שאלת קונקורד

חנהפ

Active member
שאלת קונקורד

כשאני מכינה את הקרם לקונקורד בגרסה החלבית, הקרם מתייצב יפה בהקצפה והעוגה נשמרת יציבה במקרר
לא כך כשאני מנסה להכין פרווה
600 גר' שוקולד מריר + 1.25 ליטר שמנת צמחית -ממיסה
מקציפה אחרי יום והקצפת לא מתייצבת, אני שומרת במקפיא וגם אז זה לא ממש קופא, מה שגורם לי לחשוב שמתוק שם מאוד (הקצפת ממותקת קלות)
מה דעתכם? צריכה לשים בפעם הבאה פחות שוקולד?
 

bali

New member
מנהל
לצערי אין לי נסיון כל כך עם שמנת פרווה

לי נראה שיש הרבה יותר מדיי שמנת צמחית ביחס לשוקולד, אבל אם אלו הכמויות בגרסה החלבית וזה עובד, אז כנראה אמור לעבוד גם בגרסת פרווה.

האם יש בשלב כלשהו חימום של השמנת כמו לגנאש? כי אם כן, הייתי בודקת האם השמנת הצמחית מיועדת לחימום. אם לא, יש מצב שהיא מתפרקת בחימום ולכן לא מוקצפת טוב אח"כ.
 

חנהפ

Active member
על התגובה, זו שמנת צמחית של השף הלבן והיא לא מתפרקת

בחימום
 
למעלה