שאלת קטנוע אוטומט

itsikmic18

New member
שאלת קטנוע אוטומט

שלום לכולם, אני מתכנן טיול לקפריסין שיכלול השכרת אופנועים לנייד אותנו ממקום למקום (כולל בין עירוני די ארוך) וש לי בעיה - לחבר שלי יש רשיון על קטנוע 50 סמ"ק בלבד. עכשיו - אני מכיר את האמרה שאומרת שמי שיודע להסתדר על טי אס יודע להסתדר על ג'י אס אבל חבר שלי גם לא יודע בכלל להשתמש בהילוכים של אופנועים, יענו גם לא מסתדר על טי אס:) מבחינת ההגבלה של הרשיון אין בעיה כי שם בחברות השכרה רק רוצים לראות רשיון, לא איכפת להם איזה מאיפה ואיך! (בית זונות אחד גדול שם) מצידם הם גם יתנו לו r1 אם הוא ירצה ויהיה מוכן לשלם על זה! הבעיה היא שאנחנו פשוט לא רוצים שהוא יסע על כלי שהוא לא מכיר, אז חשבנו על אופציה אחרת - קטנוע מנהלים אוטומטי! השאלה שלי היא כזו - האם יש קטנוע מנהלים (בכל נפח כלשהו) שמסוגל להתמודד עם מרחקים ארוכים ומהירויות של האופנועים שאנחנו מתכוונים לסוע עליהם (אי אר, ג'י אס, סי בי500, וכדומה!) ואם כן אז על איזה קטנוע הייתם ממליצים? (הייתי שמח לשמוע גם הסברים או המלצות אחרות לפתרון הבעיה) תודה לכולם מראש!!!

המלצות אחרות ביקשת.....

לא לעשות את העוון הזה ולהשכיר משהו,היו המון מקרים של רמאויות,אחי ,אני אתה לא מודע למה שהם יכולים לעשות לך. יא אללה איפה הכתבה שקראתי את כל זה.... הם מביאים שוטרים וגורמים לך לשלם ימבה כסף ,סתם ! ,מפריחים האשמות,ולך ותנסה להוכיח,אחי,הם יעצרו אותך במקום אם לא תשלם. חכה שבוגרי הפורום יסבירו לך למה עדיף להתרחק מהסוחרים האלו.

itsikmic18

New member
תודה על האזהרה

אני באמת אשמח לפירוט של ההזהרה הזאת ממי זמבין קצת יותר ואם אפשר אז גם איך אפשר בכל זאת להינות מכזה טיול ולהתחמק מכל החארות האלה? תודה מראש!

אורי-

New member
תיתן פרטים על מה שבררת...

האזהרות דוברו על ההשכרות ביוון. אבל באמת - מה הכיסוי הביטוחי מבחינת המשכירים , לנזק לאופנוע , ומה הכיסוי הרפואי שלך? אם אתם לא מכוסים - אל תחשבו על זה אפילו... לגבי הכתבות - דובר על כך שכל שריטה קטנה בקטנועים / אופנועים ביוון גוררת בקשות לקנס מנופח וחסר פרופורציה , והם לא מהססים לערב משטרה.

itsikmic18

New member
אמממממ

אנחנו עוד לא יודעים מה הכיסוי הביטוחי והרפואי, אנחנו עדיין בשלבי בירורים, אבל לא זו השאלה, שאלתי אם יש קטנוע אוטומט שיעמוד בקצב והעמידות למרחקים של אופנועי הכביש הידניים, אשמח לתשובה בקשר לזה עוד לפני ההמלצות הבטיחותיות!!! תודה מראש!

ixmix

New member
כן.

יש - X9 או בורגמן 400 אם לא תיתנו בגז יותר מדי, tmax, סילברווינג 650, בורגמן 650. אבל לא מאמין שתמצא אחד מהם להשכרה.

למעלה