שאלת קפוארה...לכל מי שיכול לעזור

lilisoria

New member
שאלת קפוארה...לכל מי שיכול לעזור

היי קוראים לי לילי ואני התחלתי להתאמן לפני כשבועיים בקפוארה אחרי התאהבות קשה בקפוארה בברזיל כל מי שיכול לתת לי טיפים על תרגילים שמחזקים שרירי בטן/רגליים/ידיים בקפוארה אני יותר מאשמח לשמוע תודה רבה

א.ברוכה הבאה לעולם הקפוארה..!

ב.אם את לומדת אצל מדריך הוא ודאי יוכל לתת לך תרגילים מעולים(גם יתרון בזה שהוא יראה לך בפועל איך עושים) ואם את רוצה יש דברים בסיסים כמו כפיפות בטן/אולרים/ישיבת בננה לחיזוק שרירי הבטן..! שכיבות סמיכה לחיזוק כתפיים זרועות..! סקווטים לחיזוק השריר באיזור מעל הישבן..! לכח ידיים זה הליכת סרטן/עכביש..!

lilisoria

New member
קפוארה

סבבה מאמי תודה רבה אנחנו עוד נצ'וטט דרך אגב איפה אתה לומד? סתם הצעה קטנה אם אתה אוהב את המקצב הברזילאי אז יש יום ו בעירוני ה ת"א סמבה רגאיי ולימוד תיפוף וכו' -אם אתה מעוניין תגיד לי

רק שמספר המקומות שם מוגבל... ולפי דעתי זה כבר

מלא כרגע. אבל אם יהיה ביקוש תהיה עוד סדנה.

lilisoria

New member
תגובה

מה נשמע? לא האמת שאני מתעמלת בסטודיו נעים למרות ששמעתי על איזאק דברים טובים ...אבל נפלתי על מדריך מעולה בכל אופן אם זה ודאי!!!הנושא של המקומות אז חבל-מאוד ציפיתי ללכת פשוט לא הספקתי להירשם...בכל אופן מקווה שבקרוב תהיה עוד סדנה אם יש דרך לדעת כאשר יתפנו מקומות אני ישמח להצטרף תודה רבה יאללה ג'ינגה...

היה צריך להירשם מראש דרך פומה

יכול להיות שיש עוד מקומות, דברי איתה. לדעתי אין, אבל אולי אני טועה ויש עוד איזה כמה...

lilisoria

New member
היי

סליחה על הבורות אבל עם מי זה איתה ומה זה פומה...אתר?או מה? תודה

גרדואדה ירוק-סגול של איזאק ../images/Emo13.gif

אני שולחת לך את הטלפון שלה במסר. (משום מה הנחתי שאת מכירה גם את הקבוצה של איזאק... כי חבר'ה מסטודיו נעים מבקרים אצלנו באימונים לפעמים)

אגב, אני מבינה שאת מתאמנת אצל איזאק?

אם כן, את מוזמנת לשאול אותו לתרגילים. הוא ישמח לעזור לך, הוא גם מדריך חדר כושר ותמיד יש לו רעיונות לתרגילים מוזרים שיעבדו על כל מיני שרירים. (מספיק לראות את כל תרגילים הבטן/שכיבות סמיכה המוזרים שהוא מצליח להפתיע איתם בכל אימון כדי להבין...)

בלולו

לחזק שרירי בטן נראה לי שהאו זה טוב ועמידות ידיים ועמידות ראש זה גם ידיים זה בעיקר עמידות ידיים וסיבובים על היד או נגיד האו על יד אחת דברים כאלה רגליים זה בהחלט סקיבות אימוני סקיבות מחזקים את הרגליים אבל גם אימונים ממש כואבים וגם בעיטות מחזקות ברור

למעלה