לא ממש היתה לי הסבלנות להשתמש.

לא חיכיתי לייבוש מלא

הסרתי מיד אחרי הצילומים כך שקשה לומר. אבל גליטרים בדר"כ בעייתיים בהסרה...

Ultra marine

New member
שאלה בעניין הזה,

אני מבינה שזה לא ממש דולר "רגיל" לא מצאתי את הערך שלו כשהסתכלתי בבנק ישראל. לפי איזה שם הוא מופיע?

יש לך אופציה מצד ימין לשנות Currency

ולהפוך ל- U.S Dollars . אל תתאמצי. הם כברירת מחדל משתמשים שם בדולר סינגפורי.

תולי01

New member
../images/Emo45.gif גם אני הזמנתי משם בעקבותיה

והם היו אחלה לגמרי. ברור שזה עובד, פשוט חלק מהדוגמאות עובדות טוב יותר וחלק פחות (ואין לזה קשר לחברה ממנה את קונה את הפלטות, זה ככה בכולם). עם קונאד צריך הרבה סבלנות, כי עושים את זה על לק יבש - מה שאומר ששמת בסיס, שמת שכבות של לק (בלי טופ), חיכית לייבוש (כי אחרת זה נמרח) ואז ניסית להחתים את הדוגמא - יצא טוב ? מעולה ! מחכים קצת, שמים טופ ויש לך מניקור מעלף. לא יצא טוב ? אפשר לנסות לתקן עם קיסם אם זה משהו קטן. אם בכלל לא יצא טוב, צריך להתחיל הכל מהתחלה - להוריד הכל והתחיל שוב למרוח את הלק וכו'.....שזה מבאס. זאת הסיבה שאני עושה קונאד רק אם אני יודעת שיש לי זמן לתיקונים במידה ויהיה צורך. גם הפלטות של וואוו טובות (צריך לזכור להוריד את הניילון ! מלא שואלות על זה וחושבות שזה לא עובד, זה כן) - הדוגמאות בחיקויים הן בדר"כ פחות מורכבות ופחות עדינות מאלה של קונאד, אבל עדיין אפשר להגיע לאחלה תוצאות. שמעתי רבות וטובות על פלטות חיקויים של קונאד שנקראות Fauxnad שאפשר להזמין מאיביי במחירים ממש ממש משתלמים. אני בזמנו עשיתי הזמנה של איזה שמונה או עשר פלטות בשלושים דולר, אבל ההזמנה לא הגיעה והוא החזיר לי את הכסף, אז עדיין לא יצא לי לבדוק את זה. יש המון מוכרים שמוכרים את זה ושווה לעשות חיפוש. אם מדברים על פלטות מקוריות, שווה גם לבדוק ב- http://www.all4woman.co.il/ - הם יבואנים של קונאד מקורי ויש להם את כל מה שצריך - חותמות, פלטות ולקים. יש להם מבצעים עכשיו גם על הפלטות וגם על הלקים ובנוסף, יש לי בבלוג קופון של 10% הנחה על כל קניה מהם (בצד ימין של הבלוג) - שווה לעשות בדיקה, כי יכול להיות שבסופו של דבר זה ייצא אותו דבר או אפילו פחות מאשר להזמין מחו"ל קונאד מקורי. טוב, חפרתי לך.....חחחחח....אבל אם את צריכה עזרה אם זה אני כאן

lulilol2

New member
כנסי..../images/Emo68.gif

אני קניתי את החותמות מWOW במחיר של 7 ש"ח (או שזה היה 17? לא כל כך זוכרת..) זה בא עם דיסקית אחת של דוגמאות, וכל דיסקית בנפרד עולה שקל ומשהו.. ראיתי גם שהביאו בביוטיקר לדעתי באותו מחיר. אני די מרוצה ממנו אפשר להגיד שהוא "עושה את העבודה" כמובן שצריך להשתמש בלקים היותר איכותיים כדי שהדוגמא לא תצא שקופה. אני חושבת שבשביל מחיר מצחיק כזה כדאי לקנות, לנסות ולתרגל עד שתיקני את המקור. צירפתי דוגמא שנמצאת עליי ברגע זה ממש

עינב ג ל

New member
בדיוק על זה רציתי לדבר...

בביוטיקר הרבה יותר זול מוואו, אפילו. 1.90 ש"ח לדיסקית (כן, שקל תשעים) ו- 4 ש"ח לדיסקית + חותמת + סקרפר. כמובן שהמבחר מצומצם מאוד כי זה נחטף.... רציתי לשאול אם מישהי ניסתה את הערכה של ביוטיקר ויודעת לתת חוות דעת...

ליאני777

New member
לא מצאתי בביוטיקר ../images/Emo4.gifבאיזה סניף היית וראית?

הייתי בכמה סניפים של ביוטיקר ולא ראיתי חותמות ושום דבר שקשור לזה.. גם ששאלתי את המוכרות שם הן לא הבינו על מה אני מדברת

למעלה