שאלת רופא בכללית

tory27

New member
שאלת רופא בכללית ../images/Emo13.gif

טוב ניצלתי את ביטול תקופת האכשרה ועברתי לכללית ... אני תוך כדי הריון ככה שאני אשמח לשמוע על רופא/ת נשים באזור . שמקבלת בכללית. ואני אשמח גם להמלצה על אחות ליווי הריון שהבנתי שיש להם את השירות הזה תודה.

dafgol

New member
ברוכה הבאה והריון קל ../images/Emo57.gif

את מעקב ההריונות שלי עשיתי אצל דר' אליהו דרך הקופה ובאופן פרטי - ממליצה. אחות ליווי הריון- בטיפת חלב ובקופה, לא היתה אחות אחרת....אלא האחיות שנמצאות שם.
ושיעבור בקלות

לולי72

New member
כמטופלת ותיקה של ד"ר אליהו - מאוכזבת ממנו

ואני גם כמו דפנה עשיתי הכל דרך הקופה ואצלו פרטי ואחרי זה הוא אכזב אותי אבל זה סיפור אחר. ישנם רופאים טובים בסך הכל אצלנו.

שירה763

New member
ממליצה על ד"ר יואל גסילביץ

מקצועי ואנושי. המשך עגול ונפלא

לולי72

New member
גם לגבי ד"ר גיסלביץ צר לי להגיד שאני מאוכזבת

ואני רוצה להגיד לכן בנות שאתן לא יודעות כלום, כי כשהכל בסדר, הרופא בסדר, וכשמשהו מתחיל להיות לא בסדר, אז מתגלה פרצופו האמיתי של הרופא. ואני גיליתי שיש לי מחלה כרונית שלא ד"ר אליהו עלה עליה אלא אני בעצמי באמצעות הגלישה באינטרנט, ואח"כ כשהייתי בטיפולים ד"ר גיסלביץ היה ממש מגעיל שלא לומר אנטיפת ושמעתי את זה גם מבנות אחרות. בסה"כ מאחלת למי שהכל בסדר אצלה שתהנה מהרופא שלה, לי לצערי הרב הוכח שהרופא שאת סומכת עליו כי בטח הוא בדרגת מינימום הסגן של אלוהים, לא תמיד עומד לצידך ועצוב שכך הדבר

שירה763

New member
ד"ר גסילביץ אנטיפת? ../images/Emo2.gif

בעיניי הוא איש מדהים עם סבלנות אין קץ -ויחסי אנוש מדהימים. אבל, באמת, שלא נדע -אם מתגלה בעיה, אז רואים את הדברים אחרת. רק בריאות!

rby74

New member
אדיש אולי?????..

אבל כולם אותן הדבר.. לא ריאתי עד היום רופא נשים נורמלי ותאמינו לי מכירה עשרות... הכל עניין ל כימיה בין רופא למטופל.................

frige

New member
גם אני מטופלת מרוצה של דר' גיסילביץ'../images/Emo50.gif

הריון קל וארוך, משעמם ביותר. ברוכה הבאה לפורום. שרית

למעלה