שאלת קינואה
אצלנו אוכלים קטניות, ואני רוצה למלא צדפי בצלים בקינואה (יש כשרה לפסח לאוכלי קטניות) לארוחת החג, בצהרים,
ולהכין אותם בטעם חמוץ מתוק, עם סלק שיעשה אותם וורדרדים.
למישהו יש רעיון מה אפשר להוסיף לקינואה שתהיה חגיגית? ואני לא אוהבת שום פרי מיובש, חמוציות וחברים שלהן.
אני אוסיף לתיבול קצת סילאן. ממש קצת. אבל - אגוזים או משהו כזה הולך?
אצלנו אוכלים קטניות, ואני רוצה למלא צדפי בצלים בקינואה (יש כשרה לפסח לאוכלי קטניות) לארוחת החג, בצהרים,
ולהכין אותם בטעם חמוץ מתוק, עם סלק שיעשה אותם וורדרדים.
למישהו יש רעיון מה אפשר להוסיף לקינואה שתהיה חגיגית? ואני לא אוהבת שום פרי מיובש, חמוציות וחברים שלהן.
אני אוסיף לתיבול קצת סילאן. ממש קצת. אבל - אגוזים או משהו כזה הולך?