שאלת "קידום אתרים" (SEO) - דפים או תוכן

Itzik RDVC

New member
שאלת "קידום אתרים" (SEO) - דפים או תוכן

אני מנסה מזה כמה חודשים להשקיע לאט לאט באתר ולגרום לו לעלות ב-GOOGLE. למזלי כבר היום בכמה מילות חיפוש חשובות אנחנו בדף הראשון וחלקם בדף השני (בהתחלה היינו ב-10-20). קראתי כי יש חשיבות לכמות הדפים באתר. הומנם אנו מוסיפים מידי פעם דף, אבל זה לוקח זמן כי לא רוצים הרי למלא בשטויות, אנחנו עסק רציני. לכן עלה לי רעיון לחלק חלק מהמידע שישנו היום בדף אחד לכמה דפי משנה. לדוגמה, בדף שאלות נפוצות, במקום שכל התשובות יהיו בדף אחד, לתת דף לכל תשובה. אבקש ממי שמבין בתחום ה-SEO, לומר לי האם לכתוב כל שאלה נפוצה בדף נפרד זה עדיף לקידום האתר מאשר דף אחד מלא תוכן איכותי. תודה מראש

rasty1

New member
קידום האתר ע"י חלוקת הדפים

היי איציק, יש חשיבות לכמות הדפים באתר, אך יש חשיבות גם לכמות התוכן בכל עמוד. כדאי לך לפנות לחברה שעבדתי איתם - הם מקצוענים בתחום אך לא מוכנים לעבוד עם כל אחד, הם אפילו לא מפרסמים את עצמם. תבדוק באתר שלהם דרך ליצור איתם קשר. קידום אתרים

Itzik RDVC

New member
תודה אבל...

אני יודע שיש המון חברות וחלקם מעולות. בשביל לקבל עבודה איכותית צריך לשלם כמו שצריך, וכרגע אנו לא רוצים להשקיע את הכסף הזה באתר מסיבות עסקיות שלנו, הרי אין סוף להשקעה כספית בשיווק. לכן אני עושה מה שאני יכול לבדי ובעזרת חברים טובים בםורומים שאני מתיייעץ איתם. שוב תודה

bzsasson

New member
Quick answer

Yes, the amount of pages is important, but try to have at least 200 words of text per page. Make sure that each page has a unique meta title and meta description. However, the most important aspect to doing well in Google is incoming LINKS. So go get as many links as possible to point to your site, make sure that these links are pointing to diffeent pages in your site, not just to the index. Also , use different anchor text, and it is very important to use the keywords you want to rank for in the anchor text. Boaz

למעלה