שאלת קונקורד
כשאני מכינה את הקרם לקונקורד בגרסה החלבית, הקרם מתייצב יפה בהקצפה והעוגה נשמרת יציבה במקרר
לא כך כשאני מנסה להכין פרווה
600 גר' שוקולד מריר + 1.25 ליטר שמנת צמחית -ממיסה
מקציפה אחרי יום והקצפת לא מתייצבת, אני שומרת במקפיא וגם אז זה לא ממש קופא, מה שגורם לי לחשוב שמתוק שם מאוד (הקצפת ממותקת קלות)
מה דעתכם? צריכה לשים בפעם הבאה פחות שוקולד?
כשאני מכינה את הקרם לקונקורד בגרסה החלבית, הקרם מתייצב יפה בהקצפה והעוגה נשמרת יציבה במקרר
לא כך כשאני מנסה להכין פרווה
600 גר' שוקולד מריר + 1.25 ליטר שמנת צמחית -ממיסה
מקציפה אחרי יום והקצפת לא מתייצבת, אני שומרת במקפיא וגם אז זה לא ממש קופא, מה שגורם לי לחשוב שמתוק שם מאוד (הקצפת ממותקת קלות)
מה דעתכם? צריכה לשים בפעם הבאה פחות שוקולד?