שאלת קניות\חיפושים (אשמח גם להפניה לפורום ייעודי)

נטעליג

New member
שאלת קניות\חיפושים (אשמח גם להפניה לפורום ייעודי)

אני מחפשת דבר כזה:
תיק דק ,מהסוג שמתכווצץ ואפשר להכניס לתיק יד ,או כזה שמתקפל למעין ארנק בצורה יותר מסודרת, שעל התיק עצמו יש רוכסן.
בחיפוש ברשת הצלחתי למצוא רק תיק מסוג כזה שמתקפל ובחלק שמתקפל לתוכו יש רוכסן. הצרוף שהשתמשתי בו:
shopping bag+zip+folding

יש כנראה מושג\צרוף שיביא לי תוצאות טובות יותר שאני מפספסת.
מה זה יכול להיות?

trilliane

Well-known member
מנהל
חיפשת עם רוכסן ולכן קיבלת תוצאות עם רוכסן...

אני לא בטוחה למה התכוונת מבחינת הרוכסן ולכן קשה לי לענות לך. כמו כן לא הבנתי אם את מחפשת תיק מתקפל או שקית קניות רב פעמית (האנגלית קצת מבלבלת בקטע הזה, כי אצלם bag זה גם תיק וגם שקית).

אם הכוונה לתיק ממש, ראיתי ש"ממסי" מוכרים תיקים מתקפלים (יש גם ממש בצורה של תיק גב). אפשר לקנות בסניפים שלהם או במעמדים שנמצאים בסניפי "צומת ספרים".

אם הכוונה לשקית קניות רב פעמית, עד היום היו לי שתיים, אחת עם רוכסן (שאכן התקפלה לתוך עצמה) והשנייה בלי רוכסן (שמתקפלת לתוך "ארנק" שמגיע בנפרד, משהו כזה). לא מכירה שילוב של שני הסוגים, אם זו כוונתך. אני מרוצה יותר הסוג השני (בלי הרוכסן) נוח יותר, והרוכסן סתם מיותר ומסרבל. אם זה מספק אותך, פשוט ותרי על החיפוש עם הרוכסן...

נטעליג

New member
סיבכתי מדי: הכוונה לתיק מבד דק\שקית עם רוכסן לסגירה

כלומר כמו תיק רגיל, אבל דק יותר. קיבלתי תוצאות לתיק\שקית רב פעמית מתקפלים לתוך ארנק, שמעוצבים בצורה כזו שהארנק אמנם נסגר עם רוכסן, אבל התיק נראה כמו שקית גדולה. כלומר, הזיפ הוא על הארנק,לא על התיק\שקית עצמם.
עריכה: נראה לי שנתת לי כיוון ומה שאני מחפשת בעצם היא שקית רב"פ , אנסה להוסיף reusable , eco וכו'

trilliane

Well-known member
מנהל
בלבלת אותי; תיק או שקית?

אני פשוט לא מצליחה להבין כי פעם אחת את אומרת "תיק רגיל" (רק שאין דבר כזה "תיק רגיל" יש הרבה סוגי תיקים) ומצד שני את כותבת שקית קניות רב פעמית, שזה לא תיק...

&nbsp
אם הכוונה לשקית רב פעמית שנראית כמו תיק צד מניילון, זה יש בשפע; אם הכוונה לכך שלשקית יהיה רוכסן לסגירה, בכאלה טרם נתקלתי ואופתע לגלות שיש (כי לשקיות אין רוכסן מעצם טיבן).
&nbsp
וכאמור, אם את מחפשת תיק ממש רק כזה שמתקפל, יש תיקי גב ותיקי צד וכו' (בממסי כאמור, וודאי גם בריקושט, למטייל וכיו"ב) קלים ודקים מניילון שמתקפלים לגודל קטן. הם מיועדים לנסיעות שבהן נוסעים עם מעט תיקים אבל חוזרים עם יותר ציוד...

נטעליג

New member
עכשיו אני מבינה,מדובר בתיק דק

יש לי כזה ללא רוכסן, בדיוק למטרה שציינת.

be_roo

New member
אולי אם תסבירי מה הצורך יהיה קל יותר להבין מה את מחפשת

אני הבנתי שאת מחפשת שק קניות רב פעמים מניילון דק שמתקפל לגדול של ארנק קטן, וקיפול נסגר עם רוכסן?

אם הבנתי נכון, לא כל כך ברורה חשיבות הרוכסן במצב המקופל.

נטעליג

New member
בדיוק ההפך. מסבירה: מיועד לקניות\סידורים בימי גשם

יש לי אחד כזה ללא רוכסן, שמשמש אותי ביום יום והוא מעולה. מחפשת כזה עם רוכסן, לא חשוב באיזה צורה מתקפל ואם במצב המקופל יש רוכסן או לא. (ההפך, אם צריך תיק בשלוף עדיף שתהיה כמה שפחות התעסקות).

תודה לך ולטריליאן על הסבלנות, מאד מעריכה את זה

trilliane

Well-known member
מנהל
אלה תיקי פלסטיק ענקיים, לא תיק שאפשר לצאת איתו לקניות בנוחות

ולתלות בכיף על הכתף. הם גם לא מתקפלים (הם גמישים, אז אפשר להתחיל לקפל אותם עקרונית, אבל זו לא מטרתם העיקרית). יש לי אחד כזה בבית. כפי שכתוב שם לפני "קניות", הם שימושיים יותר לאחסון או כסל כביסה או כסוג של תיק מחליף מזוודה... (למי שמסוגל לסחוב בכזה נפח בלי גלגלים; עשיתי זאת בעבר כמה פעמים
).

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה לי שזה מה שהיא כתבה שהיא לא רוצה, אם הבנתי נכון

היא לא מחפשת שקית רב פעמית שמתקפלת לתוך תיק עם רוכסן אלא שקית רב פעמית שהפתח שלה נסגרת ברוכסן (כמו בתיקי בד רבים). אני לא מכירה מוצר כזה, כפי שכתבתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ראיתי בתמונות רוכסן לשקית עצמה. רק רוכסן לכיס

שהיא מתקפלת אליו.

be_roo

New member
אין זוית ישירה שלו, אבל יש "זנב" שמצביע על קיומו.

trilliane

Well-known member
מנהל
את ה"זנב" ראיתי, אבל זו יכולה להיות סתם תווית...

מצד שני, נראה שיש שם תפר בחלק העליון ואיזושהי סגירה, אז אולי... קשה לדעת בוודאות. בד"כ כשיש לתיק "פיצ'ר" כזה הוא מודגש ומצולם בצורה ברורה.
&nbsp
אולי במכירה קמעונאית יהיו יותר פרטים לצרכן... (הקישור הוא לעליבאבא, וזה אתר סיטונאי, המכירה היא ל-500 יחידות).

למעלה