שאלת קישוט עוגת גבינה

liraz202

New member
שאלת קישוט עוגת גבינה

שלום לכלום, נרשמתי לתחרות לקראת שבועות. אני מכינה עוגת גבינה עם שוקולד לבן. השאלה שלי היא האם בכלל אפשר לקשט עוגת גבינה? אני מצפה את העוגה בציפוי של שמנת חמוצה עם סוכר כמו במתכון המקורי של העוגה. חשבתי רק לקרוץ פרחים בכל מיני צבעים ולהניח על העוגה האם זה אפשרי? העוגה צריכה להיות במקרר חשבתי להכין את הפרחים ערב קודם ולהניח אותם על העוגה ביום התחרות בבוקר ואז להכניס למקרר גם את זה אסור או שזה אפשרי? רק אציין שמעולם לא התעסקתי עם בצק סוכר ואשמח לכל טיפ בנושא. תודה מראש
 
אני פעם קישטתי קצת עוגת גבינה

ואחרי כמה זמן התחיל לנזול הבצק על העוגה וזה היה נראה מגעיל.
 

net the jet

New member
תראי מה כתבתי לך בפורום השני.

ורק חוזרת פה על הענין של משך הזמן עליו יהיו הקישוטים לפני האכילה- צריך להיות קצר, כי העוגה מן הסתם שיצאה מהמקרר מאד לחה, בצק סוכר לא ממש מתחבר טוב עם לחות.
 
למעלה