שאלת קריירה

aliza

New member
שאלת קריירה

שלום, שמי עליזה. תאריך לידה- 26.7.51 שעה- 04:00 יאיר או כל מי שיכול לחוות דעתו. אשמח אם תוכל לתת לי כוון על יעד (קריירה) ועיתוי לשינוי על הקו הליניארי. אודה על תשובתך המהירה. עליזה

תשובת קריירה...

ובכן איזה עבודה תתאים לך? בעיקרון את אדם מאוד דינמי, ואם זאת סולד משינויים תכופים. תתאים לך כל עבודה שתיתן לך את המרחב מחייה שלך, אבל יציבה, בסיסית ושגרתית. כדאי גם שמשלמת טוב... תתאים לך כל עבודה הקשורה הוראה, הוצאה לאור, משפטים ואפילו דת... ובכלל ישנה שאיפה חזקה להגיע רחוק והצלחה פוטנציאלית תמיד קיימת. גם עבודה של סיעוד ועזרה יכולה בהחלט להתאים - שווה לנסות! יש כל מיני הצעות?? למה שלא תפרטי יותר איפה את עומדת..? שבי

עליזה ג

New member
שבתאי שלום

בראשית דברי אודה לך על תשובתך. מצבי כיום הוא זה: אני בעלת קריירה של שנים רבות, עם משכורת של `על לי להתלונן`, עם הרבה הערכה בעבודה ובלה.....בלה.....בלה. אך אני מרגישה תקיעות מסויימת. נהיר לי שלא זה יעודי בחיים. אמת אמרת, עלי לפנות לתחום הסיעודי!!! עצתך בבקשה.

רועי ל

New member
שבתאי.

לפי מה ראית שהיא צריכה ללכת לכיוון סיעודי? האם לפי טרנזיט או שמא לפי מפת לידה?

רועי ל

New member
אז ככה....

עליזה: לשאלך, לא. לאחר 10 שנים, בתפקיד הנוכחי, מיציתי את עצמי ונראה כי אין אתגר בכל הרמות. הגדרת תפקידי הוא מנהל הבטחת-איכות בחברת תרופות. עם השנים, מדדתי את כישורי השונים וגיליתי שאוכל להיות בין היתר אשת מכירות טובה. אני מאמינה (והתנסתי בכך בעבר) שיש בי יכולת לעבוד עם מגוון רחב של אנשים. ברבות השנים, גיליתי שיש לי יכולת של יצירת קשר מהיר ואמין עם מוסדות, עמיתים למקצוע ובזמני הפרטי עזרתי לאנשים בתחום ה`סיעודי`. לאחר מחשבה רבה בנושא ייעודי, הבנתי כי הגעתי לשיאי בתחום הקריירה וכי עלי לשנות כוון. אשמח להצעתכם. עליזה

למעלה